- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Én a grafikával tökéletesen meg vagyok elégedve,az első részét én is imádtam, de a sztori sjanos gyenge pont volt.
A sztoriban mindig egy Warchifet állítottunk magunk mellé, a másik 4-et melléküldetések teljesítésével lehetett. Így jött ki nekem a 32 óra 26 perc végigjátszás.
Alig várom hogy játszhassam a folytatást, előrendeltem a szegedi 576-tól. Az újítások tetszenek a játékban.
-
ribizly
veterán
Kíváncsi leszek rá, de én még őszintén nem igénylem a folytatást. Kicsit sok ork vére folyt le a képernyőn az első részben, bennem még él az élmény.
-
VictorHUN
aktív tag
Semmivel sem jobb és semmivel sem szebb mint az előző rész. Vegyes fogadtatású lesz mint teljesen pozitiv
-
Kicsit a grafikán fejleszthettek volna, ez így azért már eléggé avittas. persze az első rész is nagy kedvencem volt, ott sem az miatt szerettem.De azért mégis..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged