Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"1080p felbontásban láthatjuk működés közben a Duke Nukem Forevert, az Alice: Madness Returnst, valamint a Riftet."
A hírbe rakott videó meg max. 720-as. (ciki)[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
ha már a dnf-ből mutatnak tesztvideókat, akkor most már tényleg megjelenik lassan. már jelent vmit. lehet tényleg a zöldek nyomására lett elhalasztva, remélem többször már nem lesz.
-
KAMELOT
titán
Nemértem mi lényege van ennek a GTX560-nak. Talán az ára! majd kiváncsi leszek saját tapasztalatokra! Az az igazi teszt!
Inkább GTX560ti vagy ha már durvább vizekre evezik valaki akkor GTX570
Szerintem is az a fizix ON/OFF teszt gyanus nekem mert olyn mintha nem is a fizix hanem csak egyes effektek lennének kikapcsolva.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
errorcode06
őstag
-
adler741
tag
Hány collos lehet az a monitor amin játszik a fickó?
-
M3Ny3'T
senior tag
Kr/\tos: Sose lett volna nyílt, durva pénzeket kellett volna beleölnie az AMD-nek emlékeim szerint, hogy használhassák, ehelyett megmaradtak a nyílt alternatíváknál. Ha csak egy bólintáson múlt volna, hogy nyílt legyen, a hülye se mondott volna rá nemet.
Egyébként ami még szánalmasabb, hogy időnként nem csak tócsákban meg zászlókban van különbség, hanem teljes látványban, amit a programozók eszméletlen lustasága és pénzéhsége miatt nem írtak meg normálisan
khömm pl. batman arkham asylum khömm.Cikkhez: És a fent említett dolgokon felül, ami szintén nevetséges: tény, hogy sokan várják ezeket a játékokat, de:
1) az ég adta világon SEMMI elképzelésünk sincs, hogy milyen gépigénye van ezeknek (a saccolt ajánlott/minimál követelmény csak egy halvány körvonal)
2) nincs viszonyítási alap sem, pl. összehasonlítás 570/580/560Ti-vel, ne adj Isten a konkurenciával...Teljesen értelmetlen ez a videó, még hype-nak is kevés.
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
törölt tag
Legalább csalhattak volna egy picit hogy folytonos legen...
Az a sok feature amit a bácsi igér, az kicsit meredek ha a képen "látható" beállítások mellett is recceget
-
TOM-202
senior tag
Van egy sanda gyanúm, hogy az nVidia nyomására halasztották el a Duke Nukem megjelenését, hogy legyen idejük az "optimalizációra". Kíváncsi vagyok hogy ennek folyományaként ezúttal milyen trükköket vetnek be a magasabb képkockaszámokért. Olyan "optimalizációkra" gondolok mint eltűnő, vagy ki sem rajzolt textúrák, alig észrevehető LOD csökkenés a távolabbi objektumokon, fény-árnyék projeckcióval való trükközések, stb.
Láttunk már erre példákat az elmúlt evek során, sajnos többet mint eleget. Remélem azért hogy nem ez az oka a késésnek, és inkább a játszhatóságon és a MI-n csiszoltak az elmúlt időszak alatt. -
bitblueduck
senior tag
-
banhammer
veterán
A Duke Nukem ha jól tudom akkor egy módosított Unreal 3-as motort használ, szóval nem valami nagy áll leesés, hogy 1080p-ben megy a játék a GTX 560-on.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
EkSYS
senior tag
nemcsak júniusban jelenk meg a duke Nukem?
Eki - az eredeti
-
Csak én nem látom Duke menüjében a Multiplayer opciót?
Sent from my keyBoard
-
- = Zk = -
félisten
kellemes az az Acer "képernyő". elfogadnám ....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Boxi88
őstag
Ha már vennék, akkor biztos, hogy inkább a Ti végűt venném, nem ezt a "butítottat".
-
Löncsi
őstag
válasz Sondi1986 #23 üzenetére
Physx-et elnézve egy ilyen gagyi játékba mint a Alice
Az év egyik leginnovatívabb játéka is lehet, kérlek ne mondj ilyeneket.
Amúgy meg a videó végén mit keres ott a laptop mellett egy perzsgősüveg?
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Sondi1986
addikt
Physx-et elnézve egy ilyen gagyi játékba mint a Alice, szinte senki nem játszik vele, még is sokan azért vesznek nvidiát mert van bennük physx, csak alig van játék amit támogatnak!
Különben meg vannak olyan játékmotorok amihez nem kell physx és a kokurens kártyályán is ugyan olyan szépen jelenik meg! -
pmheros
őstag
mivel a cikkben a jövevény kártyáról mindösszesen annyi hangzott el hogy :"A kártya teljesítménye valahol a GTX 460 és GTX 560 Ti között helyezkedik el." ezért bátorkodom ide is leírni a más oldalakon eddig megjelent paramétereket.
336db stream processzor, 56 textúrázó és 32 ROP egység. Ez gyakorlatilag az 1GB -os GTX 460. Az órajeleket 560 -nál viszont magasabbra állítják majd be, egyenlőre nem ismert értékekig.nem vagyok tökéletes
-
KKaresz45
senior tag
Basszus, a DNF-hez ajánlott videokártya az "nVidia GeForce 8800 GTS". Komolyan azzal reklámozzák a gtx 560-at, hogy tudja azt, amit egy két generációval öregebb kártya?
-
Cathulhu
addikt
Pff, es meg en a szemellenzos
En csak jobb jatekokat szeretnek latni, de latom neked tokeletesen eleg a mai szint. Azert physX atyjait kicsit sajnalom abbol a szempontbol, hogy a grandiozus almukbol lebego kotenyek es tocsak maradtak.En pl szivesen vettem volna physX kartyat, vagy most vennek kulon nV-t erre a celra. Ha lenne ertelme, de nincs, mivel....
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Most betuzzem en is? Te tamogatnad a konkurens gyarto zart rendszeret, amikor van nyilt alternativa? Nemar, te sem gondolhatod komolyan. Es ezzel most a CUDA-rol beszelunk, nem a physX-rol, de mindegy...
Szemellenzosseg? Ezt de szeretem, eddig 1 nV, 2 ATI es legalabb 5 S3 kartyan vagyok tul, 1 Cyrix, 5 intel es 1 AMD proci tarsasagaban.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Kr/\toS
senior tag
Hogy betűzzem másképp hogy az A M D N E M A K A R T A TÁ M O G A T N I...
M O S T A K K O R K I A R O S S Z?!
Kinek kéne megnyitnia az apit ha meg akarták nyitni de el lett utasítva?!A magam részéről amíg ATI kártyáim voltak akkor se hordtam szemellenzőt.
UI.: még egyszer ne írd már le kérlek hogy meg kéne nyitni az api-t akkor jobban leterjedne mert....játékmehanika.....köszi.[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Ki sir? Szimplan szanalmas szvsz, amig ilyen szinten van a physX hasznlava kell a raknak. Es kb a vasarlok zome is igy van vele. Jatekmechanikat befolyasolo fizikat senki se fog csak nV kartyara kiadni, az marad jelenleg procin vagy majd kesobb openCL-en talan. Addig is marad ez a semmire se jo hulyeskedes.
Persze, ha megnyitna, sokkal gyorsabban terjedhetne, es akkor talan mar eleg lenyeges resze lenne a jatekoknak, hogy az dontson a vasarlasnal, melyik kartya hogy szamolja. De ahhoz vallalni kellene a versenyt, anelkul marad a mostani nevetseges szint.
-
Kr/\toS
senior tag
-
Cathulhu
addikt
Persze, nem is azt mondom, de egy MMORPG is tipikusan az a tipus, ami nem a csucsgrafikaval hodit, marpedig egy grafikus kartyat szerintem olyannal kellene demozni...
-
Cathulhu
addikt
Azert, mert valoszinu nagyon sok penzt ad a fejlesztoknek az exkluzivitasert, es azok ezert ilyen eroltetett dolgokat raknak bele a jatekba mint pl a tocsa. (Nyilvan az nV-nek sok penzebe volt a physX, akar viszont latni valamit). Ugyanakkor eleg ketseges, hogy ez megterul-e (hanyan fognak ezutan nVidiat venni, csak mert abban van tocsa?
Ahelyett, hogy megnyitna a rendszert, es akkor vegre valoban ertelmes es rendes hasznalhato fizika lenne a jatekokban, nem csak ilyen cukormaz. Tudom, akkor versenyeznie kellene mas gyartokkal is, igy viszont jo ideig nem lesz ertelmes fizika szeleskoruen elterjedve.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Azert picit hogy is mondjam... szanalmas, hogy olyan jatekokban demozzak pont a GTX560-at, amik koztudottan nem a grafikajukkal fognak hoditani (ertsd 2-3 eves lemaradas legalabb)...
A PhysX meg tovabbra is szanalmas, foleg ahogy vergodik vele az nV....Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
félisten
Jó, most szeretném látni ahogy ez a kártya elviszi az adott játékokat:
- 3DVision
- Physx
- Dx11
- 1080pMódokban.
Pont úgy, ahogy a csávó ígérte a 0:35-0:50 között."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Silentfrog
veterán
Itt a fiziksz kissé érdekes,mármint a szemléltetett játékban.
Olyan mind ha az Off állásba direkt nem lenne benne néhány látványelem.
Pl egy tök egyszerü viztocsa amiben semmi extra nincs
Vagy már nem abban merül ki a Nv physx hogy pl szebben leng a zászlo rúdon amit a konkurens kártyái nem tudnak megjeleniteni?
Vagy elszunditottam egy ideig és változott a felállás? -
F_Zolee
veterán
Duke Nukem-nél látszott, hogy nem annyira hasít.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest