Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyula84
veterán
Szép kis játék, de nincs PS3-am
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #29 üzenetére
Én inkább a "szemüvegesek hogyan nézhetnek 3DTV-t" típusú fejtegetéseken derültem
Sectumsempra - For Enemies
-
Sirandrish
legenda
most olvasom én is
az MS lop a sonytól mert a 360ból lesz slimVajon a Sony honnan lopta a nagyobb vinyó verziós ötletét?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
végülis ahhoz kéne ugye Vakvezető TV is szóval megint beindulna a nagy biznisz..
Morden24: attakuva...ez nekem nem is jutott eszembe...pedig evidens..előbb jól megvakítanak aztán már dobják is piacra a vakoknak készült cuccokat..
áá...micsoda összeesküvés elmélet ..elmehetnek a Maják a pics*ba[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #23 üzenetére
Mivel az már agybadugós lesz, ezért pont a vakok a potenciális piac, hiszen nekik csak úgy lesz jó.
Ergo mindenki vigyázzon, valszeg meg akarnak minket vakítani!!! Nem poén többé a mókusvakítás...
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #23 üzenetére
mert elég szar lenne ha 5-8év múlva a gamerek 80%-a vak lenne
Majd az okosok arra is kitalálnak valamit, pl: vakvezető controller stb..
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor maradjunk annyiban hogy majd kiderül..
Mondjuk akár ki is találhatnának erre valamit mert elég szar lenne ha 5-8év múlva a gamerek 80%-a vak lenneMár csak azért is mert akkor kire sózzák rá a 4D-t?
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #18 üzenetére
Persze, én értem, de egyébként benne is van minden játék leírásában az orvosilag egészségesnek tartott idő. Ha a figyelmeztetés ellenére ezt a keretet erősen túllépve szétbassza a szemét a kistacskó, mert teszem azt 2 méterről nézi az 50"-es panelt napi 26 órában, akkor jogi út kizárva, esetleg meghallgathatja a Charlie és a csokigyárból a TV-ról szóló umpalumpa dalt
Ja, a fanságra: előbb lesz nekem midlife crisis-om, mint Crysis-om
(#19) h-yle: A legjobb megoldás minden bizonnyal a kuss-és-nézd. Bár talán mégis olcsóbb, ha inkább le sem szarod
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Szerintem kussojjá...ne tegyél fel semmilyen szemüveget és játssz Pongot
-
h-yle
addikt
De engem komolyan az érdekelne hogy oldják ezt meg technikailag. Nem is kell 1.4 a 3D-hez? Vagy nem HDMI-n megy? Vagy csak egyszerűen kussoljak és tegyem fel a szemüveget?
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Sirandrish
legenda
Igen..azt vágom hogy rontja a szemet a TV meg a könyv is de itt jóval rövidebb időröl beszélhetünk ha igaz..
Persze nem egy 5-6 órás single player játékra gondolok de teszem azt a Killzone pl multiba erős ha jól tudom..ha komolyan nekifeszülnek akkor abból akár több száz óra játék is lehet amihez azért bőven nem kell 5 év mint pl egy egyetemen...érteed
#17: illetve Boxon tolhatod majd a Crysis 3D-ben, napi 2 napot mert tudom hogy eszméletlen nagy fan vagy
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Ebben az esetben valszeg tévedtem
Akkor a Sony konzol előnye a BR3D műsoros tartalmak esetén áll fent.szerk.: Igen, a linkelt fórumon a kommentek között valóban említik, hogy az X360 is tud 3D-t. Legalább tanultam valami újat, hurrá
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Akkor hogy a csöcsben lesz mind3 platformra 3D Crysis 2?
Meg ugye a PS3 is "csak" HDMI 1.3a ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #13 üzenetére
Te, én nem tudom, de hány jogi egyetemet pereltek be a hallgatók azért, mert az 5 év seggelés alatt másfél dioptria romlás simán megvan a fenesok olvasnivaló okán?
Egyébként biztos fárasztja és rongálja a szemet (a tévé, a monitor meg az olvasás is, sőt - a napszemüveg nélkül szörfözés verőfényben is elég gáz ). Nem ismerem a te forrásaidat, ellenben én is olvastam hasonlókat. Passz, nem vagyok szemorvos
-
Sirandrish
legenda
És nem félnek a játékuk által látáskárosodást szenvedő emberek pereitől?
Nem tudom pontosan de mintha azt halottam volna hogy ez a 3D-s móka eléggé nyírja kifele a szemet...van ennek alapja vagy csak szar volt a forrásom?
-
h-yle
addikt
Adu a kezében? Box is tudja.
Inkább az látszik, hogy el szeretnének adni pár százezer Bravia-t. Ami persze nem baj, mert ha minden igaz akkor a KZ 3-ban nagyon tisztességes 3D van.Erről jut eszembe. Most akkor nem csak 1.4-es HDMI-n megy a 3D?
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #7 üzenetére
Nem annyira korai. Ugyebár a Sony már árul 3D-képes tévét, a Playstation 3 tulajok meg már egy kialakult felvevőbázis, és a gép a 3.40-es fw frissítés óta képes 3D lejátszásra (játék/film, egyre megy). Mi sem természetesebb, hogy nyomatják közvetlenül és közvetve is a tartalmakat.
Na meg ha a 3D-ből is olyan buzzword-öt akarnak csinálni, mint a HD-ból, akkor bizony serénykedni kell
-
g4mer
senior tag
Gyönyörű képek, de nekem kicsit fakónak tűnik (lehet azért mert 3 perce keltem fel )
Sic Parvis Magna
-
kelzsoca
félisten
Biztos vétel lesz a játék, bár ne felejtsük el hogy ez inkább multira lesz kihegyezve ismét, a single kampány rövidke lehet
-
Sirandrish
legenda
Hát majd meglátjuk..mindenesetre szerintem korai még de ők azért gondolom jobban tudják
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Naná, hogy erőltetik, ez most egy nagy adu a Sanyi kezében...
-
Sirandrish
legenda
Nagyon erőltetik ezt a 3D támogatást...
Mellesleg szerintem a PSP-t rész volt a legjobbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Isee
senior tag
Szép játék lesz
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Angel1981
veterán
Nagyon szépnek tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest