- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Tudom, de a multi a Live Gold-hoz kapcsolódik, tehát hiába fizetted ki te a játékot, azzal még sem Magyarisztánban, sem mondjuk UK-ben vagy USA-ban nem vagy jogosult a multi használatára.
Tehát: Live-támogatás != multiplayer; játék ára != Live használat.
Egyébként nem illegális itthon multizni Live Gold-on keresztül. Ha pl. neked van egy amcsi címed, amin regisztráltál, semmi nem tiltja, hogy elutazz otthonról, és egy másik országban rákösd az Xboxodat a netre, és használd a már kifizetett szolgáltatásodat. A valótlan cím megadása már egy másik kérdés
-
Morden24
nagyúr
Ööö, a LIVE-ot nem a játékkal vásárolod meg, hanem külön a Gold hozzáféréssel (amiket elérsz a Silver-en keresztül, ahhoz mondjuk nem kell lokalizáció meg helyi support), ergo a játék árának nincs sok köze Live-hoz.
Az már más kérdés, hogy 1. fizetési hajlandóság esetén valóban kevesebbet kapsz a játékért (én is Gold Member vagyok már - nem, nem az Austin Powers-féle
), 2. nálunk nemhogy annyiért, hanem legtöbbször többért árulják a játékot 3. ennek elég kevés köze van az MS-hez, annál több a helyi adókulcsokhoz, illetve a kereskedőkhöz és a felvevőpiachoz.
szerk.: Ráadásul a Live egy tisztán fizetős szolgáltatás, aminek alapkövetelménye a warez hiánya. Nem tudom, hogy állunk ilyen téren Xbox-viszonylatban, de tartok tőle, hogy nem szuperül. És ugye minek költeni egy lokális szolgáltatás nyújtására, ha ráfizetés az egész?
-
Morden24
nagyúr
Szerintem nagyszerű ötlet és jó, hogy a WP ezen aspektusára is keményen ráfeküdtek. Alig várom már az év végét. Natal, WP, talán Courier... nem semmi
-
L3zl13
nagyúr
Ja. Miközben lefújták az Alan Wake PC verzióját, mert szerintük "konzol és fotel kell a megfelelő játékélményhez"...
Akkor most higgyem el, hogy egy átlagos PC/X360 játék WM-en megfelelő játékélményt nyújt, és csak az a céljuk, hogy keresztplatformos fejlesztést szorgalmazzák.Időnként nagyon jó lenne, ha lehetne mentéseket átvinni egy adott játék X360 és PC verziója között, de szerintem csak az áll a háttérben, hogy a Ubisoftéhoz hasonló hálózatos DRM-et csináljanak.
Ha opciónális lenne, hogy hálózatra és/vagy saját gépre mentsek. Illetve utólag is lehetne fel/le tölteni a Live!-ra/ról a mentéseket akkor tényleg nem volna rossz. De mivel szerintem más motiváció áll a háttérben...
-
-
atike
nagyúr
Ez már kemény... Kíváncsi vagyok hogyan veszi fel a versenyt.... Ha valaki küldi gépről egérrel, billentyűzettel, a másik mondjuk telón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest