-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apatyas #17334 üzenetére
Lumber axe lesz, megtaláltam a könyvben. Most nem csinálom meg azt is, fejlesztettem gyémánttal minden cuccra hogy tovább bírják, meg a csákányra raktam egy kis lapist a szerencséhez. Úgyhogy most frankó, kár hogy páncélzatot nem lehet így csinálni.
Majd netherből kell kvarc a kard élesség növeléséhez, aztán jelenleg ennyi, ezzel már el lehet lenni, majd egy crossbowt kell még csinálni.
Gyémánttal és aranyblokkal lehet hozzáadni még slotokat a fejlesztéshez? Akkor is tudom ha már tele van? És mennyi slotot tudok hozzáadni még?
-
törölt tag
válasz
apatyas #17227 üzenetére
60 ingot fér bele, beletettem először 5-öt és 600 RF-et termelt, most beletettem még 49-et mert annyi volt és termel 6500-at, az úgy nagyjából skálázódott is. Nem raktam tele, mert nem volt több. Azért mondom hogy kb 75%-ig van.
Nem is akarom, mert így is többet termel mint kéne, azért szabályoztam le. De most készítek épp 15 vibrant capacitor bankot aztán abba mehet a felesleg.
Meg nagyjából kiszámolva ez 13 órányi időre elég és kb 10 óra alatt lefutnak a quarryk úgyhogy tényleg nem kell bele több.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
apatyas #17204 üzenetére
És tényleg, azért csodálkoztam mert sivatagi faluval még sose találkoztam az elmúlt egy évben.
Ez a yellorium vagy micsoda szopat engem, egyik barlangban találok 10-et, mondom ezt nem is lesz nehéz összeszedni, aztán azóta meg egyet se. Mindegy elkezdem összerakni a reaktort.
Reaktor vagy a turbina fel tud robbanni amúgy?[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz
apatyas #17050 üzenetére
Én 100-assal játszom, annak még nem olyan zavaró a nyújtása a széleken, viszont cserébe mindenképpen nagyobb teret látok be, amit praktikus mert nagy monitorokon is játszom (bent 27", otthon 32").
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
törölt tag
válasz
apatyas #16962 üzenetére
Galactic science?
Obsidiant bonts le minechemmel brutális mennyiségű homokot kapsz. Stone barrel vagy mi ami fölé vizet teszel bele lávát és kézzel kijön az obsi
A tubes mod abban zseniális. Csak föld alá szabad építeni mert a meteor nem vicces. Kb két hét játék után kaptam egy meteor showert és pöppet ideges lettem
-
törölt tag
válasz
apatyas #16948 üzenetére
Jaaaa. Engem sose zavart.
Ez vicces, elmentem aranyért egy Alps biomra, quarryztem kicsit. Erre beleás egy barlangrendszerbe, mondom átfutok rajta amíg az dolgozik, kapásból 50 smaragd kijött abból a barlangból. Ha ez előbb megvan nem kellett volna falusiakból se olvasztani, de mindegy legalább már tudom hogy működik az is.
Amúgy hogy lehet a kemencét kikapcsolni? Mert az egy ingot vasat kiöntöm oké, de ami benne van 0.13 smaragd azt hogy offolom ki belőle? Ja meg beleestem úgyhogy van benne 20mB vér is. -
Amur
addikt
-
törölt tag
válasz
apatyas #16887 üzenetére
Akkor megcsinálom a resonantot, azt hiszem az a harmadik szintű. Aztán darálhat ezerrel, van mit mert egy duplaláda tele van ércekkel.
Multiblokkos az EnderIO napelem (többit nem ismerem), egyik végén jön a vezeték és jön fullon. Bár még nincs kész teljesen, elfogyott a smaragdom közben, úgyhogy még azt kell bányásznom holnap. Környéken már mindet összeszedtem, falusiakkal tiltásig üzleteltem. Kicsit messzebb kell repkedni majd. Legegyszerűbb meg leggyorsabb módja a BoP biomok barlangjaiban végigrepkedni van lista melyikeknél van smaragd, legjobb a hasadék vagy bánya, mert szinte mindegyik alatt van. 25-35 szint között elég sok van, van ahol kettő egymás mögött, szerencse 3-as csákival elég sok összeszedhető. Bár azért ekkora mennyiség ami ide kellett még így is gyötrelmes, de már nem sok kell.
Meg majd még a vibrant capacitor bankhoz kell, de abba csak pár darab, azt kiadja két érc. Kár hogy a falusiak nem adnak gyémántért smaragdot, mert gyémántom van 3 stack. Majd magical lamphoz el fogom használni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
apatyas #16847 üzenetére
Megtaláltam, tehát szaporodnak maguktól is de csak lassan, ha kereskedem velük és össze vannak zárva akkor a legnagyobb eséllyel. Mivel vannak még mindig vagy 8-an, annyira nem fontos gyorsba szaporítani őket. Nem gondoltam, hogy ennyire ökrök belemennek a kaktuszba. Beleáll és el se megy mellőle. Most már lezártam előlük.
De szerintem egyszerűbb ha zombi falusiakat gyógyítok meg, azt el is felejtettem hogy lehet úgy is.Beraktam ezt az Enchant View modot bár még nem próbáltam ki, azt is elfelejtettem hogy 1.7-en nem kell lazurit és nem írja ki mi az enchant. Hát nekem ez nem nagyon jön így be, úgyhogy beraktam ezt a modot és akkor kiírja. Bár lazurit még mindig nem kell bele. Majd elhasználom kék dísz blokknak.
Meg vannak még pluszok, ha kiveszem a cuccot és visszarakom akkor új listát ad. És van 30-as feletti szint is, tehát több könyvespolcot is lehet köré tenni és akkor több jobb enchantot is összead. Ez se rossz végül is.
Csalás vagy nem, de nekem az 1.7-es enchant használhatatlan kb, ez így viszont pont jó, ennyi erővel az AG is marha nagy csalás vagy a minimapok teleport funkciója.De ha valaki tud más modot, ami a hagyományos 1.8 enchantot teszi be annak örülnék legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
apatyas #16817 üzenetére
egy 6 irányba mozgó, projectred modra építkező ásógép. fel, le jobbra balra előre hátra megy, távolról vezérlehető, az alján blockbreakerekkel, amik egyszerre kikapnak egy sort maguk alatt. az ásó pajzs meg értelmes keretek között bővíthető, egy 16x16-os már durván tolja ki az anyagot
ilyeneket építgettünk jó régen, imádtam, mert kellett hozzá skill, tudni kellett hogy megy a mod, és masszív kreativitást igényelt, cserébe felszántotta a világot
egy szereveren régen építettem ebből egy vízszintes fúrópajzsot, csak előre ment, chunkloaderrel, egész szép folyósót tolt, letette a torchokat, 10k blokk körül járt amikor meguntam a mapot
-
törölt tag
válasz
apatyas #16802 üzenetére
Láttam azt is, de kicsit máshogy csináltam. A ház mellé egy kút, 3x3 blokk, elvileg ha abból szív akkor végtelen vize lesz a szivattyúnak. Érdekes, mert ha tóba rakom akkor onnan elszívná. Egy kis tető rá, arra egy napelem, szerintem az egy darab meg is termel elég áramot. Becsöveztem vas folyadékszállítóval a házba, ott 3 openblokkos tartályba nyomja bele meg a két steam dynamoba. Egyik az AG gépeket hajtja, a másik meg a Pulverizer, Alloy smelter meg az a másik smelter, meg a körfűrészt.
Legalábbis remélem így működni fog, még kell vízcső, most várom a kaktuszt hozzá. Addig meg csinálom a pincét az oreberryknek meg az XP berrynek.Aztán hogy milyen generátort építek majd az akkukat feltölteni azt még nem tudom, de az külön gép lesz. És nem steam dynamo, mert az már van.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz
apatyas #16782 üzenetére
Nem az első kép csücskén látszik a falud, hanem az utolsó képet lőttem onnan, ahogy írtam is!
jonnyjoker01: Nem volt több sokkal, mint egy hét az egész. Ezek egyenlőre nem olyan vészes projektek.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
apatyas #16777 üzenetére
Köszi!
Ne is spoilerezz! Szeretem amikor jumpscaret kapok ebben a játékban
Eddig egyszer fordult elő amikor szó szerint annyira rettegtem (este
) hogy letöröltem a világot
Valamilyen shaderrel jatszottam (teljesen sötét éjszaka) és egy barlangban eltévedtem. Egy zombi horda (mining zombies mod) jött utánam mert vérfoltokat hagytam magam mögött, teljesen kész voltam
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz
apatyas #16743 üzenetére
Közben visszamentem, nincs ott semmi, a fekete pont az alattam denevér. Akkor ezek csak sima hangok berakva, hát marha vicces.
Mindegy van egy stack alma, full vasszett, vaskard, vascsákány. Úgyhogy elkezdtem helyet keresni építkezni, eljutottam egy egész szép magasfás lebegőszigetes helyre, kaptam egy out of memoryt aztán mivel 11 óra volt inkább lefeküdtem. Borzalmasan laggol ilyen magasfás helyen, megnézem hogy ha betöltött abbahagyja-e, mert ha akkor se inkább máshova megyek.
Meg majd keresek valami másik textúrapakkot amivel nem bugol.1.7.10-ben már van különbség a fadeszkák színe között? Mert többszínű házat akarnék fenyő, tölgy, sötéttölgy deszkából.
-
törölt tag
válasz
apatyas #16506 üzenetére
áhh, az overkill lenne.
amit érdemes lehet csinálni, ha a saját (vagy más) modpack configjait feldobod mondjuk Githubra és ott tutod verzió követni (esetleg mergelni, revertelni) a configjaidat, issuekat kezelni, stb. itt egy példa miért jó. így aki friss configot akar, az letöltheti az oldalról, vagy git klienssel, stb. ehhez pedig elég egy egyszerű kliens is, pl. SourceTree
vagy csak magadnak csinálod a repot, a terjesztést pedig pl. Technic Platformra bízod: ott custom packot létrehozol, megadod neki, hogy hol találja meg a modpack zipjét, a packnak lesz egy linkje, azt megadod többieknek, beírják launcherbe és le tudják tölteni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
apatyas #16421 üzenetére
blood moon szerver configból kikapcsolva. túllagolta a szervert a rettenet spawn rate, sok a custom mob
ahol nem spawnolhat normál körülmények között ott bloodmoon alatt se spawnolnának egyébként .
Szerverrel kapcsolatos közérdekű közlemény!
A kliens frissítése a továbbiakban a launcher alól nem lesz lehetséges! A pack készítői azt a botor utat választották, hogy beszórtak még egy marék modot a frissítésbe amik miatt új mapot illene kezdeni, de ezt nem fogjuk megtenni. A bekerült modok egyike se érdekel senkit se, rotary és reactor craft, mindkettő elég ehh kategória, úgyhogy én nem erőltetném.
A pack frissítése a továbbiakban közösségi vonalat fog követni. Az alap szerintem teljesen jó, ha van rá igény bővítgethetjük kedvünk szerint. Egészen biztosan le fogom a jövő héten frissíteni a Thermal exansion és társait ami miatt sír indításkor hogy van már új, ahogy felkerült a szerverre és éles, a topikban fogok egy postban linket adni, amiről letölthető az új /mods és /config mappa. úgy lesz összelőve, hogy csak be kelljen szórni a könyvtárba, és működjön.
Ha van valakinek valami titkos szerelme amit szeretne esetleg még a packban látni, szeretettel várom.
-
törölt tag
válasz
apatyas #16402 üzenetére
Értem. Hát nálam gondolom a két állatos meg a dynamic lights mod fogja meg leginkább, az állatosban sok a mozgás amit gondolom mind számol amíg látótáv van akkor is ha mögötted van. A dl meg a fények miatt.
Az alap Minecraft biztos hogy menne rendesen, az most is 100+ FPS, ha felére esik is oké. Majd kiderül, de az 5350 az amivel terveztem végig, a többi csak mint kitekintés volt, sajnos nem nagyon lenne rá pénzem és fő szempont a paszívság is, amit az 5350 az tud, van ahhoz való passzív borda is.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #16296 üzenetére
Na végül is, a region másolgatást nem szerette, így is chunk hibákat dobált. A javítóval meg nem álltam neki.
A level.dat fileokat az újból rámásoltam a régi mentésre, ezt így hajlandó volt betölteni. Végre találtam pár morzsa redstone-t is benne. Ugye emlékeztek, itt nagy ore erek (gömböcök) voltak...pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
PeL
addikt
válasz
apatyas #16296 üzenetére
Nekem még 1.6.4-es packnál csinálta azt rendszeresen hogy betöltésnél visszadobott főmenübe, majd megpróbáltam újra betölteni a játékot, akkor már futott a belső szerver így akkor le is állította mielőtt újra betöltötte volna a mentést, azt mindig üres inventory-val kerültem be olyankor, ami a karakternél volt minden eltűnt. Ez miatt szoktam rá a minden kilépés utáni save mappa mentésére, itt 1.7.10-ben is csinálta már a menübe visszadobást de itt már megmaradnak a karakternél lévő cuccok akkor is, mindenesetre inkább mentek mindig manuálisan is.
-
törölt tag
válasz
apatyas #16291 üzenetére
logból úgy tűnik valóban az egyik chunk lett korrupt. és tuti, hogy a ChickenChunks okozta, az amióta létezik bugos és chunkokat eszik... de minden egyes modpackba az kerül, pedig mehetne a süllyesztőbe... MCedit nevű progival meg lehet nézni mi is van a jelölt chunkban (-7, 10, block koordinátában -7*16 és 10*16 környékét kell megnézni), majd kitörölni a chunkot.
-
törölt tag
válasz
apatyas #16291 üzenetére
ilyenkor valamelyik chunk lesz írhatatlan-olvashatatlan. azt megcsinálni elég para általában.
az invertory-d is a neved.dat file-ban van, ezt tudod szerkeszteni is akár egy nbtexplorer nevű programmal, vagy kicseréled a régi mentésedben a mostanira. ha minden jól megy az invertory meg kéne maradjon
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #16287 üzenetére
Jaj-jaj.
Az úgy volt, hogy az egész gép fogta magát, és újraindult. Nem melegedett túl, hűvös helyen vagyok.
Beszerző körúton voltam, tele inventoryval érkeztem haza a bázisomra, és a házam előtt huss, annyi. Reboot.
Azóta kísérelt indításokkor nem tudja a pályát betölteni. Légyszi, bogozzuk ki, hogy miért!latest.log
crash-2015-08-21_18.18.43-server.txtSzemelvények:
latest:[18:18:36] [Server thread/INFO]: Starting integrated minecraft server version 1.7.10
[18:18:36] [Server thread/INFO]: Generating keypair
[18:18:42] [Server thread/INFO]: Preparing start region for level 0
[18:18:43] [Server thread/INFO]: Preparing spawn area: 12%
[18:18:43] [Server thread/ERROR]: Chunk file at -7,10 is in the wrong location; relocating. (Expected -7, 10, got -1, 8)
[18:18:43] [Server thread/ERROR]: Encountered an unexpected exception
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -15
at net.minecraft.world.chunk.NibbleArray.func_76582_a(SourceFile:26) ~[apv.class:?]
....crashlog:
Description: Exception in server tick loop
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -15
at net.minecraft.world.chunk.NibbleArray.func_76582_a(SourceFile:26)
at net.minecraft.world.chunk.storage.ExtendedBlockStorage.func_76665_b(SourceFile:75)
at net.minecraft.world.chunk.Chunk.func_76628_c(Chunk.java:548)
at net.minecraft.world.chunk.Chunk.func_150812_a(Chunk.java:878)
at net.minecraft.world.chunk.Chunk.func_150813_a(Chunk.java:862)
....Meg lehet valahogy menteni? Átmásolni előző mentésből a chunkfileokat, ha tényleg az a baja?
Előző mentések és eközött a fő és fontos különbség az inventorym tartalma, ha az megmarad, akkor az előző mentett állás is megfelelne.
Sz: amikor visszaértem a házamhoz, itt mindent jól mutatott. Egyébként, hajlamos hosszú üres fekete gödröket hagyni itt-ott, gondolom ezek be nem töltött chunkok.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
föccer
nagyúr
válasz
apatyas #16256 üzenetére
Szerintem ha felvalta, egyszerre 2oszlopot epitessz, ugy mennie kell. Jo lassu lesz. Egyebkent vanilla, vagy valami mod van benne?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
PeL
addikt
válasz
apatyas #16231 üzenetére
Nem tudom hogy abban van e Chisel 2, nekem DW20-as modoknál eddig egyedül azzal volt problémám, mégpedig ha multi-core chunk loadinggal használom, akkor néhány chiseles blokk áttetszővé válik, be lehet látni az egész univerzumot rajta keresztül. Átraktam Multi-Core -ról Smooth-ra és így nincs gondja. Nem tudom ki találta ki ezt a fastcraftot, de jár neki a pacsi. Optifine-al tényleg durván jól fut tőle a modolt MC is.
#16232) Ricardo128:
Látótáv nyírja meg leginkább az fps-t, én is levettem 8-ra
-
föccer
nagyúr
válasz
apatyas #16213 üzenetére
En evi ~100.000 m3 betont gyartasat felugyelem kozvetve es kozvetlen. Koszi, kihagyom ezt a hetveget
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
-
törölt tag
válasz
apatyas #16089 üzenetére
ez a reaktor se tud felrobbanni. de lehet építeni ilyet ha nagyon szeretnéd
ez az "új" nuke felülete
ez azért annyira nem vészes,
még ha egy közepes "flowert" csinálsz
az is max egy kis biomig tarol
persze egy 15x15 ös kocka pl szólhat kicsit nagyobbat ha szeretnéd kipróbálhatjuk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
apatyas #15907 üzenetére
dehogy kidobós... tökéletesen legalizálja végre a mekanism féle búvárrucit. . filléres cucc és sokáig elvagy vele a víz alatt
-
törölt tag
válasz
apatyas #15902 üzenetére
Rengeteg sok minden van ebben a modban, nem erős az angolom se, sokat kell craftolni ahogy látom a gépekhez is. Valami egyszerűbb modot keresek inkább ami berak néhány új ércet. Bár az új érceknek nem tudom mi haszna lenne úgy, ha nem lehet mibe felhasználni, meg úgy is a gyémánt a legerősebb és ha ügyes az ember hamar megvan.
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #15896 üzenetére
Na. Elvileg létrehoztuk Anti segítségével az electric blast furnace-t. Működésre nem sikerült bírni. A maintenance hatch részt megcsináltam, meg beindítottam a gépet soft hammerral. Silicon dustot megeszegette, de ki nem jött belőle semmi.
Greg, b+
Dobhatjuk a pakkot, én is feladtam. Ha valaki még működésre bírná a furnace-t, akkor szóljatok, még megnézem.
Következőre vmi kisebb cpu igényű modpack legyen légyszi.
Még mindig érdekel a Skyfactory2, ott valóban lehetne széltében-hosszában építkezni.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #15862 üzenetére
Fuck.
de asszem azt olvastam hogy lehet részlegesen upgradelni LV-MV közt.
Megtaláltam, ezt a szakaszt az industrial blast furnace-nél olvastam, nem a gregesnél. Csinálhatom az egészet MV-re. Mondjatok pá-t az alumíniumnak. De azért majd még kipróbálom, hátha megy így is.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #15836 üzenetére
Talinál már csak egy blokk hiányzik az electric blast furnace-ből, a maintenance hatch. Ez Antinál van előkészítve az asztalon, kivéve hogy nem akadt a kezembe crowbar hozzá, úgyhogy azért még elszaladtam, aztán crash az asztalra... mára ennyi. Ezen kívül még bele kell kötni a LV tápot, illetve mivel egy-két részét már medium voltage blokkokból raktam oda, izgulok hogy így fog-e üzemelni. A silicon olvasztáshoz, ami a cél, már MV kell, de asszem azt olvastam hogy lehet részlegesen upgradelni LV-MV közt.
Ha valaki valamit nem talál, én voltam...
Jóccakát.
Baltoafarkas: csak egy kicsit..pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz
apatyas #15802 üzenetére
Az én voltam, már találtunk rá megoldást. De aztán nem építettem meg, mert mire volt annyi vasam/aranyam hogy leérjen az aljába a sín addigra kifogyott a bánya és odébb ástam másikat. Nincs értelme vasutazni, létrával járok már le aztán kész. Vasutat csak felszínen építek, ha messze van valami.
Ja izé, hogy netherportalba, az nem én voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz
apatyas #15761 üzenetére
Jaja, most ha kész a sivatagi rész (pár nap), akkor a szobor alatti szigetet kompletten kipucolom, kifáklyázom és nekiállok a szobornak. Mondjuk állványról rohadt nehéz, a kezével már észrevettem a szenvedést.
Buster17: Jaja, láttam, szép lett. Corvette kéglije sem gyenge területre...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
apatyas #15697 üzenetére
Inkább nyúltesztet csináltam, beraktam többszáz nyulat amíg túl nem telítődtek. Ugyanúgy átmennek a kerítésen meg a vasrácson is úgyhogy bugos mind a kettő. Ha sima földblokkal raktam körbe akkor semmi, végtelen nyulat be lehet rakni, amíg le nem esik az FPS diavetítésbe.
Főleg mikor kiütöd a blokkot és kirobbannak a nyulak.
Akkor is átmennek rajta ha csak egy blokknyi a kerítés vagy a rács és felváltva van kővel.Nem csak átférni tudnak rajta, átugrani is át tudják, az egy blokkos kerítést és a két blokkos vasrácsot is. De csak akkor ha sebződnek és menekülni kezdenek. Egyel magasabbra kell csinálni akkor nem ugorják át, de mivel átférnek rajta így olyan mindegy.
-
apatyas
Korrektor
-
törölt tag
válasz
apatyas #15637 üzenetére
A moka addig tart ameddig birod vagy ki nem porgeted ququesteket.
Tobb iranyba lehet elindulni bar az elejen ertelem szeruen nem igazan...
Kajabol sok kell ha megnezed van vagy 5 savod amit tolteni kell... Zoldsegek meg feherje es tarsai. A Zombiktol szerezhetsz krumplit is repat is meg rotten flah szarithato drying rack-en es eheto lesz.
Nezz bele par videoba hogy kezdenek masok. Utana mar nem akkora kunszt csak ismerni kell a modokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Whisky topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok