Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Aki megvette megjelenéskor a Star Wars Battlefrontot az biztos nem veszi meg a következő részt
Rettentő nagy bukás volt, 4hónappal a megjelenés után már halott volt a multi, délután volt pár játékos de delelőt vagy éjfél után kihalt volt az egészÉn még 100órát se tetem bele, és kidobtam rá 12e Ft-ot , nagyon megérte
-
-
<Lacy85>
addikt
Egész jó lett a mostani is szerintem. Játszottam is vele vagy fél órát, amikor bekerült access-be.
Szerintem elég is volt belőle. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
1shot1kill #8 üzenetére
Nem is fognak, felváltva jön majd a Battlefront meg a Battlefield elvileg. Előző Battlefront is tavalyi.
-
1shot1kill
csendes tag
Szerintem nem kéne minden évben kitolni egy új Star Wars Battlefrontot...
-
wolfman
veterán
A készítők számos újítással készülnek
Azok az újítások inkább kimaradt elemek, amiket végre belepakolnak a folytatásba ahogy kellett volna az elő részbe is.
-
ribizly
veterán
Ahogy nézem azért most kicsit felpörgött az első rész is. Egyre többen nyomják.
-
doooo
veterán
Biztos olyan lesz, mint az előző Battlefrontokban...a filmek nagyobb csatái, időrendben, kiegészítve pár általuk kitalált szituációval. De... most jut eszembe, hogy ebben az újban ugye nincs egy pálya vagy szereplő se az előzményfilmek érájából? Kár, pedig lenne a klónok háborújából egy rakás csata, amit feldolgozhatnának... meg persze a filmekben is megjelenített harcok... Azok igazán elférnének a folytatásban, bár a Disney hozzáállását látva még ott is örökre elfelejthetjük őket.
-
ProEvoFan
nagyúr
Egészséges kampányt kérek, ami PS4en osztott képernyőn is végigjátszható.Több co-op pályá is jól jönne, ami szintén osztott képernyőn is tolható.
Jövő évben ezt a játékot várom a legjobban.Bízok benne, hogy tanultak az első rész hibáiból és akkor egy remek játékot fogunk kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készülő játék dizájnere Twitteren válaszolt egy rajongónak, de sokan reménykednek, hogy nem hoztak még végleges döntést a fejlesztők.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest