Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz markknight #5 üzenetére
Én arra számítok, hogy technológiailag, mechanikailag jobban fog hasonlítani az MW2019-re, miután szerintem vödörszám kapták a panaszkodást erre. Grafikailag is inkább realisztikus megvalsításra számítanék.
Én mondjuk nem vagyok most potenciális vásárló.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
markknight
veterán
A Cold War nekem nagyon nem adta, a Modern Warfare után technológiailag óriási visszafejlődés volt. Talán ez egy picit jobb lesz, de mivel nem az Infinity Ward csinálja, ezért sok elvárásom nincs, viszont a Warzone integrációra kíváncsi leszek.
Jövőre meg várnék egy ízig vérig next-gen Modern Warfare 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Egyébként sem értettem a "rivalizálást", mivel kényelmesen megfértek egymás mellett. Most, hogy már nem csak BF meg CoD (meg CS) van, hanem számtalan rivális, amelyek felnőttek (sőt!) a feladathoz (Insugency, R6 Siege, Valorant, PUBG, Apex, Tarkov, ...) meg kell töltenie magát mindenkinek, különben megy a süllyesztőbe."
Nincs semmilye rivalizálás szerintem, ez csak a vérfanok hülyesége, a valóságban a fejlesztők tök jól elvannak egymással, közösségi médiában is le szokták róni a kötelező köröket és gratulálnak a launch-hoz stb. (Resetera fórumon van pl egy kedves DICE fejlesztő, aki várja nagyon pl idei COD-ot)
Más kérdés, hogy évek óta megy a hergelés a közösség egy részéről és ezt a legtöbben általánosnak veszik, hogy COD vs. BF örök ellenfél. Francokat.
Live-Die-Respawn
-
ribizly
veterán
Miután az MW2019 főleg a Warzone-al porig alázta a BF5-öt (hiába a technológiai előny, a (már csak részleges) rombolhatóság, a jobb járműhasználat, stb.), így szerintem értelmetlen is bármiről is beszélni ezen a téren. Én is előbb indítottam rá a CoD-ra, pedig nem kevés óra repült bele a BFBC2/BF3/BF4/BF1 részekbe a CoD-ok mellett. BF5-be már nem tudtam elmerülni.
Egyébként sem értettem a "rivalizálást", mivel kényelmesen megfértek egymás mellett. Most, hogy már nem csak BF meg CoD (meg CS) van, hanem számtalan rivális, amelyek felnőttek (sőt!) a feladathoz (Insugency, R6 Siege, Valorant, PUBG, Apex, Tarkov, ...) meg kell töltenie magát mindenkinek, különben megy a süllyesztőbe.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
homerhamm
addikt
válasz HELLAFLUSH #1 üzenetére
Akkor nem rivalizálnak egymással a COD-osok és BF-esek.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
HELLAFLUSH
őstag
Na erre kíváncsi leszek.
BFV-öt már kezdem unni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest