Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hát minél többet látok/olvasok erről az AC-ról egyre inkább eltántorít, pedig az összes létező részével minden platformon ahol megjelent kipörgettem. De erre nem érzek késztetést, és a helyszín se adja. Azt hittem a 2 év pihi jót fog neki tenni, de Ubi-nak nincs az az idő ami elég lenne. A legszebb arcmimika animáció a mai napig a szememben a Ryse Son of Rome-ban volt, hát ez meg se közelíti így 4 év különbséggel se.
-
noisia
aktív tag
Én egyetlen résszel játszottam, az a Black Flag volt.
Ha annak a játékmenetét megközelíti, akkor ezt is ki fogom próbálni, egy próbát megér." ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Fred23
nagyúr
Bejövős, nem hiszem, hogy más lesz nálam 2017 év játéka!
-
Gery9112
őstag
ekkora hátrányból lesz szép majd nyerni , amúgy most játszom a Syndicate-tel, megvettem ha már akciós volt, és rendkívül kellemes csalódás. Unityt 2 percig se bírtam, igaz a PC-m se, de a Syndicate tisztességesen összerakott iparosmunka lett. Ez az új rész hangulatosnak tűnik, a hajóval közlekedés és a víz fodrozódása nagyon parádés, csak a játékmenet legyen jó és írjanak hozzá egy tisztességes sztorit.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
dergander
addikt
Nem vagyok elájulva, ez még így videó alapján gagyibb mint a Syndicate. A harcrendszer is nagyon gyenge, és a grafika...háááát itt valami óriási visszaesés. Nembaj mert az Ubi kárpótol, nagy gépigényre számítok a gyenge grafika ellenére,ja és no optimalizáltság.
Így elő se rendelem,nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Robotporszívók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest