Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
g4mer
senior tag
Várós
Sic Parvis Magna
-
misx
senior tag
Év végén? Most addig hagyjam fenn a gépen? Végül is elfér, 320 gigás vinyóból fele így is üres.
-
Vistaboy
veterán
válasz Johnny Cage #22 üzenetére
Az eredeti cikk írója fogalmazott így, én csak azt írtam, nekem nincs meg a Mafia II, úgyhogy nem követtem nyomon a sikereit/balsikerét.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Johnny Cage
addikt
"mivel az alapjáték egész jó ütemben fogy"
nem tudom ezt honnan veszitek, még az is kétséges, hogy az 1 millió példányt elérik, egy multiplatform játéktól ez harmat gyenge, a fejlesztési költségeket pedig egész biztos, hogy nem fogja visszahozni... Mafia 3-ról mostanában ne nagyon álmodozzatok (már aki még álmodozik róla ezután).
"olyan eddig nem hozzáférhető helyekre is ellátogathatunk majd, mint például a kupleráj..."
emlékeztek a chapter 7-re? én asszittem lehidalok, hogy 2010-ben egy játék ezt megcsinálja velem: jól felspanolnak a haverjaim, hogy itt most hatalmas kurvázás lesz, még titkolóznak is az elején, na mondom végre valami érdekes is történik a játékban... a végén biztos lövöldözésbe torkollik a hepajkodás... vagy valami, valami biztos történni fog... de ez volt az a pillanat, amikor végérvényesen rádöbbentem, hogy hamis illúzióim voltak ezzel a játékkal kapcsolatban: képes a program levetíteni egy cutscene animációt, amint bent ülünk a bárban (Vito szokás szerint úgy viselkedik, mint egy anti-szociális aggastyán) és akkor kapjuk vissza az irányítást, amikor kijöttünk a bárból, hogy ugyanazt csinálhassuk, mielőtt bementünk: vezethetünk. hurrá! erre vártam egész idő alatt!... várjunk csak! az egész játékban szinte csak vezettem... itt valami nem stimmel
6 évig készült ez a játék... és még egy kupleráj se fért bele??? meg miről is szólt az egész chapter? gyakorlatilag semmiről?... epic fail
-
plejik
addikt
Nem kiegészítések kellenének, hanem egy sokkal hoszab játékidővel megáldott kiadás.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
törölt tag
úristen harmadik dlc tele olyan elemekkel amiknek már az alapjátékban is illett volna benne lennie. gáz... pedig tervbe volt véve a játék, de asszem így felejtős.
-
VictorHUN
aktív tag
Az elöző dlc is pénz lehúzás volt
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
BalaNce87
addikt
DlC-ből nem lehet fenn tartani egy játékot, csak a sok hülye megveszi és akkor látják hogy veszik ezt, az emberek saját maguknak köszönhetik, most szépen úgy mint boxon majd pc-n is minden faszomért pénzt kérnek el, mondjuk felőlem kérhetnek mert én egy ft-al nem támogatom az ilyen jelentéktelen dolgokat. Biztos vannak értelmes dlc-k is csakhogy azoknak alapból a játékhoz kellene tartoznia, rengeteg TELJES játék kerül ennyibe. Ide is átterjed ez a dlc-s bullshit. A játékokat kéne rendesen kidolgozni, de nagyon úgy tűnik hogy az emberek vevők ezekre, ami persze a játék minőségének rovására megy. Aki ezekért fizet orba szájba annak sok esze nem lehet max pénze. Ha jobban belegondol az ember tök felesleges fizetni értük, az alap játékkal is elvagy simán, így részletekbe meg nekem nem kell köszönöm, addigra mire kijön hozzá minden dlc már rég más játékok lesznek a favoritok. Úgy állítjk be mintha szükséges lenne ez neked, mw2-be is megszűnt a moddolhatóság azaz saját készítésű mapok megszünése, így mit csináltak steames lett és pénzért adnak el mapokat. Steam-et szeretem de a mafia 2 is csak azért lett steam only hogy legyen honnan elkérni pénzt a dlc-ért, sokkal költségesebb lett volna mind1ik dlc-nek külön dobozt legyártani nah a dvd-k amik benne vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
Ha ps-ben lesz fű,vér,normális fizika akkor rám számíthatnak,de addig felejtsenek el.
"Mr. Salieri sends his regards"
-
Dyingsoul
veterán
Az előző DLC sztem kuka volt, valószinüleg ez is az lesz...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Tituka
senior tag
semmi értelme...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Dani811
aktív tag
Most nem akarok trollkodni, meg semmit se, de a Rockstar miért tud minőségi játékokat és minőségi DLC-ket kiadni, nem lehúzós módon? Most komolyan, sokan példát vehetnének róluk.
-
Fortissimus
őstag
ha mindent ki akarnak adni amit kivagtak a fojatekbol, akkor meg lesz egy par dlc, es a vegen akar tobbszoroset is kifizethetjuk az eredeti arnak. gusztustalan uzletpolitika, remelem visszafele sul el es jol belebuknak, a lehuzasnak is van hatara
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Ezek a dlc-k akkora átverések. Nem tudom feltűnt e valakinek, hogy csak azért adják ki őket h rólunk többet lehúzzanak...?
Régebben nem voltak dlc-k 10 dodóért, hanem max kiegészítők..Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Neks
tag
Az előző is jól sikerült ezt is várom!
-
heihachi
addikt
Nagyüzemben pörög a pofátlan pénzlehúzás.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Timbu
tag
...így a 2K Games belevágott az újabb letölthető tartalom elkészítésébe...
Ez így ebben a formában valószínűleg nem igaz.
a) Ennyi idő alatt nem valószínű, hogy össze tudnák hozni, úgyhogy már az alapjáték megjelenése előtt elkezdhették fejleszteni.
b) Mivel már az alapjáték megjelenése előtt elkezdték fejleszteni, ezért ha nem lett volna sikeres, akkor is kiadták volna.Az ilyen - más karakter szemszögét bemutató - kiegészítők még rendben is lennének, ha nem lenne olyan szétbarmolt az alaptörténet. A Jimmy-s elég undorító volt. No de nem baj, már a Civilizations V-höz is bejelentették a DLC-ket.
Biztos ehhez is jön majd mit csinált Vito a háborúban, mit csinált Vito gyerekkorában, mit csinált Vito a történet abbahagyása (nem befejezése!) után kiegészítő...
-
csdm
senior tag
Hamarabb kellene kihozniuk, mire év vége lesz, már nem lesz semekkora "Mafia 2 láz" ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest