Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz #04430080 #111 üzenetére
De jót írsz. Hasonlót a Facebookon olvastam egy emberkétől és ő az EAről írta. Nagyon igaza volt! Régen az volt a hecc (ezzel még kérkedtek is), hogy náluk még a takarító is kipróbálja a játékot, hogy tökéletes legyen. Ma meg már a fejlesztők feletti réteg azt se tudja, milyen játékaik vannak. Rátolnám a fizum, hogy minimum felük soha nem is játszott egy játékukkal sem. És ez nem csak az EAre igaz.
-
minek?:S
őstag
válasz #04430080 #111 üzenetére
Ez a bajom, hogy nem olyannak kéne betöltenie a vezető szerepet, aki azt se tudja mi az, hogy játék/szórakozás. Lehet, hogy engem sem érdekelne a sok hülye, ha havonta egy BMW árát keresném meg, de legalább annyi lehetne bennük, hogy megmondják, hogy nincs és nem is lesz, de az, hogy "egyszer majd úgyis megunják" alapon létezni kész vicc.
Pedig azért most ide is elkezdtek szállingózni a HL3-as "várások".. ugye én is közéjük tartozom, elég csak ránézni az arcképemre
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest