Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Csak tudod elég ritka itthon, aki ilyen szinten fikáz valamit, de mégis költ rá. Nem is beszélve a PS4-ről, hiszen azt is lehúztad, nekem ha nem jön be valami és nyíltan kritizálom, biztos hogy nem tartom meg.
Őszintén nem nagyon szoktam látni olyanokat, akik leteszik a saját cuccaikat, persze ez nem rossz dolog. (csak k*rva ritka)Meglepődtem az fix, nem is kicsit.
Így már hihető a kommented, ennek ellenére nekem tetszik a játék és alig várom hogy kipróbálhassam.
-
WongFeiHong
senior tag
Rakd a PS mellé nyitott tokkal, és rakj oda egy cetlit, ami bizonyítja, hogy te vagy, mert ezen a képen az minden, csak nem egy tok...
Mellesleg ha van PS4-ed tényleg, és annyira nem tetszik, mért nem adod el?ui.: Vagy ha dobozos volt a változat, akkor húzd kintebb a tokot, és az ember akkor talán elhiszi.
-
WongFeiHong
senior tag
Azért fogadjunk, hogy még élőben nem láttad, csak temeted trendi módon... Mi a baj az AI-val, eskü nem vágom. Akárhány vidit néztem eddig, mindenhol jónak tűnt. Ezt a játékot csak xbox tulajok és elfogult "pcpitykék" fikázzák, ami már rohadt idegesítő.
Neked biztos nincs ps4-ed, úgy persze nincs rá semmi normális
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kapcsolódási hibákra, valamint szerver túlterhelésre fogják a játék ingyenesen letölthető verziójának csúszását.
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Steam Deck 1TB OLED
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest