Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Minden attól függ, hogy mikor kap vagy kap-e a Switch komolyabb konkurenciát. A Smach Z nem tűnik annak...főleg ha csak húzzák a piacra dobását, mint a rétestésztát. (Az AMD igazán saját kézbe vehette volna a projektet)
Idén is volt pár elejtett info a PS vezetése által, ami arra utalhatott egy esetleges PS kézikonzolra. A Switch megmutatta az utat...hogy mit hogy kell, miközben nem tudta megszólítani a teljes potenciális piacot különböző okokból. Emiatt bőven jut még leszüretelhető gyümölcs egy második, akár harmadik próbálkozónak is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
atisr
tag
Sony szerintem nem fog lépni. Van egy sikeres asztali gépjük, azt viszik majd tovább. Amikor hordozható fronton versengtek a Nintendo-val, mindig csúnyán alulmaradt (hiába volt erőben több). Ráadásul a Switch-en már van egy folyamatosan növekvő játékbázis, ezt már bármilyen új belépőnek nehéz lenne behozni.
A Switch tuti csak ráncfelvarrást kap, a korábbi hordozható N konzolok mintájára, és szerintem még minimum 3 éve van.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez a részemről csak wishful thinking...de látni lehet, hogy a konzolok fejlesztésének a tempója kicsi gyorsabb mint korábban. Ma már nem érdemes 6-8 éves ciklusokban gondolkodni mert pár konzol exclusive cím mellett egyre nagyobb teret nyernek a multiplatform játékok. Szóval pár évente fel kell zárkózniuk a PC szintjéhez képest és ez főleg a Sony-ra és Nintendo-ra vonatkozik, akiknek nincs PC-s érdekeltségük.
A Switch-nek talán ma még nincs konkurenciája, de jobb ha nem ülnek a babérjaikon. A Sony-tól nem idegen ez a piaci szegmens és a Nintendo sikereit látva fura lenne ha nem nem lépnének valamit. A PC-s alternatívák is csak addig veszélytelenek, amíg nem jön be a képbe egy nagy hal.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
rumkola
nagyúr
válasz hombre[EU] #6 üzenetére
Én akartam venni de a Diora vártam. Handheld D3!!!! Ahogy elérhető azonnal megveszem.
-
Kokzor
aktív tag
Nem nagyon erőltették meg magukat. A Pokémonos Switch-hez képest ez kicsit egyszerű.
-
Kvelstadt
veterán
Full ugyan az a szín mint az alap csak a dokkolón van egy kis minta? Ez aztán a masszív diablo kiadás...
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tigerclaw
nagyúr
Én már kihagyom ezt a konzolt. 1-2 éven belül talán jön egy utódja...remélhetőleg nem csak ráncfelvarrás. Amúgy jó ötlet a Diablo bundle és a játék is illik hozzá. Talán ha csökkentenek az árán 20-30%-ot, még meggondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest