Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
A lagot megoldották, a játék is sokkal szebben megy mint eddig. Nekem bejön, sztm sokat fejlődött az ARK hoz képest, sok tekintetben.
-
csiak
tag
válasz Plazmacucci #16 üzenetére
A Fallout-ról hallottam jót is, rosszat is... Az ATLAS-ról nem sok jót olvastam az első órák után...
Ennek ellenére lehet ez még jó szerintetek? Mert akkor belevágok türelemmel"Sok loot disznót győz!"
-
jossua
tag
meg akartam venni ,de amiket olvastam róla .... még várok )
Alias : Magyarbetyar
-
félisten
-
csiak
tag
válasz Heroes fan #14 üzenetére
Ha valaki kipróbálta már légyszi írja meg az első benyomását a játékról...
Érdemes megvenni most, vagy várjunk még vele???"Sok loot disznót győz!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
csiak
tag
Akkor most 21.-e helyett vasárnap hajlanlban jelenik meg? Ez már a 3. csúszás a héten. Jót tesz ez egy játék launch-nak vajon?
"Sok loot disznót győz!"
-
Ghoosty
őstag
2:55-körül is vicces. Szaldgálunk a hajótestben, balról nyitott, látszik a víz szintje. Aztán kicsit elfordul jobbra és ott egy lyuk a hajótesten, ahonnan folyik be a víz. ŐŐŐ.. hogy is került oda víz?!
-
Prof
addikt
Vegulis olcsobb a jatekhirekbe ingyen bekerulni mindig, mint hirdetni
-
Spirit
őstag
Aki végigkövette az ARK fejlesztését early access-ben 2015 júniusától, azt tudhatja mi náluk a menetrend. A játék alapját kiadják a tartalom 5%-ával, valamilyen, használható animációkkal, modellekkel és pont annyi buggal, ami még nem nem veszi el az ember kedvét. Ezután tömik szépen tartalommal (úgy 2 éven át), az új modellek, animációk már minőségiek, majd a végén az eredeti cuccokat is jobbra cserélik. Az assetek egy jó része az ARK-ból lett átemelve, az látszik. Az újak meg nyomik. Ha elképzelem az ARK-ot MMO-ként és kap elég felfedezésre váró dolgot, a következő 4000 órára is megvan a kedvenc játékom(ARK-ba annyi csúszott )
[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Megjelenése úgyis csak 2020-ban lesz addig meg kurva sok idő van.
-
antikomcsi
veterán
Én nem mertem volna mondani, de ha már felhoztad, akkor én is megemlítem, hogy a mozgás néhol bizony még a szánalmas szint alsó határát sem súrolja, ha figyelembe vesszük a kiadás dátumát. 20 éve nem szóltam volna egy szót sem, de ez nem az az ipar, ahol 20 év nyomtalanul múlik el.
-
Tyrel
őstag
Egyetértek, nekem is pár ismerősöm nagyon várja de szerintem már a trailerből is lerí, hogy gagyi játék lesz. Van az a "production quality" fogalom amit egy időben Youtuberek előszeretettel használtak a játék minőségének kifejezésére... nos első ránézésre ennek az alkotásnak nem sok juthatott belőle...
#még2hónapésAnthem
Turenkarn
-
Aethel
aktív tag
Ezek az animációk még a 2000-s évek 3D berobbanós érájában is ultra gázok lettek volna.
Ettől még lehet jó játék, de a trailer alapján nem két napot hanem legalább egy évet tolhatták volna még. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Akár az is lehetséges, de a trailerben egyes animációk nevetségesen butának tűnnek. (Pl az evezés az egyik jelenetben)
Live-Die-Respawn
-
félisten
Érdekes, egy MMO ami nem színes szagos, lila-rózsaszín-sárga, és nem rajzfilmszerű. Reméljük sikeres lesz.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Delta Force (2024)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest