- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Riasztó topik
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Nevetséges. A MW és a Carbon városát egymás mellé teszik, csinálnak egy átvezető utat azt kész a játék. Ehhez nagy tehetség kell. Nehogy már egy új helyszínnel kelljen vacakolniuk.
-
Breki's
tag
Szégyen hogy az EA-nél nem képesek egy olyan embert az NFS név élére állítani, aki csinál egy olyan pofás online cuccot mint amilyen az NFSU volt anno amikor kijött. Nem hiszem hogy olyan nehéz lenne egy frankó online stuffot csinálni belőle. Bár úgy tűnik ez nekik túl nagy falat.
-
dunc
nagyúr
Bejutottam,nem tetszik ha valakinek kell az accom írjon privátot átadom !!!
-
-
BiP
nagyúr
Nem nagyon szoktam multizni, de NFS-sel kapcsolatban a legjobb anno az NFS3 LANos multija volt eddig, amit játszottam. Most Wanteddal is el lehetett hülyülni.
-
elithun
őstag
Így első ránézésre új cím, új logó, és kék színű az útlezáró nyíl. Ez kevés.
-
danati
senior tag
Most tesztelem a BETA-t. Eddig nem nagy cucc. Irányítás gagyi, minden kanyart be lehet venni fékezés nélkül. Grafika se nagy durranás.
-
bpx
őstag
én már a korábbi teszten is ott voltam, de ezt a mostanit inkább abbahagytam
egy 2-3 perces versenyre perceket kell várni, hogy összerakjon az ellenefelekkel
5 perc várakozás után timeout - kezdheted elölről, ha meg sikerült, akkor is átlagosan simán várakoztam 3 percet
utána még a lobbyban is 1 perc várakozás, mert ugye hiába van tele és nyomott mindenki ready-t, általában nem indul el a verseny, hanem szépen meg kell várni a visszaszámlálást még így is
de még itt sem garantált a játék, kb. minden 5. versenyen töltés közben egyszerűen lefagy a játékde van még rengeteg más apróság is, amik nekem azt az érzetet adják, hogy még nagyon nincs összerakva a játék, és eléggé össze kell szedni magukat, ha el akarnak startolni 1.5 hónap múlva
-
Gude
senior tag
Nem vagyok tőle elájulva
-
Kaptam béta kulcsot jelenleg én is tesztelem.
"(Meg azért, mert akármennyivel mentél a rendőr állóhelyből utólért egy kis idő múlva...)" - Ez nagyon érezhető, sőt mintha még nehezebb lenne ez a lerázós dolog. (Carbon 4x kijátszva, szóval van összehasonlítási alapom)
A játék jelenlegi formájában úgy néz ki mint egy San Andreas multi. Mindenki egy helyben gyülekezik, a versenyeket kín szenvedés multiban összehozni(lehetőség van single és multiban játszani), kiegészítő küldik nincsenek, csak 3 típusú verseny, szóval baromi unalmas. -eddig-
mod: közös még a folyamatos laggolás
-
Gomez86
őstag
A most wanted már akkor is a fizikai hiányosságai miatt volt idegesítő.
(Meg azért, mert akármennyivel mentél a rendőr állóhelyből utólért egy kis idő múlva...) Nem volt rossz játék, de annyira nem volt ütős hogy a végtelenségig játszak vele... Nameg a múltkor egy kedves fórumozó mutatott videót a beta-ból... Háát elég érdekes volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest