Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parampa
aktív tag
Tehát akkor csak azért nem fut a GTA5 egy kvarcjátékon mert erősen optimalizálatlan.
no comment... szted , ezért van konzolod.2013-ban a 720p 20-30 FPS HIGH bizony az, szegénységi bizonyitvány
Főleg ha ezt egy hihetetlen eredménynek próbálják meg eladni,
majd 1 évre rá drága pénzért még1x megvetetik veled... -
Pöttön
őstag
A kettő nem igen függ össze...
Ha valami ronda, butított, akadozik, erőforrás igényes az optimalizálatlan.
Ha meg valami jól néz ki, jól fut reális hardveren az optimalizált.
De lehet felesleges is neked ezt leírnom, aki szerint egy Last of Us "konzol szegénységi bizonyítvány" egy 7800GTX szintű RSX gpu-n, 256mb ram-on és egy átlag processzorhoz képest jelentősen bonyolultabb Cell processzoron...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
-
parampa
aktív tag
A gyorsan elavuló fix hardver mióta erősség?? Optimalizással lehet életben tartani.
-
parampa
aktív tag
Persze miután kiherélték teljesen nem volt nehéz jól futnia.
A térkép fele, autótípusok fele, animációk, kézifegyverek, funkciók, küldetések...grafika : ehelyett ==> ilyen lett növényzet , effektek, bringák
A fejlesztők saját elmondása szerint nem bírták a konzolok. R.I.P 2007 aug - 2010 aug
Lehetne még példákat hozni. Méghogy ellenpélda... hazugság. -
pakriksz
őstag
Hát az nagyon sokáig nem lesz. Szerintem ebben az évtizedben nem.
Előző konzoloknál nem volt közös címtér, sokkal közelebb állt egy átlag pc-hez (cpu annak saját ram-ja, külön gpu annak is saját ramja), de még úgy is volt egy erőssége: fix hardver és az optimalizáció, amivel elment több évig a pc mellett. Az új konzoloknál a fix hardver mellé még van közös címtér, és így használható gpgpu is, a jelenlegi játékok egyiket sem használják még ki, mert mind gyors pc vagy lastgen port.Butított játék konzolok miatt? Mafia 2 a példa? Pont ellenpélda, a mafia 2 sokkal jobban néz ki pc-n mint konzolon, és mellesleg nagyon ritka manapság, de iszonyatosan jól optimalizálták pc-re.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
parampa
aktív tag
Ha már most el van maradva a 'nextgen' a PC -től akkor mi lesz később,
amikor PC-n is lesz közös memória címtér ??Tudod a gond inkább az hogy jóval több minden van amit konzolon nem lehet megcsinálni ==> butított játék, ami mivel minden platformon ugyanúgy kell hogy kinézzen , mindenkit érint. lsd Mafia 2
-
parampa
aktív tag
válasz #08052480 #25 üzenetére
Ha még ezidáig nem esett volna le a grafika sem ULTRA szint.
Látvány minőségéhez pedig hozzátartozik az FPS és a felbontás is.
Ami meg no comment télleg 2013-ban, 720p 20-30 FPS HIGH szint.Tekintve hogy mindezt egy platformra fejlesztve optimalizálva kreálták,
nem hogy nem nagy teljesítmény, inkább konzol szegénységi bizonyitvány.
Mindegy hogy last vagy next gen, mind a ketto kamugen a butításról szól.
Majd 1x leesik neked is ... talán. -
pakriksz
őstag
de bizony sokminden van amit nem lehet pc-n megcsinálni (max APU-n aminek az elterjedtsége nem elég hogy fejlesszenek rá), bizony a cpu gpu közötti adatmozgatás problémáját nem a nextgen konzoloknál találták ki, jóval előtte ismert volt. Tudod ha nem lenne előnye a közös memória címtérnek, nem foglalkozna vele se az amd, sem az intel...
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
jaj ez olyan mint bármilyen másik játékban, ugyanúgy a benne lévő dolgoktól nagyjából függetlenül mozog, csak a robbanásokra reagál. Egyébként is egy csőben játszódik, tudod az összhatás a lényeg, ez nagyobb területen/tartalmasabb játékban nem menne. Amúgy ez a hydrophobia x360 játék, nem pc.
Bírod? Én is bírom a mutass konzolon 4k felbontást marhaságokat... meg a fanatikus nvidia vérfanboyokat. Őket különösen
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
tudsz pl hasonló víz mozgást mutatni akár pc-re is játékban? (szóval folyadékszimulációs program nem ér)
-
törölt tag
Ha meg ezidaig sem esett volna le: nem a felbontasrol vagy kepfrissitesrol beszel a kollega, hanem maganak a latvanynak a minosegerol. Az meg szinten igaz, hogy az aktualisan elerheto kurrens gen jatekok kozul meg mindig keves nez ki ugy, mint ps3-on a TLoU, fuggetlenul az instabil fps-tol vagy 720p-tol.
Es ha meg ezidaig sem esett volna le: ez nem kis teljesitmeny. -
laceszgamer
addikt
Mint ha nem lenne teljesen mindegy amúgy nem? Konzolon mindenki ugyan azt kapja, így még multiban sincs különbség, és senki sem mondhatja, hogy azért béna mert akad neki a játék.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Én díjaznám ha minél többet újítanának fel, akkor nem kéne gondolkodni, hogy PS3 vagy 4.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Gabor343
tag
-
TaS1kaaa
tag
A 30 fps alapból elég laggos, de ki lehetett bírni. A történet kárpótolt mindenért
-
Bandi995
aktív tag
válasz #08052480 #14 üzenetére
Soha nem ment 25 fps alá, de szerintem aköré sem. Ezt úgy, hogy 20 óra alatt vittem végig a 13-14 órás játékot, annyit keresgéltem szöszöltem, mindent bejártam. Nekem nem volt sehol röcögés, úgyhogy +1. Aki meg mást mond az vagy hazudik vagy a gépén felejtett egy törölközőt oszt' nem szellőzik
[ Szerkesztve ]
-
Hunzoza
csendes tag
válasz #08052480 #14 üzenetére
Végigtoltam 2x ps3-on az eredetit és tényleg volt hogy be-be szaggatott lásd:
- Bloater által dobált bombák + tűz
- Fertőzöttek + Clickerek + Molotov + Shotgun lövöldözés szintén megakasztotta a játékot.Viszont a hardver adottságaihoz képest elképesztő amit kihoztak belőle.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Biztos teny a sajat kis alternativ vilagodban, a valosag viszont az, hogy a 20 ala durvabb pillanataiban sem megy, hogyaszongya "Despite the sometimes variable frame-rate The Last of Us never becomes remotely unplayable [...] However, a lot of the time this isn't a real issue because it happens during slower-paced segments".
Ha pedig ez a jatek hibas (haha, vicc), akkor hibas a ps3 felhozatalanak 95%-a.szerk, mas:
Azt meg vegkepp nem ertem, hogy akik a ps3 egesz exkluziv kinalatat ohajtjak vegigtolni miert nem vesznek ps3-at? Helyette okosabb dolog beruhazni egy jatek nelkuli ps4-be?[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
igen tényleg jó, pl én aki az előző generációból kimaradtam megvehetném a klasszikusokat az új konzolra, és még jobban és szebben is futnának a játékok. "Jók a remasterek csak sok a..." (Gino remaster majálisa)
-
Hunzoza
csendes tag
Igen a játékosoknak is, mivel akik kimaradtak az előző generáció legjobbjaiból azok végre kipróbálhatják. Akik pedig játszottak vele, azoknak pedig nem kötelező megvennie, illetve nem lesz a saját változatuk semmivel sem kevesebb.
Aki pedig azt hiszi, hogy a portolás miatt megáll az új játékok fejlesztése nagyon el van tévedve.
A munkák nagy része külső stúdiókhoz kiszervezhető.
Házon belül megoldható anélkül hogy a teljes csapatot lefoglalná.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon helyes, kellenek a fenenek a par eves jatekok 'felujitott' verzioi.
-
Pöttön
őstag
Jim Raynoldot, a PlayStation Europe elnökét faggatták
Először Jim Raynor-nak olvastam, mondom mi a sz@r!!!
Amúgy szerintem ez teljesen korrekt hozzá állás.
De a Gow 3, Ascension és az Unchartedeket még nyugodtan megcsinálhatják!A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest