Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Jelenleg csak a season 1-en vagyok túl +400days (ez elég rövid volt még úgy is, h ákcijósan vettem 1olyróért), s2 ha lesz akciósan biztos megveszem, de már várom a 3-at is.
A filmes változatból készült játékról eddig csak negatív véleményeket hallottam/olvastam, nem is nagyon mozgat meg, eléggé lehúzós feelingje van a dolognak ha az árát nézzük csak azért, hogy a sorozat szereplöit lássam viszont a játékban, de ez csak az én meglátásom.
3 rész elég rövidnek tünik így elsöre... de van annyira népszerü a sorozat, h ezért valaki fizessen és erre megy ki az egész, plusz a dlc-k... -
válasz
BomiBoogie #13 üzenetére
Nem, Steamen már előrendelhető.
-
válasz
BomiBoogie #11 üzenetére
A Windows a PC-re utal.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Most akkor ez CSAK PC-re nem jön?
-
-
Norb€€€
aktív tag
Hát nem tudom, engem a linearitás tökre hidegen hagyott, maga a történet viszont nagyon magával ragadott. Megtudta veled szerettetni, vagy megutáltatni a karaktereket, kötődést kialakítani a viszonylag rövid játékidő alatt. Úgyhogy jöhetne már az a Season 3.
Az tényleg kissé fura, hogy egy ~10 éves kislány talpraesettebb mint egy tucat felnőtt, de na, legalább nem egy kis idegesítő nyivákoló tinip**a.
-
djculture
félisten
Az első szezon jó volt mert újdonság volt, de utána rájött mindenki hogy gyakorlatilag alig lehet befolyásolni a szereplők életét. Mert egy fix megírt körvonal környékén halad a történet bármit választasz és ez a végére már idegesítő méreteket öltött.
-
sultansmith
senior tag
van még ebben a fejőstehénben?
Az első season jó volt, aztán 300, meg season two, most meg michonne...
Szép, szép, meg jó, de ezt a dobást márt megdobta a csapat, most ideje lenne újra megújítani azt amit eddig létrehoztak, valami fűszer jó lenne...
-
Ezer éve várom a 3. évadot, de most ezzel is nagyon megörvendeztettél!
Tudom, nem lehet sürgetni senkit, ezért ha nem is 23.-a estére, de 24.-e délutánra legyen szíves valaki a szöveg fájlokat lefordítani magyarra!
Egy heinekent, vagy ha sört nem szereti, akkor egy borsodit, ászokat satöbbit és egy felest kísérőnek állok a mesternek!
-
Nem is tudtam, hogy készülj új TWD. Azért nem Season 3, mert nem Clamék körül játszódik, vagy esetleg röbidebb lesz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy látom túl sok embert nem igazán izgat a Telltale TWD játéka.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Telltale miniszériájának középpontjában a képregény és sorozat egyik leghíresebb karaktere áll.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest