- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nagyon egyénfüggő. Én a napi kettő étkezést favorizálom.
Egy számomra is kevés. A három meg sok.
Ma is szenvedtem. Családi ebéd marhapörkölttel. A pörkölt jó volt, csak nem voltam éhes.
A reggelit nagyjából 8 és kilenc óra között fogyasztom el. Ha tehetem, kb hetente kétszer, 3-8 kilométert futok reggeli előtt.
Ebéd helyett futok hetente egyszer. A kora délutáni futás célja az hogy meglegyen a heti legalább15km. Ez a futás már nehezebben megy, a reggeli futáshoz képest. Este 6-7 között a napi második, egyben utolsó étkezés, célja a jóllakás.(Reggel csak az éhség megszüntetése a cél.)Van az ismerősi körben olyan ember, aki naponta csak egyszer étkezik. Túlsúlyos. Persze ennek több oka van. Nulla mozgás mellé betol ebédre két adag ételt. Az egyik adag vegetárius, ami gyakran lisztalapú, cukros étel. Magyarul gyorsan felszívódó, kalória bomba.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest