Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutykos
csendes tag
Nekem nem jött be a játék
Mindig gondolkodj mit csinálsz!!
-
Enton
addikt
Nem mértem, csak az jut róla eszembe.
Jonnek az ellenek, te meg telepíted a cuccot ami ezt meggátolja."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Laci_a_Paci
tag
jópofa, azt hiszem ideje kipróbálni...
-
heihachi
addikt
Én próbáltam tegnap a demóját, nekem nagyon bejött. A stílusban szerintem teljesen rendben van, a SP meg nagyon üt benne.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Enton
addikt
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Egy kicsit hajaz a Plants VS Zombie-ra, csak olyan South parkosan.
Nekem simán tetszik, elszórakoznék vele.
Viszont említésre méltó összeget nem adnék érte az is biztos."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Hunter2
addikt
Hát első ránézésre egy kalap szar, sőt másodikra is.
-
daninet
veterán
megmutatjuk a büdös hippiknek
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest