- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Jelenleg csak a season 1-en vagyok túl +400days (ez elég rövid volt még úgy is, h ákcijósan vettem 1olyróért), s2 ha lesz akciósan biztos megveszem, de már várom a 3-at is.
A filmes változatból készült játékról eddig csak negatív véleményeket hallottam/olvastam, nem is nagyon mozgat meg, eléggé lehúzós feelingje van a dolognak ha az árát nézzük csak azért, hogy a sorozat szereplöit lássam viszont a játékban, de ez csak az én meglátásom.
3 rész elég rövidnek tünik így elsöre... de van annyira népszerü a sorozat, h ezért valaki fizessen és erre megy ki az egész, plusz a dlc-k...[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Wlac
Ármester
válasz BomiBoogie #13 üzenetére
Nem, Steamen már előrendelhető.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz BomiBoogie #11 üzenetére
A Windows a PC-re utal.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Most akkor ez CSAK PC-re nem jön?
-
Norb€€€
aktív tag
Hát nem tudom, engem a linearitás tökre hidegen hagyott, maga a történet viszont nagyon magával ragadott. Megtudta veled szerettetni, vagy megutáltatni a karaktereket, kötődést kialakítani a viszonylag rövid játékidő alatt. Úgyhogy jöhetne már az a Season 3.
Az tényleg kissé fura, hogy egy ~10 éves kislány talpraesettebb mint egy tucat felnőtt, de na, legalább nem egy kis idegesítő nyivákoló tinip**a.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Az első szezon jó volt mert újdonság volt, de utána rájött mindenki hogy gyakorlatilag alig lehet befolyásolni a szereplők életét. Mert egy fix megírt körvonal környékén halad a történet bármit választasz és ez a végére már idegesítő méreteket öltött.
-
sultansmith
senior tag
van még ebben a fejőstehénben?
Az első season jó volt, aztán 300, meg season two, most meg michonne...
Szép, szép, meg jó, de ezt a dobást márt megdobta a csapat, most ideje lenne újra megújítani azt amit eddig létrehoztak, valami fűszer jó lenne...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
antikomcsi
veterán
Ezer éve várom a 3. évadot, de most ezzel is nagyon megörvendeztettél!
Tudom, nem lehet sürgetni senkit, ezért ha nem is 23.-a estére, de 24.-e délutánra legyen szíves valaki a szöveg fájlokat lefordítani magyarra!
Egy heinekent, vagy ha sört nem szereti, akkor egy borsodit, ászokat satöbbit és egy felest kísérőnek állok a mesternek!
-
Wlac
Ármester
Nem is tudtam, hogy készülj új TWD. Azért nem Season 3, mert nem Clamék körül játszódik, vagy esetleg röbidebb lesz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy látom túl sok embert nem igazán izgat a Telltale TWD játéka.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen processzort vegyek?
- YouTube
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s