Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikor elfognak és Strangelove áramütéssel vallat ott mi a trükk? Mert nyomom az Y-t (Xbox360-on) de azt nem lehet úgy végigvinni. Valaki segítene?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Most játszom vele (X360-on), épp nagy MGS darálásban vagyok. És már csak ez van hátra. Jelenleg a Cacoon fight-nál hagytam abba. Nekem a korábbi részekhez képest a sztori elmarad a várttól eddig. De a játékmenet tetszik nagyon, ez a kis manager mód jópofa
Bár Metal Gear-t nem tudok fejleszteni, nem tudom miért. És az sem tiszta, hogy hogyan tudok járműveket, szerezni a hadseregem számára. Lehet elsiklottam valami felett..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
-
-
Jó lett a teszt (bár hallottam róla, hogy kicsit nehéz szülés volt
), a képaláírások pedig kifejezetten tetszetek ("hullahoppozni"
)
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
-
Megerositetted bennem a vasarlasi szandekot,koszi a tesztet
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az esős és hűvös éjszaka Costa Rica szívében. A megrágott szivar füstje lágyan szállt fel a vörösen izzó dohány, ropogós égése nyomán; egy finom és lassú ízlelés a szájban, majd a füst szétfoszlott az esős éjszakában.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest