Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz WayneGace #14 üzenetére
Felesleges lenne, így is évente jön egy új rész ami megdönti az előző bevétel-rekordját. A cheaterekre meg csak annyi, hogy MW2-őt nagyon sokáig toltam pc-n, BO csak kölcsönben volt konzolon próbáltam pár napig, az utóbbiban egyáltalán, az előbbiben pedig elvétve futottam össze csalókkal.
-
hommeros
őstag
Én ezzel tisztában vagyok, csak olvasd el, mire válaszoltam.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
-=Ghost=-
őstag
Ha pc-n játszol, tök mindegy. mw2ben már a 2.-3. nap környékén találkoztunk prestige 8? 10? (nem tudom már mennyi volt a max) 70es emberekkel. És nem csak 1-2vel. Aztán természetesen e mellé jött még a wh, aimbot, meg amit akarsz, és játszhatatlanná tették a játékot a 10éves, down kóros, tolószékes, csorgónyálú, debilek, akik arra élveznek el, hogy csalnak és így tudnak nyerni. Kb 1 hónapig volt játszató a játék, onnantól tömegessé vált a dolog.
Akkor állapítottam meg, hogy szánalmas az egész játék, az anti-cheat rendszere, a fejlesztők hozzáállása a munkájukhoz, és a játékosok 90%a. A bo-t meg se vettem, gondolom hasonló események játszódhattak le, és ebben is ugyanez lesz.
Fejlesztés 0, 1-2 új map + skinek egy év alatt... nem nevezném teljesítménynek.
Játékélmény 0, a milliónyi csaló miatt.
És mégis minden egyes évben kiadján ugyanazt a játékot, más néven, és a sok birka meg is veszi. Ráadásul collectors meg hardened stb edition, elite rendszer, csak hogy még több pénzt húzzanak ki belőled. Na ez a fantasztikus. -
Gergosz2
veterán
nem azzal van a baj hogy megveszed , hanem azzal hogy árulni fogják.
Egy játéknak akkor van értelme / akkor élvezhető ha minden játékos egyenlő feltételekkel indul.
Azt is tudom hogy codban nem nagy kunszt elérni a legnagyobb szintet , így ez a gyos xp gyűjtés csak kezdetben lesz idegsítő másoknak.Amúgy én a bf3 mellett tettem le voksomat , cod mw3-at talán megveszem ha olcsóbb lesz.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Xaels
félisten
Ez így van. BO ingyenes hétvégén megnéztük a multit. Első körben az alap cuccal ott voltam az élen. 3 kör után töröltem is a játékot. Unalmas és nagyon fel van már hígulva. Amúgy ebben a játékban sajnos a magasabb szinten kapott cuccok bőven jelenthetnek előnyt annak aki tudja őket használni lásd heartbeat sensor és stb.
Szerintem nagy hiba az Elite részben fizetőssé tétele. Nem elég a DLC-kel megosztani a játékosokat akkor még jön ez is. Mellesleg teljesen felesleges ennyi csicsás doboz ehhez a kiadáshoz mert úgy is csak a kódra lesz szükséged aztán megy minden Steam-ről.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
CptMisi
őstag
Nem menőzésként vagy valami, mert nem jelent tulajdonképpen semmit, de nem egyszer voltam a legjobb MW multiban 5ös szint alatt....Nyilván nem volt mondjuk claymore-om, vagy Barett-em, de nem határoz meg mindent a szint vagy a felszerelés. 100szor bosszantóbb, ha valaki a pálya közepén rángatózva szórja a fejeseket.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
hommeros
őstag
És ha én magamnak veszem meg, nem anyu/apu? Akkor is köcsög vagyok? Szánalmas amiket írsz. Akkor a Ferrarit vásárlók is köcsögök? Mert nekik jobb/gyorsabb autóik vannak? Hamarabb ér oda a köcsög a lámpához, mi.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Mukorka
addikt
Őszintén szólva nem nagyon számít a szint ebben a játékban. Oké van egy-két okos dolog amit magasabb szinteken kap meg de egyiktől se lő jobban és lesz ügyesebb. Pont fordítva kellene gondolnod, ő már 40-50 körül lesz mikor te még csak 10-20 és még így is bealázhatod, mert többet ő sem játszott vele.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
ribizly
veterán
Nagyon fogom szeretni ezt a gyorsabb xp szerzést, amikor majd én még csak valahol 10-20. szint körnékén leszek és a sok kis k*cs*g meg akinek apu/anyu megvette a csoda csomagot az meg már vígan tart a ki tudja hanyadik prestige-szintjén valahol a 40-50. szinten és megaláz, de nem azért mert annyival jobb/ügyesebb lenne, hanem mert pénzért (!) vettek extrákat. Köszönöm szépen...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
hagerci
csendes tag
Szerintem maradok a normál kiadásnál, nagyon szeretem a Call of Duty-t, de egyszerűen nem vonzanak a komolyabb kiadások. (Ebben az esetben a fémtok és a a Call of Duty: Elite tagság érdekelne, de mivel az Elite részben ingyenes lesz, így ...)
-
Vistaboy
veterán
Köszi, javítottam, elnéztem a szót.
MOD: Egyébként, ha már egy fizetett szolgáltatásról van szó, erre számítani lehetett, hogy valamit fel kell ajánlani a pénzért cserében.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gergosz2
veterán
mint 100 oldalnyi korabeli katonai skiccet
nem a jelenben játszódik?
Szerintem ez az COD:Elite megfogja osztani a cod játékosokat.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest