Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
pedig az ign-nek én hiszek...sokszor egyezett már az én képzeletbeli pontozásom és az övék,miután megnéztem egy játékot kipróbálás után...szóval én adok a szavukra...
ez elég érdekes,mert mint ninja guiden játékként lehet hogy nem illik a sorozatba , vagy éppen kilóg,de mint játék lehet remek,ha nem ez lenne a neve...
gondolok itt a resident 4&5. részre...ezek sem vitték tovább az elődök vonásait,ezért ugye a mai napig morognak a készítőkre,de ha nem resident evil lenne a nevük hanem mit tom én
pl: " Zombies Attack" , akkor senki nem szólna egy szót sem[ Szerkesztve ]
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
meg mondom őszintén szerintem a ninja blade, és a ninja gaiden 2 is oltári nagy trágya volt. a ng 2 az egyetlen játék amit azért hagytam abba mert tul nehéz volt, pedig ha hiszitek, ha nem közel 500 játékot vittem már végig. a ninja gaiden pályatervezése is eszméletlenül idióta volt, egy hacknslash kaszabolós játékhoz hogy lehet már be rakni ilyen 1 méteres szűk folyosókat? hogy lehet ott harcolni????????????? meg az a hihetetlen idióta kamera ami nem birt normalisan megmaradni, és mindig olyan marha rossz szögeket vett fel, hogy pont a hátam mögött legyen az ellenfél, vagy csak véletlenül se lássak rá. de vártam már hogy ezt valahova leírhassam csak mert olyan sokan istenítik, nekem meg az egyik legnagyobb csalódás volt életemben
ja és egy kis off: a két napja megírt tesztemet mikor rakjátok már ki az oldalra? bocsi ha türelmetlen vagyok, csak hát uj game-röl van szó
[ Szerkesztve ]
-
Apika
addikt
Eléggé szélsőséges pontokat kapott. A Gamepod tesztre én is kíváncsi vagyok. Addig itt egy Gameplay.
-
törölt tag
Az IGN kb a legmegbizhatatlanabb oldal pontozas szempontjabol, ahol az izig-verig mainstream dolgok az egekbe vannak magasztalva, minden mas kapja az alacsony pontokat. Majd ha az Edge meg az Eurogamer is azt mondja hogy szar, megfontolom, hogy ez legyen-e az elso NG jatek amit kihagyok, addig a "szaksajto" felolem felforoghat.
-
james001
veterán
Mindenkinek más a véleménye.
Meg az IGN eleve a legjobb játékokat húzza le általábanhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Titan44
tag
Puding próbája az evés.
Rá kell feszülni egy pöttyet aztán majd kiderül.A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
wikings2
őstag
Érdekes pontok... Ez kb olyan mint a Cod sorozat utóbbi részei, van aki ócsárolja de azért "pár" millióan sport szerűen tolják és imádják
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Brown ügynök
senior tag
"Csak remélni tudjuk, hogy az IGN némileg túlzásba esett és nem ennyire vészes a dolog, mint ahogy az a tesztü___>>> [ n ] <<<___kből kitűnik."(?)
Majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest