Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakkay
aktív tag
Na eddig igen vegyes a kép. Igazából nem látom a koncepciót. Élethűbb min a mostaniak, ellenben meg sem közelíti a régi összetettségét. Imádtam, hogy simán el lehet bújni egy szobában valami mögött ha guggoltál és nem láttak rád, vagy kicsi helységben ha nem jó irányba fordultál már annyi is volt. Persze ennek is volt hátránya-de ezt most tényleg nem értem. Még guggolni sem lehet, totál elnagyolt a karakter fejlesztés és stat lap, viszont tök jó a történet, és nagyon változatosak a küldik. Tetszik az ai is. Szóval lehet jó lesz ez-de nem ezt vártam! Még egy pár nap és visszatérek rá.
-
sakkay
aktív tag
Na majd megírom, most jön le. Habár az új x com kiváló játék, iszonyat butított az alap koncepcióhoz képest. Remélem ez nem lesz az, pár nap és írok.- Vidik alapján amúgy jóval részletesebb-de majd elválik.
-
alratar
addikt
válasz CriticalHit #10 üzenetére
Az, hogy egy butitott xcomot kapunk.
A harctendszer szerintem gáz
A kinézet gagyi. (tudom, kis stúdió, kevés pénz)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Nagyon vártam ezt a játékot.!
De megnéztem egy beta gameplayt s azóta nem érdekel a cucc.
(ha valakit érdekel.: https://youtu.be/O6fTviTpkno)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
duvi
nagyúr
Jónak ígérkezik, várós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.