Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz cskamacska #9 üzenetére
hatalmas
egyébként miért nem tudtam én erről a men of war-ról, bár az igazság az tucat ilyen van , de azért ezzel is teszek 1 próbát, mert jónak tűnik, főleg hogy head shot, és egyebeket is bele raktak , meg ahogy látom az egységek mozgása sem gáz - és még a vér is fröccsen .eléggé reálnak tűnik. már csak arra lennék kíváncsi ha pl tankal az enemy közepébe durrantok szét szállnak e a kezek lábak vagy csak szokásos módon elfekszenek az emberkék .Bár tudom nem ez a lényege a stratégiai játékoknak de én ezt is szoktam nézni .Meg hogy hogy találták el az MI-t mert ha össze vissza bóklászol az 1ség meg nem tudja merre menjen annál rosszabb, idegesítőbb nincs
(mondjuk most gondolom a címét nézve , lehet ebbe nincs is tank )
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Def26
félisten
válasz Bjørgersson #10 üzenetére
Mint a cukrot úgy veszik majd.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
cskamacska
addikt
Halo Wars-t?
Vagy a StormRise-t, EndWar-t, Universe At War-t. Mind gagyi nyájterelgetős, tankrusholós cucc.Azért ne hasonlítsuk már ezeket rendes PC stratégiákhoz, mint pl Wargame Airland Battle, Graviteam Tactics, vagy a Men of War Assault Squad.
Egy Kingdom Under Fire még a Starcraft II-nek is csak csókolommal köszönhet.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Def26
félisten
válasz Bjørgersson #7 üzenetére
Miért ne jönne be? Ez nem pc.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Bjørgersson
félisten
És egy ilyen hosszú fejlesztésnek vajon vissza is jönnek majd a költségei?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
alevan
őstag
válasz cskamacska #5 üzenetére
Próbáld ki a Halo Wars-t.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
trufa12
addikt
Meg mire meg jelenik a kutya sem akar hallani róla, mert mikor először bemutatták azt hittem meghülyülök , jöjjön már .. azóta el telt pár év és pl engem már nem érdekel
De szerintem vannak még így páran mint én, bár tudom nem ettől fog becsődölni a cég .
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
flakter
tag
Ígéretesnek tűnik
..FlaK..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest