- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
Tudom, de a multi a Live Gold-hoz kapcsolódik, tehát hiába fizetted ki te a játékot, azzal még sem Magyarisztánban, sem mondjuk UK-ben vagy USA-ban nem vagy jogosult a multi használatára.
Tehát: Live-támogatás != multiplayer; játék ára != Live használat.
Egyébként nem illegális itthon multizni Live Gold-on keresztül. Ha pl. neked van egy amcsi címed, amin regisztráltál, semmi nem tiltja, hogy elutazz otthonról, és egy másik országban rákösd az Xboxodat a netre, és használd a már kifizetett szolgáltatásodat. A valótlan cím megadása már egy másik kérdés
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Ööö, a LIVE-ot nem a játékkal vásárolod meg, hanem külön a Gold hozzáféréssel (amiket elérsz a Silver-en keresztül, ahhoz mondjuk nem kell lokalizáció meg helyi support), ergo a játék árának nincs sok köze Live-hoz.
Az már más kérdés, hogy 1. fizetési hajlandóság esetén valóban kevesebbet kapsz a játékért (én is Gold Member vagyok már - nem, nem az Austin Powers-féle ), 2. nálunk nemhogy annyiért, hanem legtöbbször többért árulják a játékot 3. ennek elég kevés köze van az MS-hez, annál több a helyi adókulcsokhoz, illetve a kereskedőkhöz és a felvevőpiachoz.
szerk.: Ráadásul a Live egy tisztán fizetős szolgáltatás, aminek alapkövetelménye a warez hiánya. Nem tudom, hogy állunk ilyen téren Xbox-viszonylatban, de tartok tőle, hogy nem szuperül. És ugye minek költeni egy lokális szolgáltatás nyújtására, ha ráfizetés az egész?
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Szerintem nagyszerű ötlet és jó, hogy a WP ezen aspektusára is keményen ráfeküdtek. Alig várom már az év végét. Natal, WP, talán Courier... nem semmi
-
L3zl13
nagyúr
Ja. Miközben lefújták az Alan Wake PC verzióját, mert szerintük "konzol és fotel kell a megfelelő játékélményhez"...
Akkor most higgyem el, hogy egy átlagos PC/X360 játék WM-en megfelelő játékélményt nyújt, és csak az a céljuk, hogy keresztplatformos fejlesztést szorgalmazzák.Időnként nagyon jó lenne, ha lehetne mentéseket átvinni egy adott játék X360 és PC verziója között, de szerintem csak az áll a háttérben, hogy a Ubisoftéhoz hasonló hálózatos DRM-et csináljanak.
Ha opciónális lenne, hogy hálózatra és/vagy saját gépre mentsek. Illetve utólag is lehetne fel/le tölteni a Live!-ra/ról a mentéseket akkor tényleg nem volna rossz. De mivel szerintem más motiváció áll a háttérben...
Aki hülye, haljon meg!
-
h-yle
addikt
Nyilván nem WinPho-ról fog az ember warozni.
Egyszerűbb játékokhoz tök jó ez az ötlet, ahol minden platformon hasonló játékélményt fogok kapni. Bonyolultabb gameknél viszont gyakorlatilag kivitelezhetetlen, szóval annak a minősége miatt felesleges aggódni.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
atike
nagyúr
Ez már kemény... Kíváncsi vagyok hogyan veszi fel a versenyt.... Ha valaki küldi gépről egérrel, billentyűzettel, a másik mondjuk telón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politikai mémek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- EAFC 25
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- További aktív témák...
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával