Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
RPG-t annyira nem. Az Arcania ahhoz lépest jól néz ki. Például a kilőtt tűzlabda szépen végigvilágítja, ahogy kell a sötét járatot, vagy a korai HDR effektek se rosszak, pedig abban az időben nem voltak ilyen fejlett shader-ek, mégis megoldották valahogy.
SW űrszimem van meg az összes Steam-en, azokkal szoktam játszani, ott nem zavar a 640*480 érdekes módon.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
batman91
őstag
válasz AxBattler #10 üzenetére
Próbáld ki! Hidd el olyan hangulata van amit egy Elder Scrolls sem tudott elérni szerintem. A grafika egy ilyen régi játéknál már teljesen háttérbe szorul. Nem azzal kell foglalkozni. Teljesen beszippant a játék atmoszférája.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
flexxx2
őstag
Az ELEX 1 is nagyon jó, a 2-t hamarosan kezdem.
-
félisten
válasz GypsFulvus2 #9 üzenetére
Nem tudtam, mit veszítek, most meg nem visz rá a lélek... a grafika nem öregedett túl jól.
Persze a nosztalgia faktor ott van."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Az 1 zseniális volt a maga idejében, a folytatásokra már nem volt időm.
Azért is szurkolok, hogy legyen sikeres a Remake, mert úgy talán a köv. részek is új motort kaphatnak... legalábbis a 2. szerves folytatása volt az eredetinek."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tibaimp
nagyúr
Nekem kimaradt a Gothic 1-3-ig. Most vettem meg a 4. részt, ami a "nem igazi Gothic", de nekem tetszett.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Montanaxy
aktív tag
Nagyon hangulatos, ami nálam rpg-nél döntő. Nem is tudom mikor tetszett ennyire rpg a mai fostengerben. Nagyon várós.
-
Norb79
őstag
Reméljük jobb lesz a harcrendszer, mint a demóban.
-
batman91
őstag
Imádtam az első Gothic-ot. Szóval jöjjön csak, én várom.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
félisten
Hajrá, abba ne hagyják!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...