Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz SH4D0W2011 #28 üzenetére
De várom már...ha a minőségnek csak a 80%-a lesz meg,akkor is ütni fog.
-
Szabi®
addikt
Várós......azt lehet tudni hogy ez open world lesz vagy narrativa alapú ?
-
Dr. Akula
félisten
válasz Carlos Padre #25 üzenetére
Befejezted?
-
SH4D0W2011
őstag
-
Dr. Akula
félisten
válasz Carlos Padre #21 üzenetére
Lehetnél te is, és akkor nem csak flémelni járnál ide a fórumra.
-
Carlos Padre
veterán
-
Dr. Akula
félisten
válasz SH4D0W2011 #19 üzenetére
És amikor kijött a PS4, nem volt rá GTA, tehát ki vett volna ezért új konzolt...
"Másrészt az miért a Sony sara lenne, hogy csak egy évvel később jelent meg PS4-re az a játék, amit a R* készített?"
Miért, ki késleltette 1 évig, meg pc-re is, az ufók?
Játszani biztos lesz mivel, csak kérdés hogy akarunk-e. Egy pasziánsz vagy pokemon nem egy GTA vagy Tsushima szintű húzónév.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Dr. Akula #18 üzenetére
Na akkor:
- GTA V: 2013. szeptember;
- PS4: 2013. november.
Tehát nem volt még ott a PS4.Másrészt az miért a Sony sara lenne, hogy csak egy évvel később jelent meg PS4-re az a játék, amit a R* készített?
Meg amúgy több cikkben összeszedték már, mik a már bejelentett és a még be nem jelentett, de nagy eséllyel készülő játékok a következő generációra. Nincs itt semmi ok parázni, lesz mivel játszani.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz SH4D0W2011 #17 üzenetére
Csak te.
-
Dr. Akula
félisten
válasz SH4D0W2011 #15 üzenetére
És a PS4-nek?
-
Dr. Akula
félisten
válasz Carlos Padre #13 üzenetére
Azok. A GTA5 is PS3-ra jött ki, miközben ott volt már a PS4 is. Bizonyára sokat lendített a PS4 eladásain...
-
Dr. Akula
félisten
Lassan itt a PS5, inkább arra kéne már fejleszteni.
-
SH4D0W2011
őstag
Itthon láttatok már valahol Collectorst?
-
zsolt0017
tag
Én emiatt vagyok dilemmában amúgy. Beújítottam egy tv-t, de a ps4 slim maradt. Idén viszont annyi jó és régóta várt játék jön, amiért érdemes lenne venni pro-t, viszont így, hogy jön a ps5, nem tudom, mennyire szúrnék ki magammal.. Ennyi játékot meg halasztani ősz végéig úgy, hogy akkor is jönnek várós címek..
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Igen, nálam viszont a grafika is fontos én 35 vagyok, eisten bizony jobban járnak manapság ilyen újszerű játékokkal, mit Ghost of Tsushima, Plaguen tale, Horizon Zero Dawn, DAys gone, meg a régiek felújítása Dark souls reamsterede, Resident Evil 2,3 remake, god of War mint az évesformára vágott gyorscsomagolt előrefőzött f.s talicskákkal, vagy a sok pénzrabló sz.r játékkal amik egymást majmolják.
Újszerű kéne önálló ötletekkel, a kihívások is olyanok hogy nemhogy a dark soulshoz, de a régi játékokhoz képest hard fokozaton sem komolyak, illetve a fejtörők is wc deszka szintűek a régiekhez képest, kb bármelyik 5. vagy 6 osztályos megoldja.
KB a 2019-es játékok fele elbújhat a Palguen tale meg a Final fantasy VII remake mögött, bár ez önálló vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz markknight #5 üzenetére
simán jó, ha a játék maga jó nekem tök mindegy a grafika, mai napig simán eljátszok egy might and magic VI-al is mert jó maga a jatek, pont nem érdekel a grafika, régen baj ha egy játékot az tud eladni de tudom én "régi" motorosnak számítok már a 30 évemmel és manapság egyik fő szempont a grafika
-
melega
őstag
válasz markknight #5 üzenetére
Nekem is amúgy.
-
GodGamer5
addikt
Állati jó, de ezt már csak ps5-ön.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
.LnB
titán
Az a steelbook elég ronda.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest