Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
-
tomic
addikt
Várom már naon. MW2 nél legyen jobb a multija és máris nyerő.
-
Na ezt a számot én is növelem Aztán még a COD BO-n is gondolkodom, és ez lesz az az év amikor a legtöbbet költöttem játékokra
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
- = Zk = -
félisten
-
Def26
félisten
Ennyien csak nem csalódhatunk...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
BalaNce87
addikt
Betat lehet megnézem megint, mert az első beta időszak egyáltalán nem győzött meg, érdekes lesz van aki megveszi ezt is meg black opsot is, micsoda dilemma.
valamelyik háttérbe fog szorulni.
Itt kivételesen most a single jobban érdekel mint a multi, remélem végre sikerült alkotniuk valamit.Adam1337: Azért beta alapján elég merész vállalkozás előrendelni, de értem, én is azért rendeltem elő hogy legyen kulcsom, bár nemtudom ez külföldön hogy ment akkor. Hogy mit javítottak? érdekes lesz, viszont aki megvolt elégedve a nyári betaval azt csak pozitív csalódás érheti.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
szorits nekem is egy helyet..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
aginor
veterán
Nem valóban nem, de itt már nagyon átestek a ló túloldalára. Hiába lőttél testbe egy fél tárat, utána még jött tovább, mint Swarchi abban a bizonyos filmben, élvezhetetlenné tette a játékot, a mezei halandók számára, szerintem..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Ateszzero
őstag
A bétához nekem is volt szerencsém, sajna mindig kidobott valamiért így nem tudtam teljes mértékben kipróbálni, de ez nem is baj , legalább nem untam meg és és legalább még jobban várom a teljes verzió megjelenését.
Szerintem is meg lesz a 3milla eladás. -
ADAM1337
nagyúr
Gondolom a 75%-a az előrendelésnek a béta miatt rendelte elő.
Én is előrendeltem de kb 80% hogy lemondom a béta után, bár érdekel majd az új béta hogy mit változtattak rajta. -
Night0119
csendes tag
Tetszetős le ha csak valamit nagyon el nem kúrtak Én azért megvárom a CoD7 megjelenését és csak azután döntök hogy ha megveszem-e egyáltalán valamelyiket akkor melyiket
De a vidik alapján idáig a MoH a befutó
Aki hülye az b*sszon rá!:) | EGY NAPBAN 24 ÓRA VAN, EGY LÁDÁBAN PEDIG 24 SÖR...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!!!
-
Sicilian
addikt
Várom már nagyon..
nothing is true everything is permitted..
-
zola0306
tag
Ez valószinű
Bár megérdemli,eddig játszottam az összes résszel,a kezdetektől még PS1-en.
Aztán ahogy jöttek szépen izzítottam másra mindíg,PC,PS2,PSP,PS3...A béta is nagyon bejött,nekem megfelet még ha sok "hozzáértő COD-on nevelkedett" embernek nem is.
Mert itt biza nem volt mindegy hogy 3 méterrel fölé lősz is Headshot....Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
Gude
senior tag
Nálam kimarad
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Dyingsoul
veterán
Lazán meglesz az a 3 milka eladott példány...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
zola0306
tag
Jöhetne már....
Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
menalcas
őstag
Legalább reálisan gondolkoznak, ez egy piros pont
De inkább majd 2 hét az, várósAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Sorozatok
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest