Hirdetés
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nálunk többféle eszközön (laptopokon, PC-n, mini PC-ken, tableteken, telefonokon), többféle (windows, CE, android) rendszeren is gond nélkül működik. CE-n voltak gondok, amíg nem frissítettem a rendszert (féltem, hogy nem fog működni a Plex szerver), de mióta CE-ből is az omegát használom, minden klappol. A trakt-autorizációt próbáltad újra futtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Az elmúlt pár hétben belevágtam egy újabb hobbiba. Hosszabbra terveztem ezt a blogposztot, de egyéb...
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Futás, futópályák
- Tippmix
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest