Új hozzászólás Aktív témák
-
Daveedka
tag
kiváncsian várom
-
<NewL>
addikt
válasz Sirandrish #38 üzenetére
(#27) "Legalább egy diesel astrát raknának bele! "
Én is örülnék az előrhető autóknak,de a pályaszerkesztéssel lenne egy pár ideges napja mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Sirandrish
legenda
Roadjak meg ha 5 éves korom óta nem ugyanez jár az agyamba..ha egyszer játékot csinálnék ilyen lenne..mindenki kialakithatná a saját városát ahol lakik és elérhető verdákkal járná be...bakker
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
akosxyz
senior tag
Kicsit sokadik rész nem?????Szerintem akkora sikert már nem nagyon tudnak aratni,mert már kezd egy kicsit agyon nyúzott lenni,de majd meglátjuk
-
Kiskokó
veterán
Am mit vártok legeelső trailertől ? még jóhogy nincs benne semmi. de ha valamit is jelent kicsit akkor lehet lesz belsőnézet mivel egy igen szép bmw műszerfalt lehet látni benne. bár ugyse lesz ez cak eg összerakto vidi amienk semmi köze a játékhoz na mind1.
a PS utá nm ár egyáláln nem várom. majd ha lesz akkor lesz amiylen lesz avgy tetszeni fog vagy nem...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
infectedmann
őstag
A Pro Street koncepciója egész jó volt, csak a megvalósítás nem volt az igazi.
Szerintem ezzel is ez lesz a helyzet. A trailer alapján tele lesz olyan elemekkel a játéknak aminek semmi köze az arcade autósversenyhez.
De azért kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak össze. -
leviske
veterán
Mikor annó játszottam vele, nem kimondottan az irányítás érdekelt... Én kb. ugy képzeltem el a HP folytatást, mint a BurnOut Paradise, csak tuing nélkül...Bár ebből kellő képp kiderül, hogy miért is nem lesz HP folytatás.
Amugy a "szállítós" vonal egy jó ötlet... csak nem hiszem, hogy 2 résznél tovább tudnák tartani. Az "olasz melós" vonalat úgyszintén....bár talán, ha elég jól csavarják a szálakat, akkor az tovább tarthatna.
Az viszont szerintem biztos, hogy az NFS sorozat a 20. részig még egy-két PS féle feketebárányt meg fog termelni.
-
Pukkancs
aktív tag
Nesze semmi, fogd meg jól, én csak azt a nyílvánvaló tényt szűrtem le belőle, hogy ilyen alvilágos tuningautós játék lessz...
-
félisten
Ha én valaha játékprogit fogok írni, annak az lesz a neve, hogy KGST Racing.
Olyan lesz, mint a régi Stunts, vagy a Trackmania. A kocsit tuningolhatóak lesznek részletesen, és a pályát mindeki úgy szerkeszti majd, ahogy akarja a rengeteg pályaelem segítségével. Lesz benne Trabi, Zaporozec, Zastava, Volga, Lada, Skoda, Dákó, barna kombi Wartburg, Barkasz, sőt még BKV busz is - csuklós.
A grafika nem lesz csicsás, hanem inkább az átláthatóság lesz a cél, de a fizika profi lesz, főleg a kocsik törésénél, és a pályaelemek is fognak törni, persze reálisan. Természetesen nem árkádos lesz, hanem szimulátor.
És először linuxra írom/írjuk meg, minimális gépigénnyel.
Ez életem egyik célja a sok közül.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
jubilleum
senior tag
rendőröket akarok!
de tényleg senki nem szereti a rendőröket?
ennyire nincs rá igény? -
Sirandrish
legenda
nah ez az a mondtad ami az EA száját még nem hagyta el..egyébként ezt énis így gondolom de mivel évi tucatjátékról beszélünk igazából nem is lehet olyan játékokkkal összehasonlitani mint a TDU pl..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #24 üzenetére
Inkább jöjjön 3-4 évente, de legyen jó.
-
Sirandrish
legenda
nah jó de az NFS egy 8 honap alatt összedobott szar...minden évben NFS..
Test Drive meg nem éppen évente jön
Persze ez sem dicséret az EA-nek dehát ki akar dicsérni egy ilyen céget?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #22 üzenetére
A 6-os grafikája tényleg szebb lett az elődnél, de állati optimalizálatlan (a 7600gs-en néha megakadt AA, és AF nélkül is), lassabb, mint az NFS Underground.
A játékmenet, és irányítás terén az elődje, és az utódje is sokkal jobb nála.
Az a baj az NFS sorozattal, hogy a sikerre hajtanak, és nem a minőségre, pedig a minőség - előbb-utóbb - sikert generál (lásd: Blizzard).
Szerintem a TDU odaver bármelyik NFS-nek.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Sirandrish
legenda
akkor mérlegelj hogy az hogy néz ki és milyen az irányitás DE! mikori game meg pro street...
-
félisten
Hot Pursuit folytatást? Én most játszottam végig a 6-os NFS-t (Hot Pursuit 2), és a teljesen lineáris játékmenet mellett még az irányítás is röhej. 250-el beveszek szinte bármilyen kanyart, ráadásul a rendőröket túl könnyű kijátszani
Én is csípem ezt a rendőrösdit, de az eddigi megvalósítás katasztrófa - szerintem.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
leviske
veterán
válasz msgt.fubar #2 üzenetére
Ha tényleg egy "szállító" szerű játék lesz, akkor szerintem a Carbon/Pro Street-et lazán le fogja nyomni.
Jobb esetben (ha normális történetet írtak és elég szabad kezet kapnak a játékosok) akkor az Underground 1-2-vel is felveheti a versenyt.
Bár abban én sem hiszek, hogy hozná a "nagy" elődök szintjét. Pedig szívesen vennék egy Hot Pursuit folytatást.
-
Sirandrish
legenda
Cod4et biztos hogy nem márcsak azért sem mert köze sincs a kettőnek 1 máshoz
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #9 üzenetére
ne unatkozz, inkább várd a megjelenést, egy játéknak jó lesz
cod4-t biztos nem veri? -
félisten
Szerintem az NFS sorozat 3 legjobb tagja:
NFS 1 SE
NFS 5 Porsche Unleashed
NFS UnderGround 2Azóta csak csillógó grafika, és ultraprimcsó amcsi sztori, és arcade stílusú uncsi játékmenet.
Szerintem ez sem elsz jobb az eddigieknél, valami új főnök, vagy új csapat kellene oda.
-
Sirandrish
legenda
örülök hogy jó kedvre deritettelek
kösziJah és az UG 2 volt szerintem is a legjobb NFS...azóta egyre trébb
-
Eddie141
senior tag
válasz Sirandrish #13 üzenetére
Uff 2Hsz-eden annyit röhögtem, mint már régen Zsír az aláírásod!
Reményeim szerint végre észreveszi magát az EA, bár tuti nem fog elszakadni a futószalagos sorozatgyártós játékokádástol, de hátha belehint egy kis életet és élvezhetőséget ebbe a játékba. Ha csak 40%alékban lenne annyira jó mint akkoriban az Underground 2, akkor már óriási előrelépés lenne a Pro Streethez képest
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kareszovics #12 üzenetére
az attól függ...ha ön épp egy orvos ismerősét akarja fényezni aki fél áron szerzi az algopirint akkor elmondanám hogy van saját orvosom...ha nem..akkor nem
-
Kareszovics
addikt
válasz Sirandrish #9 üzenetére
szerintem súlyosan beteg vagy... orvos látott?
ON: nem akartam elhinni, de tényleg nincs 1 mp játékmenetbeli bemutató sem
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Sirandrish
legenda
nah jah..az tényleg hatalmas mélypont volt..bár azis azt a szintet fogja surolni szvsz..
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #8 üzenetére
Pro Street-nél rosszabb nem lehet, tehát aki azt szerette, az ezt is fogja.
-
Sirandrish
legenda
Micsodaaa? Verdás gameban a legfontosabb a story.
-Hey Dzso...lenyutad a kokomat...nem öllek meg ha kiálsz egy versenyre
-Dikk má...ez egy örült gyilkos aki legujabb áldozatát keresi...le kell nyomni drfitbe és abbahagyja a mészárlást
-nah de Starla...tudod hogy imádom anyád főztjét..hazdusz te parkány..nah gyere egy Dragra ha mersz
- oh hozé luisz..mi nem lehetünk egymáséi mert eszmeraldával leszbik vagyunk...de ha lenyomsz egy 3 körös futamban még lehetek Biszex
stb stb[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz RoyalFlush #7 üzenetére
me annak a néhány embernek -aki még hisz az NFS sorozatban- nem akarják elvenni a kedvét
-
RoyalFlush
őstag
Ez az igazán jó trailer, a játékból nem láttunk semmit ..
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Gyusz
őstag
Ebből még bármi lehet. Engem sem izgat nagyon egy autós játékban a történet, szóval inkább gyúrjanak az irányításra és a fizikára.
-
pityeszka
őstag
speed...speed
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Sirandrish
legenda
dezsir tréler..a gameból 1 másodperc nem volt benne...huuu mikor jön már,....vááá...EA szemét lesz ezis...
-
athomi
veterán
Ebből a trailer-ből nem sokat lehet megtudni a játékról, azt viszont igen, hogy ennek is lesz egy idióta története (NFSW). Nem tudom autós játéknál miért erőltetik ezt.ű
leviske: A pro street után csak jobb lehet.
[ Szerkesztve ]
-
msgt.fubar
senior tag
ez az epizód sem fogja visszahozni a régi need for speed-ek fényét az egyszer biztos. még egy tucat-rész a többi közül.
gottagofast
-
leviske
veterán
Legyen már November 18.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A középkategóriában erősít a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Steam topic
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest