Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Végre nem jelen vagy jövő!!!
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kriszpontaz
veterán
-
blaca83
őstag
Eléggé lekorlátozzák a lehetőségeket az I. VH. miatt!
A grafika kevés lesz ahhoz, hogy megvegyék az emberek...A BF3 után szerintem a BF4 és a Hardline is "visszalépés volt". A grafika jobb lett, de minden másban romlott, visszafejlődött a maga a játék.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Fitzgerald
veterán
Ez valami Verne beütésű I. VH bazzeg. Neee...
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Ez egy vicc...!
Nagyon rossz irányba ment el ez a BF sorozat.RIP BF
[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Kirtam
tag
WW1
-
sixpak
nagyúr
Huu...fasza.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Fitzgerald
veterán
Azért küldhettek volna valakit aki picit magabiztosabban beszéli a nyelvet
Szerk.
Na, meg is jött.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Már van 656 dislike...pedig még egy mp.-et sem láttunk.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz birorichard #26 üzenetére
Én azt hittem egy kés alternatíva.
-
Fitzgerald
veterán
válasz djculture #54 üzenetére
Én is sokat agyaltam rajta, hogy a 280X helyett kéne egy 390, vagy egy 980. De 2 hónapon belül jön a Polaris meg a Kepler, úgyhogy az utolsó negyedévre várhatóan teljesen átalakul a VGA piac. Addig még kibírom.
Amúgy meg remélem lesz valami kis gameplay is, nem csak valami hosszabb teaser vagy trailer.
Már nagyon izgulok, tiszta nedves vagyok.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz meszike91 #53 üzenetére
Én már félig megtettem vga-t kellen még de abból most pénzkidobás újat venni. nvidia 9xx sorozata dx12-ben elavult, amd meg alsó hangon kétszer annyit fogyaszt most mint a beharangozott új sorozata. Jó lenne ha beindulna mindkettő cég végre...
Gondolom úgyis ehhez a játékhoz időzít valamelyik cég a kettő közül.[ Szerkesztve ]
-
meszike91
senior tag
Ígéretesnek tűnik.
Ha jó lesz, akkor gépet fejlesztek.
du, du hast, du hast mich
-
sixpak
nagyúr
WW1...nem rossz, bár a második jobb lett volna, európai hadszínterekkel, de így sem rossz.
Remélem lesz lövészárok játékmód, amikor két szemben álló fél kuksol napokig a lövészárokban, és csak az hal meg, aki kidugja a fejét....a többi éhenhalhttps://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
AS
félisten
Végre valami uj lesz Elég volt már a jelenkor .
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
r-chee
őstag
Én valami GTA-ra hasonlító dolgot látok a BF 5(?) mögé
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
laceszgamer
addikt
Lehet ez még csak valami ügyes terelés, vagy épp csak valaki vicces kedvében volt. Majd este úgy is kiderül.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
GoTReX
őstag
ÉN meg még csak most fogom megvenni a BF4-et. Azt talán már utolérte a gépem.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bjørgersson
félisten
Direkt nem raktál linket egyik streamhez se?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
AGE-T
őstag
Nem biztos, hogy hülyeség, mivel az egész bemutató úgy van felvezetve, hogy a BF történelmét végigkövetik. Szóval simán lehet, hogy valami mixed dolog lesz, amiben minden korból kapunk valamit. Bár akkor még mindig nem tudom elképzelni egy helyen a Zeppelint és egy F35-t...
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
he7edik.
addikt
Ez így bukásra van itélve.
Égő szöveg a flém vázon
-
Kirtam
tag
A Bf hivatalos yt csatornáján a tegnapi teaser mögé 1944 van zárójelben írva, a nemrég kezdődött stream mögé meg ww1... nem igazán értem.
Be akartam linkelni, de már nem találom, lehet egy másik csatornát néztem.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Harlem Hellfighter... WWI Infantry már ha a dlc-ben erre utalnak
PSN:BiZzare_0 ️
-
AGE-T
őstag
Ha valami alternatív, steam punk, vagy mixed sci-fi lenne, az még ok, de egy wh1-es jármű csatát sehogy nem tudok elképzelni. Infantry harc is igen bugyuta lenne első vh-s szettel.
-
@rglaaf
veterán
post..apok lesz figyeljétek meg
wjbhbdux Verdun i lövészárkokba ilyen soldierek nyomták volna?
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
wjbhbdux
veterán
Megvan a játék neve, a DLC pedig 1. és 2. VH alatt harcoló alakulat felszerelése :
/s
-
Ha első világháború akkor instant előrendelem. Modern prüttyögésre meg eszetlen darálásra ott a BF3 meg a 4. Nem kellene mégegy ugyanolyan...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
AGE-T
őstag
Ha első v. második VH. akkor sorban ez a harmadik rész amit ki fogok hagyni. Ekkora hülyeséget!? Multiban majd mauserrel pötyögünk két árok között? Egy BF4 után ez akkora láma lenne, hogy akkor inkáb COD MW remastered
-
Fitzgerald
veterán
válasz J.Hetfield #29 üzenetére
Annak néz ki. A végén még tényleg első VH lesz. Akkor viszont nekem kimarad.
-
Franklin
addikt
Twitch csatorna: [link]
-
gyuromoj
veterán
Friss ropogós hivatalos kép (elvileg, gamestar)
(#24) Godlike79
Nagyon úgy fest. Már csak az a kérdés, hogy rendes történelem szerint lesz a téma vagy esetleg Order 1886 feeling-et adnak neki.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Fitzgerald
veterán
-
törölt tag
válasz Skyhunter #17 üzenetére
Hát most már kapkodhatnák magukat, a végén kitörr a 3. VH, utána már cseszhetjük, mert azt fogják tolni évtizedekig.
Az új codot meg hagyjuk. Az már star wars! Mi lett abból a szép reményű sorozatból, omg. UO ponyri mapen milyen csatákat toltunk. Marha jó volt. Áttértem cod 2-re (azóta is tolom), de már az se ütötte meg az 1 szintjét.
-
djculture
félisten
válasz Fitzgerald #18 üzenetére
Nemértem hogy ott is miért erőltették ezt a régi bevált battlelog helyett.
-
LackoMester
addikt
Szinte biztos, h. VH, és szerintem 2. VH. Nézzétek csak meg az emberke kabát ( zubbony ) gallérját, tiszta másodikVH- s felszerelés.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Skyhunter
őstag
-
törölt tag
WW2 pls! A modern hadviselés bekaphassa.
-
djculture
félisten
válasz Fitzgerald #12 üzenetére
Az tuti vétel lenne nekem csak ne ez az elbszott matchmaking legyen benne mint a battlefrontban.
-
Gyula84
veterán
válasz Fitzgerald #12 üzenetére
oszt berepül egy ufo és marad a bf4
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Fitzgerald
veterán
II. VH-ra tippelek, a kabát miatt.
-
XFoxyX
tag
válasz gyáliSanyi #10 üzenetére
Az csak víz, vagy fény, vagy egy napkitörés által keltett kozmikus sugárzás visszaverődése. Nem láttál te ott semmi fülbevalót.
-
gyáliSanyi
őstag
Talán nem világháborús rész lesz, mert akkor a férfiak nem raktak gyémántfülbevalót a fülükbe a harcmezőn.
Live poor, die rich.
-
XFoxyX
tag
Azért szép teljesítmény hogy semmi leak nincs róla. Kíváncsian várom.
WW2, fingers crossed -
wjbhbdux
veterán
válasz pulyka jocó #7 üzenetére
https://www.twitch.tv/battlefield a bejelentést közvetítő csatorna, de oda is be lesz ágyazva gondolom.
/s
-
Franklin
addikt
válasz pulyka jocó #4 üzenetére
-
davidsone
addikt
remélem szülnek valami normális kampányt is...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
pulyka jocó
senior tag
És 10-kor kiraknak egy trailert (pl youtubera), vagy lesz valami live?
-
Elvileg a Battalion-os arcok is mára terveztek valamit. Ha a BF nem is megy vissza a VH-ba akkor marad az reménysugárnak. Nekem a 3-4 után nem kell modern hadszíntér. Esetleg egy Bad Company 3 azzal a szemlélettel amivel a 2 is megjelent jöhet.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nofi
addikt
Azért egy ehhez hasonló bejelentésnek tudnék örülni
Xbox GT: nozsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest