Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Én is így vagyok a dologgal...6.5 óra játékidőm van benne.
Sőt egész jók még a beszélgetős részek is, nekem tartalmasabbak, és személyesebbek, mint az előző részekben láttam...SPOILER!!
Elakadtam egy kicsit amikor másodszor járok a Citaldel-ben, Kasumi által adott feladatnál nem értem még mit kell csinálni a terminál bökdösése után...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
kinghaxor
senior tag
100 %-ban egyet értek veled! Az első két rész nagyon tetszett nekem. Zseniális történet, szép grafika! Nagyon sokszor csak nézelődtem, gyönyörködtem a látványban. Na ezt most az új résszel tönkretették. Rengeteg helyen még az első rész szintjét is alulmúlja a grafika. Iszonyatosan rossz minőségűek a textúrák. Egy science fiction játéknak nagyon fontos eleme a látvány. Ha legalább a második rész grafikai szintjét hozta volna, akkor egy rossz szavam se lenne, de sajnos ez nem így van. Vannak helyek, amik egész szépen néznek ki, de olyanok is ahol sírni tudtam volna a látvány miatt. Nagyon ráférne a demó után beígért textúra pack!
-
dilipok
veterán
Azt kell mondjam 3 ora jatek utan, hogy nekem ez tetszik. Kulon jo pont, hogy a PS verzional a select gomb a quicksave. Engem megvett a jatek, mindenkinek jo jatekot kivanok es kevesebb mergelodest
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
icon
senior tag
Ég és föld a különbség a 2007-es és a mostani grafika között... gondolom a Citadelben nem néztél szét. De pl. Udina nagykövet arcát láttam az imént, elég szépen kidolgozott... no meg odabattyogtam az ablakon át nézelődni...
Szerintem a grafika nagyon rendben van, most hogy láttam 1 héten belül a 3 játékét, rendesen látszik a fejlődés...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Mukorka
addikt
válasz Wolverine #74 üzenetére
Hát, ezek a Mass Effect gamek félig cutscene részekből vannak. Folyamatos közeli képek emberekről és a harcban is jól bezoomol minden mikor játszol vele. A hangulat része pedig az amikor élethű a látvány.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Wolverine
félisten
Ami még mindig abszolút érdektelen, ha közben megvan a hangulat és eszedbe sem jut a grafikán gondolkodni, mert egyszerűen csak játszol.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
icon
senior tag
válasz Klikodesh #69 üzenetére
Több éves vizuális megjelenítés... el nem tudom képzelni, mi már az elvárás egy játéktól egyeseknél.
Egyszerűen arról van szó, hogy nektek nem szimpi ez a játék. És beleköttök ti már mindenbe.
Játsszatok 3Dmarkkal, meg Furmarkkal, esetleg Starcraft2-vel, vagy Crysis 15-el 18000000x980000-es felbontáson, pakoljátok rá a 32000 AA-t meg AF-et is...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Klikodesh
senior tag
When Did 8/10 Become A Bad Score? [link]
Sajnos nagyon igaza van a cikkironak.
Most mar csak 80-100% kozott pontoznak, na meg veszik a reviewkat a cegek, engem nagyon nem erdekel mit adnak a jatekoknak.Mar azt varom mikor jon az elso 100% folotti jatek.
Ez meg day1 dlcvel es tobb eves vizualis megjelenitesevel is tuti megkapja a kozel 100% ot hala a nagy EAnak mogotte ki merne megkockaztatni hogy nem kapnak toluk anyagot a jovoben.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
icon
senior tag
válasz CsendesMark #65 üzenetére
És nem értem, mit kellett volna még hozzátenniük... ha olyan jó ötleteid vannak, miért nem mégy el egy fejlesztőcsapathoz, hogy kibontakoztasd elképesztő tehetségedet, és adhatnál igazán addiktív játékokat a társadalomnak.
A szövegelés országában mondjuk miért is számítok én másra...
Ja és különbség annak a szónak a helyes szótári alakja
[ Szerkesztve ]
-
icon
senior tag
válasz CsendesMark #65 üzenetére
Akkor... eddig játszottam vele eddig bő fél órát, nekem semmi bajom nem volt eddig sem a beszélgetések hosszával, sem a játékmenettel, egy kicsit hosszúnak tűnt a bevezető, de az ME2-ben viszonylag friss élményem van egy bizonyos épp szárnyait bontogató Paragon FemShep végett, ott sem volt éppen rövidebb.
(Basszus, már arra sem emlékeztem, hogy eddig 3x toltam végig az ME2-t és 4x az ME1-et... elég vicces volt az importnál visszanézni, hogy hol mit döntöttem anno, hány csapattag maradt, ilyesmi... Szóval választottam a beszivárgó karakteremet, Paragon, 12-en élték túl az öngyilkos küldetést anno, aztán hajrá...)
A többit még nem tapasztaltam ki, de szerintem nem lesz gond...
-
icon
senior tag
válasz CsendesMark #57 üzenetére
Én örülök, ha viszontlátom a régi Normandián lévő bajtársakat... de csak 9.-e hajnal 1-től
-
nanorambo
őstag
Igen. Sokkal (a kiadó szemszögéből nézve) eladhatóbbá tették a játékot. Szerintem az első két rész pont azért volt élethűbb mert nem voltak benne izompacsirták és a nőket sem a Playboyból hozták. Persze így "gusztusosabb" a látvány, de azért csinálták, hogy a kis hülegyerekek is vegyék. Aztán persze, hogy csomóan szidják a játékot (főként olyanok akik az előző részekkel nem játszottak), mert akárki akármit mond, ahhoz, hogy átérezd a játék mélységét játszanod kell az első és a második résszel is!
Jah meg a másik. Tény, hogy sokkal több lett a cutscene de, nagyon jól eltaláltak a beszélgetések. Más oldalakon főként olyanok róják fel a sok átvezetőt akik nem értik meg magyarítás hiányában. Az viszont igaz, hogy kevesebbszer szólhatsz bele.Persze lehet, hogy csak én vagyok úgy vele, de engem beszippantott teljesen a harmadik rész is. Most megyek is vissza megmentem a turian osztagot
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz CsendesMark #59 üzenetére
ettol meg applicable amit mondott Mellesleg meddo vita, felesleges
-
CsendesMark
aktív tag
válasz FehérHolló #56 üzenetére
Fehér holló, nem tudom te szoktál-e vásárolni eredeti játékokat vagy sem (nem is érdekel)...
... de tudhatnád hogy bizonyos esetekben a "hivatalos" *köbe vésett* és bibliai utalások ellenére megkaphatod hamarabb...
De mindentől függetlenül téged se érdekeljen hogy honnan van meg, ez magán ügy.De hogy más konkrét mondjak példákat említsek saját tapasztalatból:
C&C TW egy nappal a hivatalos megjelenés előtt jött meg
Crysis1 gyűjtői szintén
Splinter cell DA meghogy pár példát említsek meg
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Mukorka
addikt
válasz FehérHolló #56 üzenetére
Számomra világos amit mondasz, kicsit túlreagáltam a dolgot.
Engem az bosszant a legjobban hogy minden online kritika 100 pont körül oszt ezeknek az agyon hypeolt játékoknak miközben azt pár óra játék alatt is el lehet dönteni hogy tényleg nem lett olyan jó mint amire számítottak a népek. Ettől még a sok 0 pontos értékelés kicsit túlzás hisz mint játék biztos remek csak mint várt folytatás lett rossz.Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
CsendesMark
aktív tag
1. A második részben külön accsívment volt arra hogy hozd ki mindet
2. Szívességeket teszel, ahelyett hogy igazi kalandok/felfedezések közepette mentsd meg a világot.
3. A csapatépítés nagyon gyenge lett, mivel kvázi az első rész gárdája jelenik meg (hű de kreatív)"Én személy szerint biztos, hogy nem fogok rajta így átrohanni... az ME1-ben, meg az ME2-ben is akkurátusan végigcsináltam mindent"
Hát pont így játszottam mindet én magam isAz ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
FehérHolló
veterán
Azt hiszem, eléggé világos volt a hozzászólásaimból, hogy nem magukkal a véleményekkel, hanem a véleményalkotás jogosságával és pontosságával kapcsolatban vannak fenntartásaim. Nem védek én semmit.
Az meg egyenesen bosszant, amikor pontatlan féligazságok alapján valaki istenít/eltemet valamit és ennek nyilvánosan hangot is ad (+vitatkozik).Azt meg ne mondja nekem senki, hogy azalatt az 1-2 óra alatt, ami a kezdeti hozzászólások és a magyar legális beszerzés legkorábbi időpontja között eltelt, értelmes véleményt lehet alkotni.
Mint ahogy azt sem hiszem, hogy a ~30 órát igénylő fő történetszálat egyesek (például a #52 szerzője) kedd délután 2 óra (=első magyarországi példány megjelenése) óta végigtolták ma hajnali 3-ig.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
tiv83us
veterán
"(most ne menjünk bele azokba a logikai bukvencekbe, hogy ők már figyelték az emberiség kezdeményeit a Marsról, de őseinket nem pusztították el a pusztítók, pedig errefelé már 2 milliárd éve van szerves élet...)
!!! SPOILER ALERT !!!
A Prothean /Javik/ mondta, hogy mar leteztunk, ahogyan az Asarik, Turianok, Hanarok...stb is, de a Reaperek nem talaltak erdemesnek a "harvestelesunket", mert semmi hasznosat nem tudtak volna kinyerni egy ilyen primitiv civliizaciobol, mint az emberiseg, vagy a meg akkor legyeket zabalo Salarianok. Ezert menekultunk meg 50.000 eve es hagytak beken minket a Reaperek, hagytak meg fejlodni "egy kicsit".Always Outnumbered, Never Outgunned
-
icon
senior tag
válasz CsendesMark #52 üzenetére
Komolyan mondom nem értelek... (bár még csak eztán fogom kitapasztalni)
Egy galaxist fenyegető, mindenre nézve halálos pusztítók jönnek, és azon sopánkodsz, hogy vannak veszteségek...
Vagy a szívességek tétele... csak nekem triviális, hogy a többi faj hadi flottája nem indul el egy olyan fajon segíteni, aki egy szalmaszálat nem tenne értük keresztbe?
A földön sincs ez másképp... nem fog neked segíteni senki, amíg te nem mutatsz némi alázatot embertársaid iránt. Szerintem nem árt némi ezirányú kikacsintás a játékos társadalomnak.El tudom képzelni, milyen esélyek lennének minden fajnak, ha elszigetelten próbálkoznának, gondolom eddig ez ment 50000 évenként, leszámitva a protiánoknál,mert egy jó részük elbújt Iloszon... (most ne menjünk bele azokba a logikai bukvencekbe, hogy ők már figyelték az emberiség kezdeményeit a Marsról, de őseinket nem pusztították el a pusztítók, pedig errefelé már 2 milliárd éve van szerves élet...)
Vagy... csapatépítés. Két részen át csapatot építettünk a játékon belül. Én személyes tapasztalatból tudom, ha összerázódott egy csapat, és mondjuk 2-3 év múlva áll megint össze, mindenki tudja a helyét, már csak nosztalgiából is... no meg nem tudom ilyen fenyegetésnél mondjuk mennyire lenne idő építgetésen gondolkodni, ebben lépéseket tenni...
Én személy szerint biztos, hogy nem fogok rajta így átrohanni... az ME1-ben, meg az ME2-ben is akkurátusan végigcsináltam mindent
-
icon
senior tag
Persze hogy nem... a sajtót, meg a mediahype-ot már eleve fenntartásokkal kezelem.
(A bevételért mindent-elv nagyon átlátszó, tisztelt kiadók...)Még nem tudtam megnézni, mi az ábra, mert 2012. 03.09. 01:00 a hivatalos start még mindig.
De egyébként is, mintha ezidáig soha nem lett volna már olyan a játéktörténelemben olyan, hogy xy-játék grafikájával nem lett volna gond, vagy éppen a játékmeneten nem kellett volna "árnyalatnyit" csiszolni, amit a megjelenés után pár héttel-hónappal nem oldottak meg...
-
CsendesMark
aktív tag
Nah ki lett tolva!
Azt kell mondjam az utolsó csatát nagyon nehézkesre csinálták, a végét meg olyan CoD4/6/8 módra über eposzira csinálták, legalábbis az interaktív részét.
Mert a záró cutscene-t még annál is jobban elnyújtották
Ja és persze a végső döntés előtt nem lehet menteni...
Ploblem players ?A történet során nagyon sok erőltetett dolgot véltem felfedezni, kedve azzal hogy mindenképpen sorban buksz egy rakás kulcs embert, nem tudod elkerülni, bármit is teszel...
A játék sztorija kb annyi hogy mindenkinek szívességeket teszel (és valójában nincs igazi történet mint a korábbi epizódokban), és a végén melletted harcolna, semmi extra (kicsit hazudtam, de ha végigjátszottad te is megérted mire gondoltam )
Inkább csak arról szól a játék hogy az ME világ "történelmét" veszed át újra...Értékelésem 2/10 (+1 Ash új külsőjére )
Grafika majdnem ugyanaz mint rég
Nincs semmi élvezet a felfedezésben
Nincs igazi csapatépítés
Túl sok a fölös duma
Erőltetett jelenetek (főleg a vége felé)
Monoton harc / már semmi taktika nem kell, csak spammeled a perkeketremélem nem vettem el senki kedvét!
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Mukorka
addikt
válasz FehérHolló #50 üzenetére
Ami az ingyenes demóban is ótvar volt az ugyanolyan marad t a véglegesben. Eredetivel rendelkező játékosok adnak véleményt, nem csak tört... Előfordulhat mégis ritkán történik ilyen és viszonylag hamar van rá fix hogy ne legyen a probléma ezekkel a verziókkal úgyhogy ahelyett hogy védesz valamit csak fogadd el hogy simán átbaszás az egész.
-
havasa
aktív tag
Így van, a 100%-os sajtóértékelések a hitelesek.
Az eredeti exe-be dx.11 és ultra high res. tex. pack van beépítve?Egyébként, hogy jön ide a warez egyáltalán? Mióta lehet valamit csak úgy minősíteni, ha a tulajdonosa is vagy? Sosem volt Trabantom, mégis tudom, hogy sz@r.
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Blase19
tag
De miért nem hiteles? Nem arról van szó hogy bugok miatt szidjuk a játékot, meg abban sem lehetsz biztos hogy tört játékról alkotunk véleményt. Teljesen irreleváns hogy kinek milyen verzióban van meg a játék. Nem mondom hogy igazuk van azoknak akik 0-ás értékelést adtak a játéknak metacriticen, de vannak akik nagyon jól megfogalmazzák mi a probléma a játékkal. Önmagában nagyszerű játékot csináltak, de ott van a ME1, és még talán a ME2, még aaz is jobb volt ettől.
-
Wasp_HUN
tag
Hát saját tapasztalat alapján csalódást okozott. 9 óra játék után a sztorit nem minősítem, de technikai szempontból olyan ****, hogy belegondolni is rossz.
Mentés áthozásnál nem működik az arc importálás, beállítások alig vannak, Crossfire nem működik rendesen (nem mintha ehhez a látványhoz kéne), ígéretekkel ellentétben ugyanolyan rosszak a textúrák, mint a demóban, az animációk némelyike borzalmas, látószöget nem lehet állítani, ami főleg azért zavaró, mert a fegyvert nem tudod elrakni, így a karakter kitakarja a fél képernyőt. Megmaradt az "1 gomb csinál mindent" gond is ami nehezebb fokozaton nagyon idegesítő (futás, fedezék, tárgy használat, élesztés, dodge 1 gombon WTF?)
Nem technikai hiba, de rengeteg az auto dialógus. Most komolyan... átlag 1-1.5 percenként van beleszólásunk egy párbeszédbe. Ennél még a DA2-ben is több volt. Hiába van sztori módban, nem számít.
Mindenre egy nagy lapáttal rátesz az, hogy a Bioware semmilyen formában sem kommunikál a közösséggel. Elég megnézni a BSN-t. Inkább már szánalmas kategória.
Ja és csak annyit, hogy a From Ashes igenis ki lett vágva, mert nem elhanyagolható az általa elérhető plusz infó. De ezért gondolom az EA-t kell lecseszni.Maga a játék nem is lenne rossz, annyira semmiképp amennyire a metacriticen értékelik az emberek, de a "profik" által osztogatott 95-100%-ot se érdemli meg az tuti. Ja és nem tudom biztosan, de azért mégis csak pozitívum, hogy a Reaperek elleni harcra készülésként úgyfest az összes női csapattárs mellnagyobbításon esett át... érdekes koncepció, lehet beválik
!!!SPOILER!!!
Engem még egy dolog zavar, amit hibának nem róhatok fel, mert sokan észre se veszik. Ez pedig az, hogy úgy tűnik mintha megint mindenki agyhalott lenne és nem vennék észre mi történik körülüttök. Annak ellenére, hogy épp szisztematikussan kiírtanak minden organikus életet a galaxisban, mindenki nyugisan ácsorog a Citadel-en, a Tanácstagok meg még mindig mintha nem hinnék el, hogy a Reaperek micsoda fenyegetést is jelentenek, még a Turian követ is szkeptikusnak tűnik a megbeszélésen, amikor az ő főbolygóján is épp welcome bulit tartanak a Reaperek, akárcsak a Földön.[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
-
havasa
aktív tag
Cutsceneeffect3?
Csak nem low res. rail shooter lett? Előre megmondtam a Mass Effect 3: PC-re magasabb felbontású textúrával jelenik meg c. topikban.Hét fontosabb magazinnál is a maximális értékelést kapta, akkor ezek szerint felesleges jobb játékokra számítani.
568 rating alapján 2.5!!! ponton áll jelenleg a Metacritic-en, ezek az újságírók nagyon tudnak valamit.
[ Szerkesztve ]
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Mukorka
addikt
-
icon
senior tag
Már végig is játszottátok? Én szépen megvárom a 9-edike estét, felinstallálom a CE-t tokkal-vonóval, és végigviszem ahogy elfoglaltságaim engedik, aztán esetleg véleményt mondok róla.
De pár órával az amerikai megjelenés után, úgy hogy hivatalosan itt még nem játszható, ne haragudjatok, de azt kell hogy mondjam, nem kicsit gáz a részetekről véleményt alkotni...
Aki az alapján teszi, aki meg se vette, csak virágbolti crack-elt verzióval, amerikai proxy-n keresztül tolja, elnézést, de nem akarom a véleményét látni ezen hír topicjában...
-
-
Blase19
tag
válasz freelancer #19 üzenetére
Teljesen egyetértek. Hatalmas csalódás. Egyszerűen nevetséges ahogyan a történet kibontakozik, a párbeszédek egysíkúak, a cselekmény abszolút logikátlan. Az előző részhez viszonyítva mintha csak beledobtak volna minket az egészbe, semmi magyarázat a jelenlegi helyzetre. A párbeszédek egyszerűen szánalmasak. Annyira érződik rajta, hogy ahogy Te is mondtad Call of Effect lett belőle. Tömény akció, túl van pörgetve az egész. Mikor megláttam az opciót hogy automatikusan válaszoljon a párbeszédekben hát sírva fakadtam. Sehol nincsen a hangulata a régi mass effecthez. 10/3.
-
nanorambo
őstag
válasz FehérHolló #27 üzenetére
Egy ismerősömnek eredetiben van meg. VPN ezett. Úgy játszik. Azt mondta, hogy jó ajáték, de ugyan ezeket a gyangeségeket hozta fel: Kevés beleszólás beszélgetésbe, ronda textúrák és az ő mentett shepardjének az arcát sem ette meg....
Én most telepítem aztán proxy és majd meglássuk.
Amúgy meg, ha a tört játékban lennének csak ezek a hibák akkor az EA verné a nyálát, hogy hú nekik ilyen kalózkodás elleni védelmük van.[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz FehérHolló #27 üzenetére
Vélhetőleg az elképzeléseim nem fednék a teljes valóságot mivel várhatóan meglehetősen összetett programról és feltörés elleni védelemről van szó de ha az átlagos és eddigi statisztikákat nézzük akkor az viszonylag ritka hogy egy ilyen beavatkozástól ennyire megváltozna a játék főleg hogy azt várhatóan nem hozzá nem értő töri fel hanem olyan team akinek már van tapasztalata.
-
Mukorka
addikt
válasz FehérHolló #25 üzenetére
Az lehet hogy a mentésfelismerés elromlik a törés miatt de hogy a játékélmény és a párbeszéd jellege meg a grafika nem az tuti.
-
FehérHolló
veterán
Mintha személyes tapasztalatból beszélnél. A ME3 topic alapján Magyarországon ma délután körülbelül 3 órától lehet kapni a boltokban. Ezt is csak feketén lehet aktiválni péntek előtt.
Ebből kiindulva fenntartom azt a véleményem, hogy el van szúrva a törés.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
ldave
félisten
válasz freelancer #19 üzenetére
Felháborító, undorító, elfogadtatatlan, statárium itt helyben és fejbe lőni mindet.
Mocskos banda, lefizették a világ összes újságját, még az Edge-t is, hogy ilyen jó pontokat kapjanak, azt a sok pénzt inkább a fejlesztésre költötték volna... Soha többet nem veszek tőlük játékot.A Slime draws near! Command?
-
catroot
veterán
Na virágbolti oldalakon is már a vérpistikék rinyálnak
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Spectrum
aktív tag
Több fórumot olvasva a neten, wasp_hun-nak igaza van, me1-es arcokat újra kell alkotni, ráadásul kevésbé formázható, mint 1-ben.
Beszélgetések is maguktól mennek beleszólás nélkül, full rpg opcióval is. Több perces beszélgetésbe 2-szer lehet választani jó/rossz opciót, de igazából mindegy melyiket választod, a válasz sokszor csak stílusban különbözik. Sokan ki vannak akadva.
Érdemes megnézni a user értékeléseket metacriticen, pc:2, ps: 3, box: 4.
[ Szerkesztve ]
-
freelancer
tag
Egy óra játék után tömörített vélemény: Konzolport, röhelyes textúrák. Látszik, hogy a casual konzolosoknak készült minden tekintetben (story módban). Ez már inkább Call of Effect mint Mass Effect. Szánalmas. 5/10 jóindulattal.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Én a mai nap kaptam egy sms-t az 576-tól, hogy a mai naptól átvehető a Mass Effect 3. Ez most azt jelenti, hogy átvehetem, de Péntekig nem játszhatok vele? (xbox-ra) (Ne haragudjatok, ha ezt nem ide kellet volna írni, de xbox topic-ba nem találtam)
Üdv.!
-
M3Ny3'T
senior tag
Úgy néz ki, hozza az ígért szintet, tehát jobb elvileg a korábbi részeknél.
Wasp_HUN: Remélem, nincs igazad...
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Mukorka
addikt
Ezek az újságok és a tesztjeik... Elég evidens volt hogy ennyi pontot kap. A kérdés hogy tényleg mennyire lett jó bár erről majd a fanatikus Vistaboy tesztje adhat némi támpontot.
Minden esetre a High Res textúra akkora vicc volt már mikor bejelentették hogy aki elhitte az simán hülyeMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Rexdemon
aktív tag
Wasp_HUN: az nem faxa, mivel nekem 3 fullra játszott ME1=>ME2 mentésem van. Mondjuk, ha csak a "pofákat" nem ismeri fel, az még bocsánatos bűn, de ha a mentéseimet (a soksoksok döntést amit hoztam) sem, akkor hosszan, mély beleéléssel és az önismétlést elkerülni igyekezve fogok káromkodni.
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Apika
addikt
Stabilan hozta, amit vártak tőle. Szép, nagy pontszámok...
-
dilipok
veterán
Hogyhogy nem ismeri fel? Nekem van egy mentesem PSen, mitol fugg, hogy felismeri vagy nem? - Szerk: Ahh, a linken olvasgatva, mar ertem. "szerencsere", az egyet boxon jatszottam, ezert engem ez a veszely nem fenyeget.
Illetve ezt hogy erted? "Illetve az eddigi részekhez képest alig van beleszólás a párbeszédekbe. Semleges válasz szinte egyáltalán nincs" - Ha nincs semleges valasz, akkor hogyhogy nincs beleszolas?
[ Szerkesztve ]
-
Wasp_HUN
tag
Úgy fest a még ME1-ben készített egyedi arcokat nem vagy rosszul ismeri fel a program.
Van egy nagyobb bejegyzés BSN-en, de Bioware nem reagált rá, ahogy semmilyen más problémára se. A probléma érinti az xbox-os verziót is. PS3-ra mivel nincs ME1, ott nem valószínű, de erről nem tudok biztosat.Kotakun is van már róla hír:
[link]@dilipok
Ahogy kilehet venni az emberek leírásaiból, sok az automatizált párbeszéd, függetlenül attól, milyen stílusban játszol, illetve importált karakternél nem lehet választani.[ Szerkesztve ]
-
Rexdemon
aktív tag
Nyilván nem fog mindenkinek ennyire tetszeni, de nekem már elég, ha nem lesz belőle DA2 (lám, vmire az a rakás hulladék/ték is jó volt) - ha folytatódik a sztori és ua olyan jó,mint a második rész, akkor már "örülünk Vincent"
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Wasp_HUN
tag
Sajnos úgy tűnik nem lett olyan jó, mint némelyik értékelés mutatja
Ja akinek egyedi Shepard-je van az majd esetleg szitkozódni fog, amikor azt nem ismeri fel a program és arra kér csinálj másikat. Továbbá úgy fest a Bioware szépen hazudott a Hi-Rez textúrával kapcsolatban is... képek alapján semmi különbség a végleges és a demó között.
Illetve az eddigi részekhez képest alig van beleszólás a párbeszédekbe. Semleges válasz szinte egyáltalán nincs.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Ahogy látom nem rontották el a folytatást.
-
iBlast
aktív tag
a legjobb játék a műfajában, alig várom már, hogy kipróbálhassam
-
Brutális eb
addikt
Magas volt a léc de úgynézem az trilogia utolsó része is simán vette az akadályt.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Mans20
addikt
Én erre számítottam,úgyhogy nem meglepő,Nekem elég ha hozza a második rész szintjét,remélem az a zene megmaradt ami akkor volt amikor a galaxisba repkedtem,meg pl a bolygóknál a leírás,ennél a játéknál minden kis infót élmény olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest