Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Biztos regi resz "felujitasa" lesz 30$-ert, errol szol nagyreszben jelenleg a konzol piac.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #12 üzenetére
Gz? Öcsém csesztetett hogy vigyem neki végig, meg mindig erre aludt el ahogy jàtszom Nekem tetszett hogy egybe van az egész, és nem portàlokon kell pàlyàra menni. Tudom így elvesztette az arcade jellegét. Az utolsó résszel nem jàtszottam, az a Mind over Mutant volt. Azt próbàlta anno valaki?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sirandrish
legenda
Komolyan? Szerintem elég gyenge epizód volt, szóval gz a 20+ végigjátszáshoz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wesder
félisten
válasz razorka777 #9 üzenetére
Azért a Twinsanity sem volt piskóta... 24-25x vittem végig
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
razorka777
veterán
A harmadik volt a széria legjobbja.
Na, ha azt felújítanák.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Wesder
félisten
Crash nem róka, hanem egy csíkos hátú Bandicoot
FullHD Crash Team Racing online versennyel az lenne a király
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Én örülnék egy Crash játéknak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Chp
őstag
MIndig örömmel fogadom mikor platform játékról van szó, sajnálatos azonban, hogy alig találok magamnak mostanság 3rd személyű platform játékot, mert egyzerűen nem készül. Ha találok is, az nem érhető el PC-re. ...az utolsó ami mérhetetlenül nagy élményt okozott, az az Alice Madness Returns volt, s azt is csak 2014 februárjában játszottam végig. Miért ilyen hanyagolt ez a műfaj? Maradhat költői kérdés.
-
ADAM1337
nagyúr
BF-nél is volt egy #TBT 1942-es post, de ez nem hír értékű szerintem.
-
törölt tag
Lassan összegyűlik annyi exkluzív játék ami miatt tényleg megéri PS4-et venni még egy jobb PC mellé is.
-
addikt
Na, számomra ez a nap híre!
De jó is lenne egy színvonalas, a régi játékok hangulatát visszaadó új rész.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest