Új hozzászólás Aktív témák
-
bishoplogan
senior tag
válasz Sirandrish #44 üzenetére
Hogy mit koppíntanak? Magát a GrID környezetét (mit értek ezalatt? -> autók, pályák, és maga a környezet
-
DreamKnife
csendes tag
válasz Kareszovics #6 üzenetére
Azért ne feszegesse, mert neki más izlése van mint neked?
-
Sirandrish
legenda
Gondolom az összes NFS-t origiba próbáltad ki igaz
Mellesleg az hogy folyamatosan sz*rozol illetve szidod azokat akiknek esetleg tetszik az NFS , az egy fokkal sem jobb annál mintha leírnád hogy mit töltesz és honnan...de nekem mindegy
illetve a simulátorra visszatérve...nem én mondom..az EA igéri..és ha Simu lesz akkor már nem hasonlít majd a Gridre...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Viktor77
titán
Tényleg ilyen értetlen vagy?
1. Nem azért szóltam, mert leírod, hogy szar a játék. Többen leírták, senki nem kapott semmit. Azért szóltam, mert más embert fikázol, személyeskedsz. Na, ezért már szólok.
2. Bannoltalak volna? Nem emlékszem.
3. Ban meg nem csak warezért jár.
Szerintem kezd el befejezni a hülyeséget.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Rebell
senior tag
válasz Sirandrish #44 üzenetére
Nahát majd kiváncsi leszek, hogy mennyire lessz Simulator és mennyire NEM fog a Gridre hasonlitani!
Most Wanted óta nem volt jó az NFS Seria, talán megváltozik a Shiftel, de ha nem ok, és nem csak én szerintem, akkor ugyanúgy menyilvánítom a véleményemet.
Ez a bannolás pár órára meg vicces! PL: Nem Warrezolok mint egyesek folyamatosan.
Ha Warrez témáznák azt mondanám hogy ok a bannolás. -
Sirandrish
legenda
a Shift az elvileg simulator lesz nemde?
a Grid meg még véletlenül sem az...akkor mit koppintanak?
Én sem szeretem az nfs-eket , az EA-t meg kifejetzetten *@@#&>{om de akkor sem kéne ennyire látványosan fikázni mert ez szintiszta flame, amiért esetleg ha kivágnak pár órára még zokon is fogod venni, én csak jót akarok..hidd el..még annyi: sz*rozás nélkül is lehet véleményt alkotni...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rebell
senior tag
Örülök hogy többen is az én véleményemen vannak. Esetleg3-4 évvel ezelött azt mondom hogy ok. Grid az millioszor jobb ezt mindenki aláirja sztem. És majd megnézzük a (Gridről koppintott) Shiftet is, ki tudja lehet jó is talán.
Sőt nem örülök, de az igazság az hogy az Undercover tényleg fos. De vigyázzatok mit irtok mert titeket is megróvnak!!!
Csak annyit fűznék hozzá az egészhez még hogy az unokaöcsém (14 éves) aki csak olyan játékokkal tud játszani ami elindul a 2000Mhz-s P4is gépén, és ő sincs elájulva ettől a gyenge fizikumu játéktól.
Akinek tetszik az meg repesszen tovább 400al. -
Sirandrish
legenda
a csaló gép MINDEN NFS-re igaz...és a fizikával is hadilábon álltak mindig is..ez nem csak egy-két részre igaz..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De igen, azok voltak, de azokban lehetett valamit élvezni, volt bennük varázs, dinamika! Mutattak valami újat, amit akkor még nem láttunk, az első igazi szép DX9-es éjjeli csillivilli cuccok voltak, de inkább a 2, az 1 még annyira nem tetszett! Ütősek voltak, odakötöttek a géphez Ezt meg egyből a feltelepítés után unistalláltam, az milyen? :S Én örülnék a legjobban ha bejött volna végre ez a rész, de sajna ez ígérkezik a legnagyobb bukásnak...
-
Balage21
tag
válasz #31757056 #36 üzenetére
Ezt úgy modnod mintha az UG és az UG2 nem faltól falig cuccok lettek volna.Az összes nfs olyan.De ezért is nem szimulátor...Aki csak fékezés nélkül száguldozni szeretne jó kocsikkal, annak tökéletes játékélményt nyújt.Ez pontosan ugyanaz mint Serious Sam - Half Life ellentét...Pontosan tudja mindneki hogy az nfs sosem lesz olyan mint TDU vagy a DIRT.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Ha már ennyire hajt a gyűjtőszenvedély, nem akarod az enyémet megvenni?
Sajnos nekem nagyon nem jött be, túl hirtelen vettem meg, nem olvastam el
a teszteket, stb. (Amúgy UG2 óta megvan az összes nekem is, pedig anno az
MW-nél besértődtem, hogy nem javították ki a bountys kifagyást, ezért utána
nem vettem meg - mondjuk a Carbon is elég felemás érzéseket hozott, ahogy
a ProStreet is -, de idővel elég olcsó lett, hogy azt mondjam, egye-fene, ill. a
Carbont ajándékba kaptam a Burnout Paradise-hoz.) De ez az UC 12K-ért...Szerk: természetesen nem az eredeti árában adnám, ha érdekel: privi.
[ Szerkesztve ]
-
Balage21
tag
válasz remington2 #35 üzenetére
Ez így van.Mindenki szidja a grafikáját.Hát nem tudom, sztem jó a grafikája, persze megfelelő beállítások és gép mellett.Persze lehet mondani hogy a GRID szebb, de sztem ez is teljesen rendben van.Azt pedig megkérdezném hogy ki az aki 300-as tempónál azt figyeli hogy mozog e felhő és hogy recés e az árnyék Mert az meg is érdemli...
-
törölt tag
válasz remington2 #35 üzenetére
Számomra a garfika a Carbon óta felejtős. Abban kezdték a modellek elveszteni a realitást, főleg az autók... Ott még azért valamilyen szinten élt a táj is. A Pro Street-ben még úgyahogy kinéztek az autók, de ott meg a nappali táj sokkal gyengébb, fakóbb, élettelenebb, az Undercover meg a kettőnek a szegényes ötvözése, ami a látványvilágot illeti! Szerintem rajzoltak valamit egy pár papírra, agyon HDR-ezték meg motion blur-özték, és kész is volt az új bőr!
Egyébként meg nemrég tettem fel újra az UG2-őt, nem a levegőbe beszélek. De tényleg hagyjuk, a megítélés ezen a szinten elég szubjektív. Én nem tudom elképzelni azt hogy legyen ízlése annak aki ezt szépnek találja, de bizonyára mások meg fordítva vannak ezzel! A Shift-ben sem véletlen koppintották le a GRID hangulatát@37 Balage, ha már maga a játékmenet és az irányítás unalmas mint a dög, faltól falig megyek benne mint egy igazi mazsola, akkor már kénytelen vagyok keresni benne más szépet, ezért kíséreltem meg a grafikában, sikertelenül Valószínűleg nem véletlen állítja a nagy többség azt, hogy úgy néz ki a játék, ahogy... A másik meg az, hogy egy szép grafikájú játékban élvezet csak úgy egy kicsit bóklászni, felfedezni a részleteket, a kidolgozást, stb...
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz #31757056 #34 üzenetére
Ha neked visszafelé fejlődik az UG2 óta, ajánlanám, hogy vedd elő, és telepítsd fel újra, mindjárt nem lesz olyan húhadejó-ezekmegdeszarok. Az idő bizony megszépít dolgokat . . .
szerk: de hogy segítsek is, címszavakban: autók, épületek és úgy általában a pálya kinézetét érdemes figyelni. Nemhogy az UG2-nél, de a Carbonnál is sokkal-sokkal szebb.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
törölt tag
nevetséges játék, csak kipróbáltam, mint a pro street-et... a cikk író megmonta a tutit, a MW volt a legutolsó jó NFS! A grafika meg undorító, mintha ceruzával rajzolták volna, lehetetlenül rossz lett Csak visszafelé fejlődött az UG2 óta, abban legalább volt élő növényzet, meg időjárás is, mint még a MW-ben!
-
fpeter07
veterán
UG 1/2, Carbon és talán a MW jó kis gémek voltak... Pro Streettel 2x megpróbálkoztam, de hagytam, UC-t meg csak kipróbáltam... Carbon után meredek szakasz következik
-
Rossi
addikt
Nagy NFS rajongó vagyok, de pl. a ProStreet-et végig sem vittem (mondjuk akkor még notebookon toltam), ezt ugyan végigjátszottam, de kiábrándító volt minden szempontból.
Ja és a Veyront szerintem is nagy öngól volt beletenni, ugyanis azt sem gyorsulásban, sem végsebességben nem nyomná le semmilyen tuningverda. Hát még egy rendőr SUV...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rebell
senior tag
Én őszintén megmondom Hogy az U2 volt a legjobb, abban volt a legtöbb Feeling, utána már gyengült. A MostWanted nekem bejött mert nem lehetett 2óra alatt végigvinni.
De ez az Undercover 1 szar, kb max összesen 2órát nyomtam.
Idegesitő a játék szar a grafika, (5évvel ezelött volt ilyen) meg jobb is, a fizikárol meg ne beszéljünk: Rettenetes. 90-el kicsuszol , de 150el beveszed a 120fokos kanyart. He? ez 1 szar volt!!!!!!!!!
A 4es hozzászolonak meg Gratula!!!!! Tuti hogy még csak 1 kis taknyos vagy!!!! (400al megyek,, ÚÚÚÚÚÚÚÚ, dee kiiiiiiráááály)
Én csak annyit mondok hogy Fuch G.Laci meg Undercover! -
littlelion21
addikt
"Az EA a 2005-ös Most Wanted-nél húzta meg a követendő példát..." - na én pont itt fejeztem be a cikk olvasását...
-
Nunder
őstag
A cikk jó lett kár hogy ugyanez a játékról nem mondható el. Akárhogy is nézzük nem tudnak újat felmutatni a fejlesztők. Grafikailag gyakorlatilag ugyanott van ahol a MW, talán ha ez lehetséges több lett rajta a csillogás. Ha nem húznak valami nagyot a következő résszel akkor az a frencsázj is búcsúzhat.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Számomra ez a játék olyan volt, mintha a Most Wantedot mixelték volna a Carbonnal. Nagyon átjöttek a MW-os elemek, de a többi mind az idegesítő Carbonra emlékeztetett, szóval összességében jó lehetett volna a játék, de mégis csak annyira futotta, hogy egyszer végigtoltam aztán csá. Reméltem, hogy lesz kajak jó freeride, de a rendőrök olyan hamar elkezdtek üldözni, hogy nem volt kedvem kicsit sem krúzolni, pedig a Z-2300-al irtó jól szóltak a kipuffok, motorhangok. Összecsapták szerintem és a Most Wanted óta ez már a második ilyen. A Pro Street nem összecsapott volt, csak más útra terelt, ami nem feltétlenül nyűgözött le.
Igazán szeretnék már egy U2 és MW mixet, esetleg Juiced-os versenybeosztással vagy olyasmi.[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Dé
aktív tag
még mindig nem próbáltam ki a játékot.
Már 17 éve itt :)
-
dredbiro
senior tag
válasz bishoplogan #20 üzenetére
Igen,talán majd a shiftben.
Mondjuk minden beharangozott résznél ezt mondjuk "bizakodjuk"
Talán majd egyszer....Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Hmm...
Olvasgatva a hsz-eket,itt is két csapatra ágazunk.
Első:-akinek tetszett,Második:-akinek nem igazán.
Nos,én az utóbbi csapathoz tartoznék.
Nem szeretném a játék gyengéit itt újra felsorolni,mert akadnak bőven.
Meglátásom szerint évről-évre egyre jobban gyengélkedni látszik az nfs "széria".
Lehet most elfogultnak tűnök,de nem igazán tudják az új "részek hozni a sorozat régebbi hangulatát.Good hunting,STALKER !
-
madgie
titán
Igen, jellemzően pont a Veyronos küldetésben viselkedtek a leglogikátlanabbul az NPC-k, párszor én is fogtam a fejem
( persze lehet, hogy a mucsajröcsögei polgárőrség megbecsült tagja akar segíteni a rend éber őreinek és úgy gondolja, egy frontális ütközés is megteszi )
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Nem, sosem láttam még Veyront.
Egyébként viccen kívül, konkrétan ilyet tényleg nem láttam, de egye fene, ezt még benyalom, merthogy stresszhelyzet.
Ellenben amikor te az egyik sávban tépetsz szembeforgalommal, és a másik sávból a koma notóriusan elédvág, az már szerintem nem ez a kategóra. Igazából élőben természetesen olyat sem láttam, hogy az M7-esen szembe száguld egy SLK, és nem tudom mit csinálnék, de azért elé nem vágnék, az tutiSectumsempra - For Enemies
-
madgie
titán
Van egy-két idegesítő tulajdonsága az UC-nak (nekem meggikjú is az...), de vannak benne finomságok is (pl. jól eldugott "zsaruszivató" helyszínek)
No és amikor egy save editorral kicseréled az egyik verdát egy buszra... kib*szott Féktelenül-érzés, valami hihetetlen, hogy szakítod át a rendőrkordont, hogy repkednek a SUV-ok, mennyire szánalmas próbálkozás a szögesdrót
-
Balage21
tag
Akkor elég sok embernek van furcsa ízlése...Peace!
-
sagesz93
addikt
Na ez le lett alázva, mondjuk meg is érdemlik mert elég gagyi játékot hoztak össze......
UG2 volt a leggyengébb? na ne vicceljünk már.., hagyjuk[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Hát érdekes.Nekem tetszett.Sajnos a gépemen nem fut el igy csak kb 3/4 órát tudtam barátomnál játszani-aki egyébként imádja bár nem játszott régóta nfsel- és nekem tetszett.Nem nagy szám de arra hogy kis délutáni szorakozásnak ezzel játszak nekem megfelel.
És most amugy is összeszedem az összes NFs-t tehát majd ez is meglesz(U1 óta mind eredeti a ps-ig mert a régieket már nem kapni ).
Ha már Nfs:A kedvencem a Porsche.Az annyira állat -
JanR
addikt
Nemtudom, nekem pont a pro street tetszett, ezt meg feltettem es mar szedtem is le, mert (SZERINTEM!!!) egy hanyadek...
-
butcher eu
senior tag
nem rossz a játék, de nekem lenne töb észrevételem is. egyet megosztanék veletek.
pl.: nem tudom a valóságban egy bugatti veyron-t (1001 Hp) mikor gyorsulna le autópályán egy K-9-es jeep. 300 km/h felett úgy hasít el mellettem, mintha állna az autóm..
minden tiszteletem. -
Balage21
tag
Hát akkor én kicsit ellenkezek.Az Underground óta ez volt a legjobb NFS.Nekem nagyon bejött...(Sztem az UG2 volt a leggyengébb láncszem.)
-
Morden24
nagyúr
Nem paranoia, néha kibaszott átlátszó csalásokat játszott be a gép, főleg highway challenge alatt (vagy mi).
Erre jó példa az előtted irányban haladó barom, aki úgy vált az orrod előtt sávot, hogy effektíve 90 fokba rántja az autót, ergo legalább másfél sávot elfoglal, de az sem rossz, amikor a szembeforgalom lazán átsorol pont eléd, természetesen az utolsó pillanatban.Szóval a civilek némelyike ilyen tomahawk-rakétásan cirkáló üzemmódba van állítva.
Hozzáteszem, én nem értékeltem volna még ennyire sem. Élvezhető része alig akadt a játéknak (nekem mondjuk a zenéknek legalább a fele nem tetszett... nem értem, miért nem lehet beépíteni egy számléptetőt pl.), és idegesítő ostobaságok voltak benne, ld. kocsik árai és tulajdonságai, a fizika szaturnuszi viselkedése, tuningolt Veyron, ráadásul a csajok többsége nem üti meg a budapesti szórakozóhelyi átlagot, leszámítva természetesen Meggi Kjú.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
madgie
titán
De a zsaruk végre nem olyan "agynélküli fánkzabálók", mint a MW-ben... persze annak is megvolt a szépsége
( az viszont kacagságos, amikor a Veyron-t lazán lenyomják sebességben és gyorsulásban a SUV-ok )
-
félisten
Paranoia :
"a civil autók szándékosan akadályoznak minket a vezetésben!"
Amúgy engem az idegesített a legjobban hogy a gép osztja a skillpontokat.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest