Új hozzászólás Aktív témák
-
clubmonaco
tag
Ez olyan Watch Dog dolog lesz. Csalódás.Nyílván lesz aki szeretni fogja. Pedig k..ra vártam..Azt csak másokkal érdemes játszani csak online keresztül?Maradok a Far Cry primal-nálam, azt így is alig bírom letenni Majd jön az új Uncharted,Tomb Raider ..
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #19 üzenetére
Ha nincs csapatod semmit nem ér szerintem.Ezért sem jött be nekem annyira.
(#21) dying_star
Na igen, de azért a legtöbb FPS-ben többé-kevésbé lehet egyedül is érvényesülni. Itt annyira nem. Vagy csak nagyon nehezen.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz FoxiestFox #17 üzenetére
Az Ubi abszolút az online piac felé nyit, kihozták a Ghost Recon Online-t ingyen, volt koop lehetőség az AC-ben, újító multit csináltak a Watch Dogs-ba (tényleg mókás lett).
Idén kihozták a kompetitív játékosoknak a R6 Siege-et, jön ez a shared world abomináció, lesz majd a Far Cry Primal és a GR Wildlands koopnak és a For Honor valami moba-közelharcos hibridszerűségnek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
félisten
Ez egy ígéretes címnek tűnt, de a gameplay alapján nekem olyan érzésem van, mint a Watch Dogsnál volt.
Szép-szép, ha előre elgondolt utat jársz be a bemutató kedvéért, de gagyi, ha rendesen játszol vele. Itt még annyi bónusz van, hogy idegesítőnek is tűnik.
Mondjuk az Ubi legalább próbálkozik mással is az AC - FC konzumkombón kívül. -
Aron1988
tag
A játék end-game contentje mi lesz? 2db 500HP-s pulcsis bézbolütős fickó helyett 3db 5000HP-s pulcsis bézbolütős arcunkba spawnoló zsivánt kell lelőni fedezékek mögött bújkálva? Hihetetlen, hogy mennyire nem passzol az MMO játékmechanikákhoz ez a kommandós fedezékes scifis környezet. Borzalmasan repetativ, monoton, unalmas játék. Nem hittem volna, hogy az Evolve-nál rosszabb játékot kiadnak nagy kiadók, de úgy tűnik sikerült.
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
nimfas
addikt
Video alapján, de nem ezt a videót láttam... pár hete néztem egyet.
Nem azt mondtam, hogy full életszerű legyen, hogy 2 lövés és vége... de azért ne 15 lövés kelljen már egy emberhez. Ha valakinek szétlövik mindkét térdét akkor az nem nagyon áll fel, itt meg "bocs, időt kérek" és 5 mp múlva szaladgál. Remélem jobb lesz mint a Watch Dogs, mert grafikailag az is nagy visszaesés lett a "demó" verzióhoz képest. Eddig a Division is így néz ki sajnos.... -
boost
addikt
Ez is kb annyira lesz MMO mint a Destiny? vagy inkább a GTA Online-ra fog hasonlítani?
-
Woodslave
félisten
nekem egyetlen bajom van ezzel a játékkal (azon túl hogy sajnos soha nem fogok vele játszani gép és konzol hiányában de azért érdeklődéssel néztem róla videókat meg cikkeket) és ez a játék felépítéséből adódóan természetes és megoldhatatlan, hogy gyakorlatilag minden játékosnak külön New Yorkja van ahol mindenki saját bázist épít és a sok párhuzamos univerzum a DZ-ban ér össze. (bocs ezt valahol ki kellett írnom )
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Puma K
nagyúr
"Ehhez rengeteg minden lesz a segítségünkre, kezdve azzal, hogy lesz van egy saját bázisunk, amelyet a bétában túlzottan nem tudtunk fejleszteni, de a teljes játékban majd számtalan ilyen lehetőségünk lesz majd."
Lesz egy saját bázisunk vagy van egy saját bázisunk?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
A videók alapján írod a 2 tárat?
Mert ha igen akkor lehet látni, hogy kontrollerrel játszottak amivel alapból nem egyszerű mutatvány AIM nélkül egy mozgó célpontot követni. Egérrel jóval egyszerűbb főleg ha DPI-t is lehet állítani használat közben az egéren. A csóka alig céloz fejre, inkább testre megy... így nem meglepő a 2 tár úgy, hogy közben mellé is lő szép számmal.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nimfas
addikt
válasz Jeanne d'Arc #5 üzenetére
Kár hogy 2 tár lőszer kell egy emberbe... Ezt nem igazán fogom fel ésszel.
-
addikt
Elég hangulatos igy a képeket elnézve!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Phoeniҳ
tag
Miért konzolról van a teszt? Annak mi értelme egyáltalán? Nyilvánvaló, hogy jól fut konzol mivel úgy írták meg Arra lennék inkább kíváncsi, hogy PC-n miért csak GTX 980 és R9 fury-vel számoltak a FHD high-ultra, de még a FHD medium-high beállítások mellett is. Illetve Pc-n már a béta 2. napján tele volt csalókkal.
Halhatatlanság, végtelen lőszer, aim wh stb. Ezek nem derülnek ki egy konzol teszten -
oriic
HÁZIGAZDA
-
exec79
tag
ha lesz open beta biztos kiprobalom. Btw a steam-en hogy mukodik a jatek "visszaadas"? Ha pl megveszem es nagyon nem jon be.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest