Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Én nagyon várom az új részt, az előzőekben sem csalódtam.
kengyel
-
Goldberg03
tag
Jó lesz ez, csak játszhatnánk már vele.
-
joey04
titán
Az 1 zseniális volt, igazi klasszikus. A második rész már elég nagy visszalépés volt, de még az is kiemelkedett a mezőnyből. Ez sem rossz, de ez már csak egy középszerű alkotás lesz szerintem. Én örülnék a legjobban, ha megcáfolnának...
-
fornettisuti
veterán
Multi része lesz?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ribizly
veterán
Az tuti. Amúgy nem nehéz kiégni PC fan-ként, mert ugye sok bosszúságot okoz a drága és erős hardver ellenére rosszul kinéző és / vagy rosszul futó játékok kavalkádja, meg a folyamatos pénz-pumpálás, amivel próbál az ember mindig szinten maradni. Persze aztán mindig vannak olyan címek, amelyek visszarántanak a letargiából, mert van még jó fejlesztő és magával ragadó, jól optimalizált game...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
Én nem vártam annyira ezt a játékot, mint sokan, mert egyrészt az első rész kimaradt (tudom, pótolni kéne, de valszeg már nem lesz) és csak egy fél éve pörgettem ki a 2-t (ami meglepően jó volt, de annyira nem, hogy hívővé váljak tőle).
Ezek után jött a bejelentés a 3. részről és én csak értetlenül nézem, ahogy mindenhonnan az ajnározása folyik, miközben akárhány gameplay videó kerül elő, mind ugyanolyan unalmas és egysíkú számomra, de ahogy olvasom nem vagyok ezzel egyedül.
Csak remélni tudom, hogy a játék tényleg akkora királyság, amikor az ember maga játszik vele, mint amennyire mondják és a fejlesztők meg a kiadó sem adott okot az aggodalomra eddigi játékaikkal, de ha ez egy újabb DNF szintű vacak lesz, akkor sok youtuber veszíti el a hitelességét...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Fitzgerald
veterán
"Lincoln Clay bosszúja mindent elsöprőnek ígérkezik"
Majd ha 3 héttel a megjelenés után 90% fölött lesz Metacriticen, akkor talán elhiszem a felét annak amit firkálnak róla. Sajnos a közelmúltban nem egy játék kapott nem megérdemelten igen magas pontszámokat különféle médiumoktól. Én meg beszoptam, mert hittem nekik. De ennek most vége, ahogy a toalett kacsa reklámban mondták anno.
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Egy bajom van, annyira sok játék jön ki... Bf1, Gow 4, Mafia 3, Tf2.. azt sem tudom melyiket vegyem meg.
Valamikor biztos, hogy megfogom venni, mert tetszik.
Xr
-
Viper26
nagyúr
Autók sérülnek ütközésnél?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
tatararpad
őstag
Nekem nagyon bejött a Vice City és a San Andreas, de a 3/4/5 már nem. Mondjuk sok sorozatnak a saját sikere az átka szerintem, pl. Witcher, Dragon Age, Mass Effect, Gothic csak néhány RPG, aminél a következő részek messze alulmaradtak az elsőhöz képest, nem tudták megugrani az első részek magas mércéit számomra.
-
forandor
tag
A Mafia I és II-ben a sztori volt a legütősebb, meg a hangulat. Bár az első rész hangulatát nehéz überelni. Jó volna, ha a sztori szempontjából itt is lenne némi utalás az előző részekre.
-
1shot1kill
csendes tag
Mindenképp kipróbálom, ha már végigjátszottam már az eddig Mafiákat. De megvárom míg hegesztenek rá magyar feliratot.
-
Rics22
tag
Bakelit lemez lejátszó eladóóó
Na de most komolyra fogvan,sok "gyűjtő" szerintem azt sem tudja hogy mi a franc az a bakelit...
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
RIC5I
tag
a zenék jók nagyon jók.........................és őőőőő ennyi
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
nagyúr
Már alig várom... jöhetne már
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
^Boss
őstag
szerintem hangulatos, annyi, hogy szabadabb, mint a korábbi részek. nem tudom megérteni, hogy kinek pontosan mi a baja vele
-
addikt
Nekem bejövős, ha hasonlít a régi részekhez, ha nem. Nem biztos, hogy első napos vétel lesz, de beszerzem.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
félisten
Költői túlzások minden szinten - én egy Mafia III. hírhez nem szóltam korábban még hozzá, például.
A korai eléréssel játszó streamerekről lehet mesélni, láttunk már nem egy olyat, ahol agyon dicsérték a játékot, majd a megjelenés után a játékosok szembesültek azzal, hogy tele volt olyan problémával, ami két perc játék után az őrületbe kergetett bárkit, de a streamerek meg sem említették.
Ja, hogy esetleg kaptak egy kis "extra bónuszt", hogy pozitív színben tüntessék fel a játékot. Végül is ez is csak marketing...
Ahhoz pedig nem kell a játék, elég a gameplay videó, hogy megállapítsuk, hogy a karakterek például bejönnek-e vagy sem, a sztori első körben tetszik-e vagy sem.
mi más a lényeg egy Mafia játéknál, ha nem a sztori?
A sztori tényleg fontos, de még pár dolog legalább ennyire fontos. Úgy mint hangulat, játszhatóság, optimalizáltság. A Mafia I.-II. ezekben elég jó volt, szemben például a GTA játékokkal (legalábbis a saját véleményem szerint).
Ismerünk jó pár játékot, ahol jó volt a sztori, volt hangulat, de a játszhatóság például katasztrófa volt - számomra például a Kane & Lynch ilyen.
Szóval nem igazán tudok egyet érteni az általad leírtakkal...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Gery9112
őstag
Szerintem nem túl bölcs dolog a másik végletet felhozni ellenérvnek. Igazad van, hogy előre ne itélje el senki a játékot de a nagyrabecsült streamereket se kéne felhozni.....honnan tudod, hogy nem-e támogatta meg a streamerek tesztjét pár zöldhasúval a kiadó, hogy csak a szépet és a jót lássák? A játék melyik szakaszát kapták meg korai hozzáféréssel? Nem venném készpénznek a helyedben a szavukat. Főleg mostanában, amikor sorra buknak le a kétes ügyleteik miatt.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
^Boss
őstag
kb. ez a 10. hír a játékról, és mindegyiknél ugyanazok, ugyanazokat a bajokat írták le.
egy dolog a vélemény, a másik az ismétlés állandó jelleggel. de engem inkább az zavar, hogy még meg sem jelent a játék(!), és csordákba verődbe szidják egyesek, holott a gameplay-et korábbi eléréssel toló streamerek szerint pont a story az ami 10/10 lesz. mi más a lényeg egy Mafia játéknál, ha nem a sztori? -
^Boss
őstag
hihetetlen hogy mennyien lehúzzák anélkül, hogy játszottak volna vele. paródia, az összes kis hírnél ezeket kell olvasni...
-
Diokhan
addikt
Pont az hiányzik belőle, mint ami az előző kettőben megvolt. Nem szeretek kritikát formálni megjelenés előtt, de ez már valóban nem az a maffia, mint az előzőek. Eleve fekete főhős? Nem vagyok rasszista, félre ne értsetek, de a második részben Vito karaktere akkora telitalálat volt, hogy hihetetlen, és ahogy vége lett, arra számítottam, hogy majd Vito bosszút áll Joe miatt. Mekkora folytatás lett volna... Ez most olyan "nesze semmi fogd meg jól" érzés a részemről. Sajnálom, mert egyébként nagy kedvencem volt a játék...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Logen88
aktív tag
Nem jön be a helyszín, a kor és a főszereplő sem. Játékmenet alapján sem estem hasra. Ennyi év várakozás után ez nagy csalódás. Persze ha mégis jó lesz, akkor beszerzem.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Jhonny06
veterán
Már a kettőnek se volt semmi a köze az első részhez, a harmadik részt én személy szerint még a kettőnél is távolibbnak érzem. Ennek ellenére én megveszem a megjelenéskor, biztos nem lesz rossz, de nem várok tőle igazi Mafia feelinget. Meg nincs annyi játék mostanában, hogy bármi más lefoglaljon, vagy "jobban megérje a pénzt". Szimpla open-world gengszteres játék.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szomorú, hogy az Illusion Softworks-ot leépítették, azért a Mafia I. és II.-vel letették a névjegyüket (meg jópár más játékkal).
A Mafia III. viszont megnézve a játékot nagyon nem vonz. Nem tudnám megmondani, hogy mi hiányzik, de valahogy nem szimpatikus az egész.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
voodoo98
addikt
válasz errorcode06 #1 üzenetére
Sajnos én sem veszem most meg. Teljes áron nem. Messze van ez már a Mafia1,2-től. De mindenképpen végigtolom valamikor.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
errorcode06
őstag
Még a több mint fél órás gameplay sem győzött meg igazán arról hogy meg kellene vennem.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest