Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Az EA új IP-címekkel akarja meghódítani a világot.
Csak EA-s IP-ről lehet majd multiban tolni az EA-s IP-ket, teccikérteni?A Mirror's Edge és a Dead Space tényleg jó volt, ilyenek jöhetnek még, de én mindkettő folytatásának is örülnék.
-
Ősember
őstag
mas kulturakban ha ellopom a tyukod, levagjod a kezem. ha ezt megcsinalod nalunk itthon, mondvan, hogy "mi felenk ez igy elfogadott" attol meg megbuntetnek itthon, nem? szoval erted mire celzok...
amugy meg amikor kezdtetek behozni ezt a "cim" dolgot, mint jatek, akkor nem szoltam, mert angolban azt ugye title-nek mondjak, gondoltam rendben van, bar az is szurta a szemem, hogy oszinte legyek. viszont ez igy eleg eros valtas volt magyarazat nelkul, mert itthon ha IP-t olvas az ember, akkor nem jatekra gondol, hanem az internet protocolra.
viszont nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez a szofordulat akar a kuldolfi jatekos oldalakon elterjedt lenneps.: egyebkent igen, nyilvanvalo volt mi az IP a masodik sor utan, viszont nem derult ki minek is az a rovidetese, ez zavart leginkabb.
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
pajinka
tag
Kedves Zsocc!
A második mondatból csakugyan ki lehet találni, mi lehet nagyjából az IP, de ha szerinted a dolog ezzel rendben is van, akor talán hasznosabb lenne átkérni magadat a keresztrejtvény-készítő részlegbe, ott hasznosabban kamatoztathatod ezt a tehetségedet .
Egyébként a rövidítések és az angol gyönyörű páros túlhajtása, ilyen alapon a hómunkásokat se senior winter logistics manager fedőnéven kellene toborozni, hanem rögtön SWLM-ként.
Ráadásul az intellectual property nem jelenti azt, hogy új játékról lenne szó, a hatvanhatodik folytatás ugyanúgy a kiadó "szellemi tulajdona" (magyar jogi terminológia szerint ő a szerzői jogi jogosult, már vagyoni jogok tekintetében természetesen).
Szóval tessék érthetően és pontosan írni! Ha meg nem sikerül, és valaki felhívja rá a figyelmedet, tessék inkább megszívlelni, nem bedurcizni és leszúrni az olvasót.
[ Szerkesztve ]
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
Gergo88
tag
hát a Dante's Inferno is az elképesztő kreativitásuk szüleménye lehet. valakinek az EA-nél eszébe jutott a könyv és arra gondolt "még egy játék amivel kaszálhatunk, és nem kell hozzá semmi eredeti ötlet!"
[ Szerkesztve ]
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.
-
D_r_u
tag
Ez mind nagyon szép, de ezek valószínűleg újabb folytatáshullámok tömkelegét fogják eredményezni, ismerve az EA-t. Legalábbis a cikkben említett tavalyi új IP-khez (kösz, hogy feloldottátok a rövidítést) úgy tudom jön a folytatás, meg ha még mondjuk idevesszük a Spore-t, mint szintén új nevet, ahhoz is ömlenek.
-
Ősember
őstag
most marhara fontos volt IP-zni ossze vissza legalabb zarojelben megjegyezted volna, hogy mi az. ugy erzem magam mint amikor a dedoban elkezdtunk roviditeni, hogy ne mondjunk ki bizonyos szavakat. szerintem bena
mod: vagy ahogy Gyusz fentebb irta Product
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Gyusz
őstag
válasz BloodyEddie #1 üzenetére
Szerintem Intellectual Product = szellemi termék. Évente két-három olyan játékot akarnak megjelentetni, amik nem folytatások. Vagy inkább Ősembernél a pont, és Intellectual Property.
szerk.: Akkor halljunk egy harmadik véleményt is. Én pontosan nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz BloodyEddie #1 üzenetére
Internet Protokol
Igazából...ja, mi az az IP?
-
BloodyEddie
őstag
Csak én nem tudom mi az az IP?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest