Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Amit a grafika ad, azt a játékmenet elveszi a hangulatból. Úgy néz ki, mint egy Dragonball robotokkal. 40€-t semmi esetre sem ér, bár kipróbálni természetesen ezt sem lehet, hogy meggyőzzön, látatlanban 5€-nál többet meg nem adnék egy játékért sem.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
szupermacs
veterán
Nekem is bejövős, tudom már, hogy mire rakok félre egy kis pénzt.
-
gekkoXT
senior tag
Nekem nagyon tetszik ez a grafika! Sokkal inkább visszaadja a transformer feelinget, mint a túlsficizett túldramatizált filmek.
Találtam konkurenciánál egy hosszabb gameplay videós leírást: LINK
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Tipikus japán gagyi, nálunk ez a stílus nem működik, ráadásul magától a Transformers-től is idegen. Nagy kár érte, mindig egy ilyen grafikájú Transformers játékra vágytam PC-n. PS2-re jelentek meg az eredeti rajzfilmes robotokkal játékok, de azok is ilyen verekedősek, Optimus fővezér még gerincrúgást is tud.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
XuChi
addikt
A Trailer alapján nekem vagy egy sima verekedős játék jön le, vagy egy Hack and Slash stílus,
Igazából amikor megláttam a dinobot-ot, amint steppel a másik roboton, elfogott a röhögő görcs. Szánalmasan gagyinak hatott. A másik ilyen "Combo" mikor az autobot autó formában helyben pörgött a fekvő ellenfelén. Na az volt a szánalom 2.
-
Dilikutya
félisten
Ez még mindig nagyon jól néz ki, év játéka lett volna nálam egy Cybertron féle játékmenettel. Ez az ugrálós sugárnyalábos robotos Dragonball viszont iszonyatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest