Új hozzászólás Aktív témák
-
Augusztus-október környékén fog megjelenni a Maffia 2.
-
[ Szerkesztve ]
-
hali 2010 május 21
-
Lehet előveszem én is az első részt megint, ebben az évben még nem játszottam vele
Nagyon várom már én is, gépigény meg nem érdekel, ha kell veszek hozzá új gépet csak jöjjön már
Az év játékáról meg annyit hogy amikor ezt kitoljuk, már senki nem fog a mass effect2 re emlékezni
az elsőre persze lehet az méltó rá
-
ezt hol találtad? ennyire nagy eltérés a minimum és az ajánlott között?! hát majd meglátjuk....
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Az már itt lesz hamar.
-
Ha ez igaz,akkor nekem ez lesz a nyár nagy játéka!Pedig még van egy csomó,amit ki kéne játszanom
-
HÚ azannyát, ez már gépigény, de ha hozza az egy minőségét és hangulatát ezzel a grafikával, akkor minden pénzt megér. Szerintem még mindíg a Mafia legjobb game amit valaha kiadtak.
Mondjuk a Quadro tényleg bugyután hangzik, az nem is erre való elvégre
[ Szerkesztve ]
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
Jó hír, csak ne késsen
-
Reméljük lesz olyan hangulata mint az egynek
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
-
MAFIA 2 GÉPIGÉNY:
Ajánlott:
Windows Vista SP1 & Windows XP SP3
Processor Intel Core i7 2.8 Ggz or AMD Phenom X4 2.6 Ggz
Ram: 4 Gb, 20 gb of free harddrive space
Video card 2048 mb NVIDIA Quadro FX4700 X2 or 2048 mb ATI Radeon HD 4870 X2NVIDIA Quadro FX4700 X2 650 Ezer forintba kerül
Minimum:
Windows Vista SP1 or Windows XP SP3
Processor Intel Core 2 Duo 2.8 Ggz or AMD Athlon X2 64 3.0 Ggz
Ram 2g Gb, 20Gb Free Harddrive space
Video Card 512 mb NVIDIA 9400 or 512 mb ATI Radeon HD 3450
Recomended -
Jajj de jó!
Bár még így is 3-4 hónap a megjelenése!
Remélem, hogy annyira jó lesz, amennyire sokat kellett várni!
Bár ahogy elnézzük a képeket, meg a gameplay vidiket, nagyon-nagyon király lesz!
Gépigény meg sztem az egekbe lesz, legtutibb grafika (Ultra High) eléréséhez lehet kell majd egy 256 bites 1GB-os vidikari, és egy 4 magos 2.6-3GHz-es proci (4GB RAM meg sztem az alap
!
[ Szerkesztve ]
-
hmmm...
valami jó hir is ér igy 2010 elején.
már nagyon várom, ha nem lesz horror ára, asszem meglepem magam vele.
Az elsö részt töbször is végig toltam. Nekem akkoriban jobban tetszett mint a GTA 3 és a VC.
Amit nagyon hiányoltam a játékban a szabad koszálást. A mafiának picit kötöttebb volt a története mint a GTA-nak. Remélem orvosolják ezt. -
ideje
-
lenne már május31.....túl lennék az írásbelin
-
Majd mielott neki allok vele jatszani, vegig nezem az Avatar 2-t 3D-ben, itthon
Miert toljak, huzzak, halasszak, mar nagyon varjuk!!! -
-
Egyébként rohadjanak meg, hogy vizsgaidőszakban hozzák ki, ráadásul pont nyakig vagyok egy szar félévben
-
Én nem akarok flamelni (azt majd mások megteszik a helyemben), de:
Nekem pl. tavaly döntenem kellett: a régi P4-esem helyére, ami már marha kevés volt játékhoz, a., veszek egy konzolt és szopok tovább a szar gépen, b., veszek egy új gépet.
Namármost mivel nekem szükségem van egy használható sz.gépre, így jobban jöttem ki hogy vettem bele (+)-ba akkor ~30-ért egy HD4830-at (tehát nem 70-ért), és így utólag elég jó vásár volt, jól jöttem ki vele. Ugyanis pl. most fullon tolom vele FullHD-ban (~32 FPS-sel, illetve az igazság az, hogy "teljesen" fullon nem tudom, mivel DX11-et ugye nem tud, de ahogy néztem nem maradtam le sokról). És össze lehet hasonlítani egy XBOX360 grafjával...
Na most így a gépem volt ~120 körül. És ezen faszán tudok videót kódolni, stb., pedig csak egy core2-es.Tehát akinek szüksége van jobb gépre - sztem az ide járó fórumozók többsége - nem jön ki jól ha konzolt vesz mellé. Kivéve persze az exkluzív címeket, de ha ezért konzolt veszel akkor pont arra adsz le egy szavazatot, hogy még több ilyen cím jöjjön ki.
-
Számomra még így látatlanban is Év játéka 2010
[ Szerkesztve ]
-
Aúgy 2007ben volt para, amikor 60-70k volt egy 8800GTS 320MB, alatta meg mind szar kártyák voltak, amivel nem lehetett sokra menni.
Akkoriban X1950GT-m volt, 1440*900-ban egész jól használható kártya volt.
Azóta ugyan ebben a felbontásban játszom mindent az adatlapomon látható konfiggal(88gt-s)
legtöbb helyen 2XAA kell mert minden teljesen másképp nézzki sokkal szebb.
GTA4-alá kéne a plusz 2gb ram, meg egy quad 3,2ghz körül, de ettől függetlenül tudok vele játszani 2-3óránként kikell lépjek mert teljesen megtelik a ramom és a végén már diavetítés, de az első 2-3órában szépen megy.
(#56) Cthulhu Dawn : biztos...
[ Szerkesztve ]
-
El se hiszem,hogy előbb jön PC re
nem kötelező megadni
-
Én is várom már régota..
Most végre jőn.. -
Nagyon várom, de érzem, hogy a gépigénynél akkorát fogok koppanni mint az állat.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Pedig nekem a Fairplay küldetés is nagyon bejött, iszonyú hangulata volt, főleg a megelőző éjszakai kocsibuherálásnak.
Minden ezt hallom, de szerintem maga a verseny nem volt különösebben nehéz.
Mindenesetre tényleg nagyon várós a második rész.
Más: Valahol mintha azt olvastam volna, hogy úgy 15-20 küldetés lesz itt is. A szám alapján bizakodhatunk, hogy ismét nagyon színes és változatos küldetések lesznek. -
-
Ilyen is ritkán van hogy PC-re hamarabb jön ki mint konzolra.
-
Ahogy mondod. Ezen már igen szépen elszaladgál mindenféle game, még a Crysis is, csak hát az Antialiassigot nem kell erőltetni (no persze nem full HDról beszélk)
A GTA4et nem próbáltam, de nem is fogom. Van egy fogadásom, hogy nem jelenhet problémát a Mafia II sem. Az 1 is nagyon jól volt optimalizálva anno.
Aúgy 2007ben volt para, amikor 60-70k volt egy 8800GTS 320MB, alatta meg mind szar kártyák voltak, amivel nem lehetett sokra menni.
-
Az első rész minden idők egyik legjobbja.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Ehhez új gép fog kelleni.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Azert siman talalsz par osszehasonlito videot, ahol a PC es a konzol verzio egymas mellett lathato. Nem kell hozza tulzottan eles latas, hogy orrbaverrjen a kulonbseg. Mellesleg amig nem kepesek rendesen wasd+eger minosegu iranyitast biztositani az FPSekhez, addig nem lesznek teljeserteku jatekgep.
Olvastam egeres megoldasokrol, de mivel a gamepaddel lassabb a dolog, az eger reakcioideje is ugyanolyan lassu, es csak idegesitobb, hogy a mozgastered megvan, de a sensibility kuka.
Emlekszem, amikor eloszor jatszottam a Maffiat max grafon, harom, napig nem birtam letorolni a vigyort az arcomrol. En mondjuk sokat szivtam par kuldetessel. Azt a szivar alaku versenyautot kifejezetten utaltam.I <3 Razer Mantis Control.
-
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
Na ilyenekért érdemes volt kiadni pénz, sőt
Assassins Creed 2-öt is megveszem, de abból PC-re lesz White vagy Black edition, mert az volna az igazi.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
Én máig őrzöm azt a szép kiadást.
Na az ilyenekért érdemes pénzt kiadni.
Azt hiszem, megint az elsők között leszek. -
-
Konzolon szerintem szórakoztatóbb egy ilyen játék. Pedig Ős PC-s vagyok. Asszem azt a kicsit inkább meg is várom.
D-day 2002-01-04 01:54
-
-
válasz
GegeWarrior #41 üzenetére
+1 szintén
az elsőt is meg akartam venni, a díszdobozosat incl. térképpel, de mire lett zsé, elfogyott
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz
Mr.Csizmás #30 üzenetére
Meg is fogom tisztelni azzal, hogy megveszem, mert már az első is király volt
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Azt hiszem erre is kíváncsi leszek...
-
na ez is ritka, h hamarabb jojjon a pc verzio, de ennek csak orulni lehet
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Milyen 70K-ért kártyát???
4850/9800gtx páros legalább 2,8ghz c2d-vel vagy 3,0ghz körüli athlon x2-vel 2-4gb ram társaságában tökéletes játék élményt nyújt, és ezt így konkrétan szépen összelehet kapni hardverapróról 70K-ért, vagy ujonnan 80-90K-ból.....
Szóval inkább túl nagy általánoságban beszélsz...
Meg nem árt megnézni egy összehasonlító videot pc vs. xbox360 a gta4 alatt, van egy kis különbség, az meg már csak hab a tortán hogy konzolon is lassúcska....(#28) Cthulhu Dawn: Égett a gta4??vagy csak egy vagy azok közül akiknek nem tetszett?
[ Szerkesztve ]
-
A GTA4-ről fél évvel a megjelenés előtt 1 azaz egy Videó jelent meg és semmi más reklám nem volt róla, nem lehetett semmit se tudni még akkor. Ezzel szemben a Mafia 2....
Ja PL: egy PS3 vagy egy X360 kell és futni fog a gépen.
Nem hinném hogy érdemes egy új Videó kártyát venni 70e forintért mikor ennyiért egy egész konzolt kapni.
(ezt úgy mindenkinek mondom általánosságba, mert nem értem még mindig, minek fejlesztik az emberek a gépeiket több százezrekért játékra, ha egyszer van konzol, ráadásul 3x annyi játékkal, max grafikán, és senki ne mondja hogy annyival szebb egy PC-s játék, főleg ha nem egy félmillió forintos gépe van az embernek) -
Ó je. Remélem majd a quad elég lesz neki
Már csak valami döfi vga kéne és akkor muhaha na meg még 4Gb memória na de ne legyünk telhetettlenek kérem szépen.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Huhúúú. Várjuk szeretettel!
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
Hmm! Ez fincsi lesz! Pont vizsgaidőszak kezdetére időzítették!
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
válasz
GegeWarrior #24 üzenetére
mert ők nem a profitra gyúrnak, hanem a minőségre
lásd az NFS bullshit szériát az EA-tól, híg és sz4r.
de jó sokat eladtak belőle, mert a vécédeszka kivételével minden platformra megjelentetik
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
"Vajon milyen gép kell hozzá? talán ez a legfontosabb kérdés..."
Talán inkább, hogy ténylegesen milyen lesz a játék... Bár eddig jónak tűnik. Én a gépigény miatt sem aggódnék annyira, mármint ma már 25-30k körül lehet kapni olyan vga-t, amiben 1680-an lehet játszani egy 22" monitoron, elég hozzá valami kétmagos proci, meg pár giga ram, annyira talán egyik sem irreális elvárás egy játékos konfigtól. Persze reménykedjünk a remek optimalizációban, hogy a régebbi gépeknek sem kelljen megizzadniuk, és azért játszható is legyen
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Vagy azért gyúrnak PC-re, hogy ne égjenek be úgy valami szar porttal, mint a R* GTA IV-el.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
A csehek a PC-t favorizálták már az első résznél is, először jelent meg PC-re majd jóval később portolták csak konzolra (eleinte úgy volt h nem is lesz konzolra, csak PC-re). Ők az értelmesebbik fajtához tartoznak, vagyis:
Játékot PC-re készítünk, a konzolos port változatok csak az eladások miatt kellenek...LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Várjuk nagyon!
Egyébként jelenthet valamit, hogy előbb jelenik meg PC-re? Talán nem konzolport lesz?Aurea mediocritas
-
Éljenek Cseh barátaink!Végre egy normális társaság. Nekik vajon miért éri meg PC-re fejleszteni, ráadásul előbb jön pár nappal????? Nem fél évvel később, mint általában.
Érdekes, nem....[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Hatalmas játék volt az első rész. Nekem is megvolt vagy háromszor a kipörgetés. A legkomolyabb minden mellett a fizikája. Szvsz a mai napig nem alkottak ilyen komoly fizikával rendelkező autós játékot...
Egy darabig csak azon szórakoztam hogy az egyes autók milyeneket ugratnak freeride extreme-ben a hídon lévő rámpáról.
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Imádni fogom, biztos
[ Szerkesztve ]
-
Nem hinném hogy nagyot kell csalódnunk a játékba.
Ha minden amit eddig mutattak és igértek benne lesz, akkor 100% az év játéka idén!
Várjuk a májust!UI:Szép szülinapi ajándék lesz ez nekem!
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Na remélem erre is jó hatással lesz a csúszás, mint a HL2-re, mert már nagyon régóta húzzák. És a gépigénye miatt is aggódom, a képek alapján brutál lesz. Főleg, ha GTA IV szinten lesz optimalizálva. De remélem nem így lesz.
Mafia 1 máig a kedvencem.
-
fassssza. az 1 nagyot üt még mindig. a zene, a hangulat....mesteri...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), outi+mtb, WH40k, Dragon Ball, MacGyver
-
Kifogyós benzines free ride extrem küldetést de utáltam
Sose jött össze....
epic
-
messze van még
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
május 31??? >_<
a március 31 is elég távoli lenne még...Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
NA veegreee, veegrre...
A kedvencem....Talk later TOMMY...
-
Ohh erre a postra várok már nagyon régóta
Már a Mafia 1 4 kijátszása óta várom
Gépigény meg mindegy, quad gépen el kell futnia 1440x900-ba
-
Ide vele, már kezdem azt hinni hogy direkt spanolnak fel hogy megjelenik a szülinapom előtt
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
válasz
Mr.Csizmás #6 üzenetére
Én csak kérdezem, már oly rég ki akarják adni...
-
-
2010 legjobb játéka..és nemsoká megjelenik?
Vajon milyen gép kell hozzá? talán ez a legfontosabb kérdés...
Amúgy érdekes módon, nincs messze a megjelenés, a marketinggépezetet mégsem nyomatják annyira, mint a GTA4 esetében, szvsz ez elég szemét dolog a 2K-től, mivel mérföldekkel jobb játék, mint a GTA....
Én remélem ,hogy vinni fogják mint a cukrot....de jó lenne már valami ütős marketinget is látni a játék mögött, nehogy az alacsony bevételek elvegyék a fejlesztők kedvét atovábbiakban
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Nah, ennek nagyon örülök.
Free Ride mód vajon a 2-ben is lesz?
-
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
2011 március 31?
-
-
Na végre,már nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megjelenési dátumot kapott a Mafia második része.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest