Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegory
tag
Úristen ez a játék egyre jobb és jobb.
Nem bäszták el Orchid karakterét, ennek felettébb örülök de még mindig szálka a szemembe Sabrewulf kinézete.
Bár szerintem így elsőre kicsit túl lett cidázva Spinal is
Megérthetnék végre, hogy "néha a kevesebb az több!"
[ Szerkesztve ]
Gegory
-
félisten
Nem tudom, de nekem egyre inkább az jön le ezekből az előzetesekből, hogy ez a játék nem működhet. Anno a KI egy roppant újszerű, merész látványvilággal, zúzós zenével és elfogadható játékmenettel aratott a játéktermekben és a konzolokon.
Itt egyszerűen semmit sem látok, ami megfogna. Sem a karakterben nincs semmi (anno Orchidnak legalább természetellenesen felfele álló másodlagos nemi jellege volt - nem lett a kedvencem (Saberwulf volt az), de el kell ismerni, hogy volt egy kisugárzása, valami, ami megfogta az embert benne), sem a zene nem mászik a fülembe, és a videó alapján a játékmenetben sem látok semmit, amire azt mondanám, hogy igen, ez már valami (jó, persze egy verekedős játéknál ez csak játék közben derül ki).
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
alevan
őstag
Jaj, de várom. Sajna nem lessz Day1 Xbox-om, de amikor jövőre megveszem, ez a játék alapból megy a kosárba.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest