Hirdetés
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
cskamacska #9 üzenetére
hatalmas
egyébként miért nem tudtam én erről a men of war-ról, bár az igazság az tucat ilyen van , de azért ezzel is teszek 1 próbát, mert jónak tűnik, főleg hogy head shot, és egyebeket is bele raktak , meg ahogy látom az egységek mozgása sem gáz - és még a vér is fröccsen .eléggé reálnak tűnik. már csak arra lennék kíváncsiha pl tankal az enemy közepébe durrantok szét szállnak e a kezek lábak
vagy csak szokásos módon elfekszenek az emberkék .
Bár tudom nem ez a lényege a stratégiai játékoknak de én ezt is szoktam nézni .Meg hogy hogy találták el az MI-t mert ha össze vissza bóklászol az 1ség meg nem tudja merre menjen annál rosszabb, idegesítőbb nincs
(mondjuk most gondolom
a címét nézve , lehet ebbe nincs is tank
)
-
Def26
félisten
válasz
Bjørgersson #10 üzenetére
Mint a cukrot úgy veszik majd.
-
cskamacska
addikt
Halo Wars-t?
Vagy a StormRise-t, EndWar-t, Universe At War-t.Mind gagyi nyájterelgetős, tankrusholós cucc.
Azért ne hasonlítsuk már ezeket rendes PC stratégiákhoz, mint pl Wargame Airland Battle, Graviteam Tactics, vagy a Men of War Assault Squad.
Egy Kingdom Under Fire még a Starcraft II-nek is csak csókolommal köszönhet.
-
Def26
félisten
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Miért ne jönne be? Ez nem pc.
-
Bjørgersson
félisten
És egy ilyen hosszú fejlesztésnek vajon vissza is jönnek majd a költségei?
-
alevan
őstag
válasz
cskamacska #5 üzenetére
Próbáld ki a Halo Wars-t.
-
-
flakter
tag
Ígéretesnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest