- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Amikor először olvastam róla egy teljesen uj világ képre gondoltam.. de szerintem halott ötlet... egyszerűen nem lesz játszható, és jönnek majd a johnny-kák hogy iowa utolsó putri kis falujának kocsmájában nem megy és átverve érzi magát meg emberi jogok..na persze.. és lesz egy térkép ami majd szép zöld pacával jelzi azokat az utcákat, ahol az internet szolgáltatók netje alkalmas a játékra persze picicsillag alsóbekezdés harmadik paragrafus... ez kb olyan mintha lenne egy konzolod ami csak és kizárólag a wc-ben használható, ha átviszed a nappaliba szakad a kép...
ettől függetlenül persze lehet hogy mérnöki zsenialitás meg hasonlók és megoldják, de a kis gép akkor is megválogatja majd a gazdáit...
jameg szerintem lesznek direkt onlive géming internet csomagok, és kétszer annyiba fognak kerülni.mod: és a vezetékhez való kötődés is problémás lehet.. például otthon én nem tudnám a tv-ig megoldani az UTP kábelt elegánsan a ház alaprajza miatt.. csakis wlan. persze lehet bele ndraft wifi AP-t dugni...
namindegy meglátjuk nem károgok[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az idei Game Developers Conference-en debütált a papíron világváltó OnLive rendszer. Cikkünkben megpróbálunk utánajárni, hogy életképes-e.
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Viccrovat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest