Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Zseniális hatalmas gratuláció.
És köszönöm a cikkírónak is,hogy megosztotta velünk nem is tudtam a létezéséről.
Megyek hajlítok is egy cigit nyitok egy sert és mehet a relax.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
HelloWorld
tag
Érdekes, hogy csak most cikkeznek róla - talán már fél éve is, hogy ezen az oldalon kerestem néhány régi dalt.
-
hucsikoi
senior tag
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
Egyet értek! Valóban kiváló munka.
-
xabolcs
őstag
ehhez a velemenyhez csatlakoznek en is: szerintem kar volt kiemelni, hogy nem letoltheto.
ugyanis ha nem letoltheto, akkor nem hallgathato (szigoru ertelemben veve).
ez csak olaj a tuzre a kihivast keresoknek.termeszetesen grat az otlethez es a megvalositashoz!
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
stribika
csendes tag
Nem létezik olyan, hogy "hallgatható, de nem letölthető". Sosem lesz jó vége annak, ja valaki megpróbál ilyesmit megvalósítani.
[ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
csatlakozom ,csak így tovább
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
WonderCSabo
félisten
Így van, megérdemelte, bárcsak az összes ilyesmi weblap ilyen lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest