- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Aki megvette megjelenéskor a Star Wars Battlefrontot az biztos nem veszi meg a következő részt
Rettentő nagy bukás volt, 4hónappal a megjelenés után már halott volt a multi, délután volt pár játékos de delelőt vagy éjfél után kihalt volt az egészÉn még 100órát se tetem bele, és kidobtam rá 12e Ft-ot , nagyon megérte
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wolfman
veterán
Szerintem felváltva is kurvagáz, mert úgy is sűrűn jön. Ebben a felállásban is csak annyit érnek el, hogy ők mindig kihagynak valami dolgot belőle, amit a köv részbe majd jól, hihetetlen újítás címszóval eladhatnak nekünk bírkáknak sok sok pénzmagért.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
félisten
-
<Lacy85>
addikt
Egész jó lett a mostani is szerintem. Játszottam is vele vagy fél órát, amikor bekerült access-be.
Szerintem elég is volt belőle. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz 1shot1kill #8 üzenetére
Nem is fognak, felváltva jön majd a Battlefront meg a Battlefield elvileg. Előző Battlefront is tavalyi.
Live-Die-Respawn
-
1shot1kill
csendes tag
Szerintem nem kéne minden évben kitolni egy új Star Wars Battlefrontot...
-
wolfman
veterán
A készítők számos újítással készülnek
Azok az újítások inkább kimaradt elemek, amiket végre belepakolnak a folytatásba ahogy kellett volna az elő részbe is.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ribizly
veterán
Ahogy nézem azért most kicsit felpörgött az első rész is. Egyre többen nyomják.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
doooo
veterán
Biztos olyan lesz, mint az előző Battlefrontokban...a filmek nagyobb csatái, időrendben, kiegészítve pár általuk kitalált szituációval. De... most jut eszembe, hogy ebben az újban ugye nincs egy pálya vagy szereplő se az előzményfilmek érájából? Kár, pedig lenne a klónok háborújából egy rakás csata, amit feldolgozhatnának... meg persze a filmekben is megjelenített harcok... Azok igazán elférnének a folytatásban, bár a Disney hozzáállását látva még ott is örökre elfelejthetjük őket.
-
ProEvoFan
nagyúr
Egészséges kampányt kérek, ami PS4en osztott képernyőn is végigjátszható.Több co-op pályá is jól jönne, ami szintén osztott képernyőn is tolható.
Jövő évben ezt a játékot várom a legjobban.Bízok benne, hogy tanultak az első rész hibáiból és akkor egy remek játékot fogunk kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest