Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
cyberkind
félisten
Az se tartható fent hosszútávon szerintem amit a Sony csinál, most ezzel (is) vitték ezt a gent, de nemhiába nem közölnek számokat egy UC 4-nél, de remélem nem hagyják abba, így is alig van játék ami érdemben érdekel engem.
(#195) kwzatz
Ilyen csodák nem biztos, hogy kellenek ennek a stílusnak, az eredeti Prey igencsak egyedi volt (12 évvel ezelőtt).[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Anthem
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
kwzatz
őstag
-
addikt
Köszi, meglátjuk. Nyilván nem alapból elítélem, csak számomra nagyon sziszegős minden eddig megosztott kontent. Február már nincs messze a jutubit járatni fogom a gameplay videók miatt, de közben nekem ott lesz szerencsére a Resident Evil 2. ha pedig látom, hogy jó irányt vesz a játék és kijön rá pár patch is, akkor úgyis behúzom. Nem akarok kimaradni a jóból.
Amugy notebook-om van (i7 8th gen + GTX 1060 6GB), konzolom nincs.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
addikt
Nem is kérdés:
Red Dead Redemption 2
Cyberpunk (igen, szerintem nem csúszik az 2020-ra)Amit tuti veszek még megjelenéskor:
Resident Evil 2Amivel megvárok egy salet, de tuti megveszem:
Division 2
Doom Eternal
Desperados 3Amit csak akkor veszek, amikor majd 20 € alá esik:
Anthem
Sajnálom, nekem ez tankönyvszerű, gyenge szavatosságú EA kapufának tűnik. Remélem a Respawnt hagyják dolgozni a Titanfall 3-al és nem szokásos EA recept lesz. Protocol 3: Protect the pilot!https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
-
keIdor
titán
válasz Vistaboy #184 üzenetére
Az EA és Activision NEM csinál többet, vagy nagyon nem akar Single Player játékot csinálni többé. Games as a service modellt nyomják, te csak vedd mikrótranzakcióval a lootboxot meg színes fegyvereket és ruhákat. Ezért... de reméljük buknak. EA-től Single Playert ne várj.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Lenry
félisten
Tegnap néztem végig egy dokumentumfilmet a Half-Life-ról (ajánlom mindenkinek, ahogy a készítők többi filmjét is, pl nagyon jó sorozatuk van a Witcherről is), ahol a végén arra a következtetésre jutottak, hogy többek közt azért sem készül a HL3, mert egyszerűen jelenleg nincs kereslet sztorivezérelt, lineáris FPS-re. Van igény multi-daráldára, openworld szerepjátékra, MOBA-ra, Battle Royale játékokra. A Half-Life egyik sem, és gondolom a Valve nem akar ugyanide jutni, hogy csinálnak egy karakteridegen játékot, csak hogy legyen valami, és aktuálisan eladható is legyen.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Vektast
aktív tag
Amit nagyon várok:
-Egy jó féle Alien: Isolation folytatásAmit várok:
-RDR2 PC
-Metro Exodus
-Rage 2Amik megvannak de még nem játszottam ki, pedig nagyon kéne már :
RDR, RDR2, Sunset Overdrive, AC: Origins - The Curse of Pharaohs, AC: Odyssey, Battlefront 2, GTA V Online, Forza Horizon 4[ Szerkesztve ]
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Vistaboy
veterán
Szerkesztés helyett dupla lett... közben "kicsit" lejárt az idő. Bocsi.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Részemről, ami tuti első napos vétel lesz (Természetesen majd ha kijön):
- DOOM Eternal. Kell valami, ami segít levezetni a feszültséget, erre nincs jobb a DOOM-nál.
- Cyberpunk 2077: A CD Projekt RED eddig még nem okozott csalódást, a Witcher széria mai napig szerintem az egyik - ha nem a legjobb - nyílt világú szerepjátéksorozat. Bármikor képes vagyok elejétől a végéig - beleértve a DLC-ket is - végigjátszani, remélem, hogy a Cyberpunk 2077 is legalább ennyire lebilincselő lesz, mint az volt.
- The Elder Scrolls VI: Megmondom őszintén, hogy nagyon csalódott vagyok a Bethesda azon döntése miatt, hogy ezt is a Creation Engine fogja majd hajtani, ami már igencsak őskövület motor. Ettől függetlenül szerintem én meg fogom venni, mert kevés olyan játék van, amivel a Morrowind, Oblivion, illetve a Skyrim után képes vagyok annyit játszani, mint azokkal (Egyedül a Witcher 3). Remélhetőleg a sztori és a körítés hozza a Skyrim színvonalát, valamint a bugokra is odafigyelnek és nem ismétlődik meg a Fallout 76 fiaskója, hogy szinte minden bug megtalálható benne, ami a Fallout 4-ben is volt.
Most jöjjenek azok, amelyeket meg akartam venni az első előzetesek alapján, de azóta meggondoltam magam:
- Anthem: Ez valami hihetetlenül látványosnak tűnt a legelső videókon. Pont ilyen játékokat szeretek, melyben szabadon bejárhatjuk a világot, feladatokat oldunk meg, felfedezünk, közben jobb cuccokat találunk vagy készítünk... szinte már túl szpé volt, hogy igaz legyen. Azután jött a feketeleves: bemutatták a különféle kasztokat, valamint elárulták, hogy az igazán nagy szörnyeket csak úgy győzhetjük le - ezzel szert téve a valóban jó loot-okra -, ha csapatba verődünk... hogy mivan???? Egy szimpla MMO-játékot csinálnak, mikor ezzel a grafikával olyan gyönyörű egyszemélyes szerepjátékot készíthettek volna, ami talán még a Mass Effect-nél is jobban lekötné az embert. Innentől kezdve teljesen hidegen nagy a dolog. Hiába lehet majd egyedül is játszani, ha nem lehet végigmenni segítség nélkül, akkor cseszhetjük az egészet. Kár, pedig olyan jó lehetett volna...
- RAGE: Az első videók alapján tetszett, de közben valahogy unalmassá vált. A legújabb előzetest már végig sem bírtam nézni... magyarán GAGYI!!!!!!!! Ennyi.
- Beyond Good and Evil 2: Régóta vártam már ennek a bejelentését, és még akkor is reménykedtem, mikor kiderült, hogy nem Jade-et fogjuk irányítani a folytatásban. A legutolsó, E3 2018-as videón azonban a kelleténél megint többször és többet mutatták a multit, ami engem egyáltalán nem érdekel. Ha nem lesz 100%-osan egyszemélyes játék, részemről feldughatják oda, ahová való. Ráadásul Ubisoft, azaz Uplay, amit kimondottan rühellek.
- Wolfenstein Youngblood: Az előző rész szerintem szar lett, megvettem, de pár pálya után meguntam. Úgyhogy ez már nem is érdekel...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
NandorHUN
addikt
válasz hombre[EU] #178 üzenetére
Aha, kösz akkor ez is várós
Mondjuk örülök is meg nem is neki, ha ez 2019 valoszeg 2019 vége lesz belőle... elfoglaltságok miatt meg egy esetleges Nier folytatás ezek miatt is csúszni fog 2020 vége vagy 2021-re :/
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
andro93
aktív tag
Resident Evil 2 remake
Ghost Of Tsushima
Metro Exodus
Last of Us Part 2, ha kijön jövőre
Days Gone -
GreatL
őstag
válasz NandorHUN #175 üzenetére
RDR2 szerintem hamarabb jön... bár lehet már gyártják a régit is az online mellé.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Wesder
félisten
CTRF
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A Mechwarrior-t csak én várom?
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
Az Obsidian féle Outer Worlds és a Zen újdonsága, az Óperencia mindképp toplistás helyen van nálam, de ezeken kívül érdekel még a Rage 2, a következő Destiny játék, a Star Wars és a Kingdom Hearts 3 is.
A Slime draws near! Command?
-
NandorHUN
addikt
The Last of Us 2
Resident Evil 2
RDR for PC
DMC 5
és remélehetőleg Platinum is hozd majd legalább egy bejelentést az évben (pl Nier Automata következő része).www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Victorio
aktív tag
S.T.A.L.K.E.R. 2
Sanitarium Remastered
Half Life 3Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
GreatL
őstag
RDR2
Samurai Shodown
DOA6Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
keIdor
titán
Ha hamisítvány is, elég jól összrakott. Pénzügyileg mindenképpen megéri kiadni, a GTA V-t is háromszor vettem meg: Xbox 360, PS4, PC (2013, 2014, 2015)
Ez is a cél, zseniálisan csinálják. De annyira jók a játékaik, hogy én nem is sajnálom a Rockstartól a pénzt.
Ez persze azért is van, mert nekem nem tetszik a nagy stúdiók "games as a service", always online, mikrótranzakciós, lootboxos iránya, engem nagyon, tényleg nagyon kevés multis játék köt le, de ez már nem ide tartozik.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nubreed
veterán
Cyberpunk 2077, Genesis Alpha One, Elite Dangerous 4.0 (új fizetős DLC).
(#167) Kr/\toS:
Fallout 5-re minimum 2024 -ig nem kell számítani. Előbb fog kijönni a Starfield, már ha egyáltalán, elnézve azt a szenvedést amit a Bethesda művel a Fallout 76 megjelenése óta.[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
scdlsc
senior tag
válasz huskydog17 #63 üzenetére
A Resetre én is ránézek 1-2 havonta, hátha van róla valami hír.
-
scdlsc
senior tag
Reset
Atomic Heart
Darq
Close to the sun
Etherborn
Mosaic
The Bradwell Conspiracy
Escape the Loop
In The Valley of Gods
Kine
Observation
Outreach
Twin Mirror -
Kr/\toS
senior tag
Resident Evil 2 remake (elsőnapos vétel lesz )
Ghost Of Tsushima
Metro Exodus
Medievil RemakeAmit várok:
Fallout 5
The Outer Worlds -
oriic
HÁZIGAZDA
Igen ezt kitettem én is ide, de ez még nem biztos hogy a RDR2-ből van. Hírhez is írtam hogy többen vizsgálták a videót, és vannak azért gondok vele. Akadozó kurzor, rosszul beállott kamera fókusz, a nem teljesen olvasható gomb feliratok alul. (Egyedül egy Enter gomb látható)
50-50% hogy valódi vagy csak mókolt cucc.
Nyilván jön PC-re ez nem vitás, de ez a videó egyelőre még kevés. (Anno GTAV-nél is volt egy ilyen PC-s beállítás videó, amiről később kiderült, hogy kamu volt. Aztán jött persze PC-re is később.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hunluki
senior tag
Csak kérdés hogy mikor. GTA V is hány évet csúszott, gondolom itt is várható hasonló delay, szóval franc bele alapon vettem egy PS4 slim-et. Úgyis szemeztem a ps only címekkel szóval végülis megérte, pókember olyan szinten szippantott be mint amiről álmodni se mertem volna, pedig se képregény fan nem vagyok, a mostani képregény film áradattal meg kb a világból ki lehet kergetni.
-
F e Z o
veterán
Remélhetőleg PC-re jön a Red Dead Redemption 2...
H2O über alles!
-
törölt tag
-
carl18
addikt
Digimon Survive, nem nagy a lista
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
tag
A legjobban várt játékok nálam:
Total War: Three Kingdoms
Reménykedem hogy megjelenik jövőre:
Mount & Blade II: Bannerlord
Azért jó pesszimistának lenni, mert vagy igazad lesz, vagy kellemes meglepetés ér. // George F. Will //
-
WaG_Gaming
tag
válasz WaG_Gaming #154 üzenetére
Viszont a fő csapásirány most a Doom Eternal, CTR remake és a Deltarune Chapter 2. Utóbbi első fejezetét nagyra becsülöm, hiszen ez az egyetlen RPG, amit szeretek játszani, mert ott olyan, hogy grind, nem létezik, egyszerűen csak harcolsz és követed a komplex sztorit. Sokkal szerethetőbbek a karakterek, mint akár az Undertale-ben, jobb lett a harcrendszer és már tényleg ez a konklúziója a körökre osztott RPG harcrendszernek, mely tökéletesen egyesíti a bullet hell shmup-ok és a tradícionális körökre osztott harcrendszer legjobb elemeit. A sztori epikus és komplex, a zene pedig tökéletesen tud versenyezni a Sonic Mania és a Naughty Dog zseniális kompozícióival. Szóval most folyamatosan figyelemmel kísérem a Deltarune weboldalát, hogy időben lecsapjak a Chapter 2 telepítőfájljaira, mert a Deltarune beszippantott az univerzumába és sokat jelent nekem, mint az egyetlen, számomra is szerethető RPG.
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
WaG_Gaming
tag
Én alapvetően nem vagyok grafikab*zi és engem az újabb stílusú játékmechanikák nem érdekelnek, tehát nekem inkább a retró stílusú játékok fognak meg. Ezért is lehet más a várólistám. Várós játékaim ezért a következők: CTR Nitro Fueled és DOOM Eternal. Illetve ha a következő évben jelenik meg, akkor Deltarune Chapter 2.
Update: Persze eközben imádkozok Iizuka-san-nak, hogy jöjjön már a Sonic Mania 2 is![ Szerkesztve ]
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
prolad
addikt
Semmit, úgy érzem kezdem elveszteni az érdeklődésem a témában
Na jó, Borderlands 3, Cyberpunk jöhet, meg egy RDR2 PC port (és egy GTA VI bejelentés). Ha meg nagyon bilibe lóg a kezem, akkor még egy rendes Fallout az Obsidian fejlesztésében. -
janeszgol
félisten
válasz #04430080 #111 üzenetére
De jót írsz. Hasonlót a Facebookon olvastam egy emberkétől és ő az EAről írta. Nagyon igaza volt! Régen az volt a hecc (ezzel még kérkedtek is), hogy náluk még a takarító is kipróbálja a játékot, hogy tökéletes legyen. Ma meg már a fejlesztők feletti réteg azt se tudja, milyen játékaik vannak. Rátolnám a fizum, hogy minimum felük soha nem is játszott egy játékukkal sem. És ez nem csak az EAre igaz.
-
minek?:S
őstag
válasz #04430080 #111 üzenetére
Ez a bajom, hogy nem olyannak kéne betöltenie a vezető szerepet, aki azt se tudja mi az, hogy játék/szórakozás. Lehet, hogy engem sem érdekelne a sok hülye, ha havonta egy BMW árát keresném meg, de legalább annyi lehetne bennük, hogy megmondják, hogy nincs és nem is lesz, de az, hogy "egyszer majd úgyis megunják" alapon létezni kész vicc.
Pedig azért most ide is elkezdtek szállingózni a HL3-as "várások".. ugye én is közéjük tartozom, elég csak ránézni az arcképemre
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
törölt tag
Cyberpunk 2077 játéknak a 4K megjelenitésére ez a jelenlegi konzolgeneráció kevésbé felel meg. Egyszer szeretnék 4K kijelzőt a filmek és az ilyen jónak igérkező játékok miatt. Cyberpunk 2077 látványvilága adja magát a 4K felbontásra. PC konfigom erre a 4K-ra már nem elég jó, de a PS4 Pro tudása alapján sem várható el a 4K/60Hz. Talán a PS5 Pro majd tudni fogja ezt a 4K/60Hz megjelenitést egy jó 4K kijelzőn. Ez a PS5 Pro konzol és 4K kijelző egy RTX 3080 árából talán majd kihozható, ha nem változnak a magas hardver árak 2020-ra. Nem szeretnék már PS4 Pro konzolt, mert azon a konzolos játékok látványvilága visszafogott a PC-hez képest, és a megjelenités FullHD/30-60Hz (jó esetben). Cyberpunk 2077 PC-re várhatóan magas gépigénye alapján ez a gépemen a FullHD/100Hz-et nem fogja tudni lehozni. Ezek most tényleg csak feltételezések, de szerintem a jelenlegi infók és tendencia szerint majd a PS5 (Pro) és egy 4K kijelző jelenti majd a játékosok számára a fő csapásírányt. Ennek ezeregy oka van, de nekem most csak a Cyberpunk 2077.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Cyberpunk 2077 fügetlenül attól mikor jelenik meg.
LAst of Us part 2, Metro exodus, Resident Evil 2 remake 2. -
Prosector
addikt
Vki zsarolja mar meg az Arkane Studiost, h csinaljak meg a Dark Messiah 2-t...az 1. baromi jo volt.
A DL2 elvileg tenyleg kijon jovore, sot, ha minden jol megy, akk nyar elott, tehat H1.
Amugy jovo szilveszterkor mar lehet tolni a TES 6-ot
-
janeszgol
félisten
Valami klasszikus RTSre, RPGre mindig vevő vagyok. Remélem lesz ilyen jövőre is! (Desperados, Torchlight új rész az várható.)
Konzolra pedig a Far Cry: New Dawn. -
RIC5I
tag
DEVIL MAY CRY 5
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
Advent
tag
válasz hombre[EU] #118 üzenetére
Szerintem ezt a videót minden fórumon fake half-life 3-ként linkelik be , különben kizárt lenne a 78 milliós nézettség
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Muki-13 , Btag : LiquiDSuN#2963 , Steam : Liquid_Sun
-
myckey
veterán
Ori 2.
Metro Exodus
DOOM.
Rage 2Van még 1-2 érdekes cím, de azok sztm tuti nem érnek be 19-ben.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Televan74
nagyúr
Itt egy lista a 2019 -ben megjelenő játékokról.[link] Kíváncsi leszek mi lesz belőle igaz, főleg arra ami a vége felé van.
Mindenbe beleugatok!!!
-
kwzatz
őstag
válasz #00137984 #132 üzenetére
De most ezt miért kell? PS4-re és Xbox One-ra jön. Pont. Tessék egy cikk róla:
Cyberpunk konzolokon
Az, hogy majd valamikor 3 vagy ki tudja hány év múlva megoldják következő generációs konzolokra is, persze, ez természetesen valószínű, főleg ha nagyon sikeres lesz, ami szintén valószínű."Igy a jelenlegi konzolgeneráció vége felé kizárólag a PS4-re fejleszteni játékot nagy hiba lenne."
De nem is tegnap kezdték fejleszteni, hanem évekkel ezelőtt."GTX 1070 Ti számára nálam a FullHD/100Hz folyamatos játékélményt kell nyújtani játék közben, de a játékbeállitásokat nem szeretném ezért nagyon alacsonyra visszavenni."
Ezért konzolon akarod játszani Full HD 60 (jobb esetben, de esélyes, hogy inkább 30) fps-sel kb. PC-s medium/high beállításon. Érthető. Mindegy, hagyjuk is inkább.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
törölt tag
Ha videójáték, akkor retró konzol... SEGA Mega SG konzol, amivel a SEGA kazettákat tudom majd játszani.
-
keIdor
titán
2019/2020: The Last of Us 2, Cyberpunk 2077, TES VI egyelőre.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Doink
aktív tag
-
Drp81
aktív tag
The sinking city!!!
The last of us 2!!
Days gone!
Death stranding!!!
Ghosts of tsushima!
Cyberpunk 2077!!
The elder scrolls VI!!
Most ezek jutnak hirtelen eszembe
Boldog ünnepeket Mindenkinek![ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
törölt tag
Cyberpunk 2077 jelenlegi állapota szerint a megjelenés ideje elcsúszhat akár több mint fél évet. Ezért kerestek külsős játékfejlesztőket, hogy tovább csiszolják és optimalizálják a Next Gen szintre. Igy szerintem ez a játék már várhatóan könnyedén átportolható a PS5-re. Igy a jelenlegi konzolgeneráció vége felé kizárólag a PS4-re fejleszteni játékot nagy hiba lenne. Több konzol játék volt a játéktörténelem során, amelyik az előző és a következő konzolgenerációra is megjelent egyidőben. Ezek csak feltételezések, mert a jelenlegi információk szerint van még mit alakitani a játékon. GTX 1070 Ti számára nálam a FullHD/100Hz folyamatos játékélményt kell nyújtani játék közben, de a játékbeállitásokat nem szeretném ezért nagyon alacsonyra visszavenni.
-
hardzsi2
aktív tag
Cyberpunk 2077
TES6
Division 2
Rage 2Ebben a sorrendben.
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
addikt
-Ghost of Tsushima
-Resident Evil 2 Remake
-ControlNexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Qkackca
őstag
Legyen a Cyberpunk meg a Superbike 2001 a gog-on.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
kwzatz
őstag
válasz #00137984 #119 üzenetére
"Cyberpunk 2077 játékot szerintem már a PS5 Pro konzolon érdemesebb kijátszanom"
Ezzel csak az a probléma, hogy a jelenlegi konzolgenerációra készül a játék, ahogy azt a készítők elmondták.
"mert a várhatóan magas gépigénye alapján a gépemnek már nagy falat lesz."
A fentiekből adódóan nem fognak olyan játékot kiadni 1-2 éven belül, amihez egy 1070 Ti kevés, legalábbis 1080p-ben, mert akkor a játékosok 99%-ának problémái lennének vele.
[ Szerkesztve ]
-
hunluki
senior tag
válasz mike1334 #123 üzenetére
Nehezen Igazából az volt a fun mire összeraktam a pakkot és szépen összeállt az egész
Amúgy meló után belefér, család meg még egyelőre csak barátnő szinten van, de alakulnak a tervek, most kell tolni mert 2-3 év múlva már bővülés van tervezve, akkor meg már ugye minden szabad másodperc kincs lesz -
hunluki
senior tag
Teljes mértékben tök őszinte leszek, konkrétan nem várok semmit de nagyon örülök ha jön valami baromi király ps4 exklu cím, vagy PC-re valami nagyobb durranás.
Jelenleg picit megszaladt a beszerzés / idő a játékra kombó szóval most itt figyel hogy játsszam végig:
Bloodborne, horizon zero dawn, ratchet and clank, last of us remastered, uncharted széria, red dead 2, tervben a crash/spyro beszerzése is. Ezek így PS-re Aztán PC-re most vettem egy AC: Originst, épp tolom a witcher 3 második végigjátszását nehéz szinten (szeretnék acsihunter lenni és kimaxolni), van szanaszét moddolt fallout 4-em ami szintén be tud szippantani napi 3-4 órákra, levezetésképp pedig egy kis frostpunk, sőt most mozgolódik a 7D2D A17-je is, nemsokára abból is lesz normál release és nem ezek az experimentalok, 2-3 haver már rajtra készen várja velem a végső A17-et.
Szóval igazából jöhet bármi ami jó, akár PS4 exkluzív, akár PC-re valami jobb eresztés de ha tök őszinte akarok lenni akkor akármi jön, úgyse fogok tudni játszani vele mert totális csúszás van
[ Szerkesztve ]
-
bulbaa
tag
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
reelc
veterán
Ha már ennyire emlegetitek a HL3-at és már jövőre (elvégre a topik 2019-re szól), elárulom, hogy már készül. Kiadták külsősnek, FPS-ben jártas egyéneknek. A 3D Realms készíti, a Duke Nukem Forever gárdája. Összeterelték őket újra.
A Source Enginen kezdték fejleszteni, de persze váltottak közben. Ezért nincsenek még képek, mert nem akartak már elavultakat publikálni.A megjelenés ideje a szokásos: When it's done!
Hivatalos forrás: az elmém.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Diablo Immortal
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kwzatz
őstag
válasz #00137984 #106 üzenetére
"Cyberpunk 2077 játékot szerintem már konzolon játszom ki, mert sejtésem szerint írtózatosan nagy gépigénye lesz."
What? Az adatlapodon 1070Ti van. Melyik konzol erősebb annál? PC helyett miért választanál 30fps + medium beállítást?[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
- Nioh 2
- Sekiro
- Code Vein
- Last Of Us 2
- Star Wars: Jedi Fallen Order
- Devil May Cry 5
- DOOM Eternal
- Jump Force
- Rage 2
- Cyberpunk 2077
- Ghost Of TsushimaEzeket
PS5
-
törölt tag
válasz minek?:S #105 üzenetére
Legtöbb nagy stúdióban már a pénzügyi osztály irányítja a fejlesztéseket, akiknek a többsége még csak játékokkal sem játszott. Ők meg nem hiszem, hogy vállalnának egy ilyen lépést, hogy játékkiadás, mikor ott van a bevétel a terjesztésből és piactérből. Majd kiadnak 1-2 lootbox szimulátort vagy besegítenek valami kisebb stúdiónak és ennyi. Elég csak megnézni a Activision - Blizzard balhét, a napokban elég sokat lehet olvasni/hallani róla.
Valve szerintem marad azon az úton, hogy viszi tovább a boltot, és ha eljön az idő, inkább eladja Gabe az egészet és "nyudgíjba" megy. MS majd megveszi. Bár tőlük sem várok túl sokat az eddigiek alapján, és ahogy a havidíjas Windowst pedzegetik, a későbbiektől sem.
Szóval ahhoz, hogy HL3 vagy valami egyéb folytatás jöjjön, hatalmas csoda kellene.
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
Heroes of Might and Magic VIII.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
The last of us 2
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
gpvd
csendes tag
Mortal kombat xi
Doom
Rage 2
Warcraft remasterkuss a pofádnak!!!!!!!!
-
törölt tag
Metro Exodus, RAGE 2, Skull & Bones. Ezeket kizárólag még PC-re várom. Remélem majd jól optimalzálják a gépemre. Red Dead Redemption 2 játék, ha egyszer majd megjelenik PC-re. Cyberpunk 2077 játékot szerintem már konzolon játszom ki, mert sejtésem szerint írtózatosan nagy gépigénye lesz.
[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
Dolgoznak ők mindenen, kíváncsi vagyok mi lesz a végén, de inkább jöjjön később, mintsem egy elhamarkodott bughalmazt adjanak ki.
(#97) .Z.
Hát ezaz, pedig legalább annyira lehetnének "normálisak", hogy a befejezésre igencsak méltó szériá(ka)t befejezzék és akkor tényleg úgy állok a Valve elé, hogy igen, ők Valakik.. így csak nyomorult s*ggfejek.
(#103) reelc
Hát vagy ez vagy az, csak jelentsenek be valamit. Én egyébként nagyon nem hiszem, hogy nem lenne értelme egy jó sztori módos singleplayert írni, szerintem az ugyanúgy lehet jó(pl.: Dying Light). Ráadásul, ha akkora nagy bukás is lenne, nem hiszem, hogy bármit megéreznének belőle. Én most a Fanmade projectekben bízom, ha már a befejezés sztoriját úgyis mindenki olvashatja.
Üdv.:M.
-
inteltunder
tag
Half-Life
jobb ma egy intel mint holnap egy amd
-
reelc
veterán
Szerintem a legjobb az lenne ha bejelentenék, hogy nem fog folytatás készülni a Half-Lifehoz.
Álljanak a sarkukra és közöljék a communityvel.Elszúrtak mindent amikor feltettek mindent az epizódikus tartalomra, és utána hagyták behalni. Azt hitték az lesz a jövő... valamennyire igazuk lett, csak kisebb tartalmúak és DLC-knek hívják őket.
De ez nem segített a Half-Lifeon.Nem kell sajnálni a Valvet, a Steamből telik májkrémes zsemlére. A széria fejlesztői valószínűleg meg már rég szétszéledtek.
-
Advent
tag
Az én listám
PC : Metro Exodus , Doom Eternal , Cyberpunk 2077 , Age of Empires 4
PS4 : Death Stranding , The Last of Us 2ui : úgyos csak minimum 1 évvel vagy később a megjelenés után fogom őket beszerezni a 20-ezres árat sokkalom a megjelenés napján ... idén talán beszerzem a God of War 4 -et és az Uncharted 4-et
[ Szerkesztve ]
Psn ID: Muki-13 , Btag : LiquiDSuN#2963 , Steam : Liquid_Sun
-
RangerFox
veterán
The Last of Us Part II, Death Stranding
Ezek közül valószínűleg egyik se fog megjelenni sajnos... Mostanában nagyon elkapott az igény egy jó pörgős cső shooterre, így a Doom Eternalt mondanám a fentieken kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest