Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
Én már vagy 30 fajta magot vetem tőlük, eddig mindig azt küldtek amit rendeletem, és az is lett belőle.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
Általában nem a keléssel van gond, hanem az kel-e ki amit vettél. Aliról én nem vennék csak poénból, ha szereted a meglepetéseket. Én is vettem már, mert gombokért vannak százszemek, aztán lett belőle ez-az. Viszont idén ezek a legfürgébb magok, 6 nap alatt kicsírázott az összes, meg már az egyik kidugta a kis hurkát is. Eddig csak a saját narancs Habik meg a Pasillák vannak velük pariban.
Kínából sokszor még a gyári fémzacskós tasakban sem az van mint ami rá van írva. Viszont az Ebay-ről a Premier bevált. Már vettem tőlük vagy 20 félét, eddig mindig az volt mint amit rendeltem. Elég gyorsak is mert angol bolt. Volt olyan, hogy vasárnap megvettem, pénteken már a ládában volt."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest