Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
új tréler, new field interactions
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #22718208 #12 üzenetére
nincs ennek demója boxra?! meglesném...
vagy marad a PC "demo" és aláteszem a kontrollert..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Neked kb. olyan fura lesz kontrollerrel ,mint nekem egérrel.(bármit játszani)
-
Giot
addikt
Látom végre sikerült a John Deere-ral is megállapodniuk.
Egy ideje nem érdekelt, de a JD miatt lehet most megveszem.[ Szerkesztve ]
-
Preda
aktív tag
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Szerintem jobb kontrollerel, de aki sose használt annak biztos fura.
-
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #4 üzenetére
natessék, bezzeg a gépigény nem izgat, mi?!
más:
próbálta vki kontrollerrel? mégis milyen az irányítás egy PChez képest?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz antikomcsi #4 üzenetére
Gyapotot pl! Azt, hogy milyen formában préseli össze a gép, az nagyban az adott gyártó elgondolásától függ. A Case pl. kockára préseli, a John Deere karikára, de van ami csak szimplán kiszórja egy pótkocsira!: D
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
antikomcsi
veterán
Milyen növényből lehet rögtön hungarocell kockát préselni?
-
markknight
veterán
LoL
-
vicze
félisten
Ray Tracinget támogatja végre? Anélkül bele se tudja élni magát az ember rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest