Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Én a grafikával tökéletesen meg vagyok elégedve,az első részét én is imádtam, de a sztori sjanos gyenge pont volt.
A sztoriban mindig egy Warchifet állítottunk magunk mellé, a másik 4-et melléküldetések teljesítésével lehetett. Így jött ki nekem a 32 óra 26 perc végigjátszás.
Alig várom hogy játszhassam a folytatást, előrendeltem a szegedi 576-tól. Az újítások tetszenek a játékban.
-
ribizly
veterán
Kíváncsi leszek rá, de én még őszintén nem igénylem a folytatást. Kicsit sok ork vére folyt le a képernyőn az első részben, bennem még él az élmény.
-
VictorHUN
aktív tag
Semmivel sem jobb és semmivel sem szebb mint az előző rész. Vegyes fogadtatású lesz mint teljesen pozitiv
-
Kicsit a grafikán fejleszthettek volna, ez így azért már eléggé avittas. persze az első rész is nagy kedvencem volt, ott sem az miatt szerettem.De azért mégis..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Steam Deck 512 GB ÁRCSÖKKENTVE
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest