Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
valaki pü-ben küldhetne csak egy képet amiben van egérpad..csak hogy lássam hogy mégis miaz..nem játszom a padért csak már tényleg nagyon érdekelne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zsoccc
senior tag
A segítségek révén már páran megtaláltátok, aki még nagyon kitartó holnap reggel 8-ig elküldheti a megfejtést!
Köszi a játékot mindenkinek!
-
Gerisz
addikt
Azokat a linkeket kell elküldeni ahol megtalálható vagy?
-
DeltaPower
addikt
részemről 5/5
ne legyen több segítség[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Zsoccc
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. Most már tudom, hogy fognak menni a komolyabb nyereményekért a játékok.
Még egy kis segítség:
a képek esetében két gengszteres játékról van szó, a harmadik pedig a gyengébbik nem egyik képviselőjén díszeleg. -
PowerBuldog
veterán
Gratulálok Zsoccc, sikerült úgy elrejteni, hogy összesen csak 2-t találtam meg. Átolvastam az összes cikket és írást 01.19-től (Múlt hét hétfő) , és ennyi lett. Nem semmi ahogy elrejtetted.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Sirandrish
legenda
okéj..most jutott eszembe hogy én csak a Hírek között néztem..mindenesetre egyet sem találtam..nahmármost akkor legalább mégegyszer végig kéne néznem az összes hírt és cikket....ahha...hát akkor én amondó vagyok hogy meghagyom én ezt a szórakozást türelmesebb társaimnak
mivel az egyetlen megfejtő te vagy gondolom még tart egy darabig
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cizoe
őstag
válasz Sirandrish #38 üzenetére
Hír/Cikk szövegében.
Zsoccc: Meddig fog tartani a játék még?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
a szöveget hogy kell érteni? a hsz-e közt is lehet vagy a Hír szövegében?
-
cizoe
őstag
Megvan az összes, ment is mail.
-
Sirandrish
legenda
-
Zsoccc
senior tag
Következő adag segítség, galériában nincs. Valamint ma 15:25-kor érkezett egy segítség link formájában.
-
cizoe
őstag
válasz fekeandras #33 üzenetére
Á feladom én is. Kész vége. Gondoltam, az a gond, hogy valamelyik hírt amiben van már megnéztem és a firefox a gyorsítótárból húzza ki a képet. De törölni a gyorsitotárat és végignézni megint jan. 19.-ig visszamenőleg mindent már nincs energiám.
-
fekeandras
őstag
Áhh...Feladom .Találtam kemény 2db-ot.
Kíváncsi leszek majd a játék végén a "megoldásokra".Majd kiesett a szemem de semmi. -
Zsoccc
senior tag
Na jó az ötödiket lehet nagyon eldugtam.
Jöjjön egy kis segítség, három egérpad képeken bujkál, kettő pedig szövegben van elrejtve. -
frame>24
addikt
látod, ennyi idő alatt már megtervezhetted volna az egérpad-rajzot, amit aztán megrendelsz a pad-re bármely ezzel foglalkozó bótban...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
cizoe
őstag
Négy van meg, több egyszerűen nincs. Már 3x átnéztem az összes hírt, galériát is én hülye, meg azt a pár cikket, de több egyszerűen nincs. Vagyis van egy ötödik biztos, de én már többet nem szívok vele, így is ráment egy órám..
-
Sirandrish
legenda
nah most végignéztem 30hirt..plussz a korábbi 15-20körül..és semmi...szóval én feladom..yo-yozik a szemem
-
Zsoccc
senior tag
válasz Sirandrish #23 üzenetére
Ne mond már, hogy még mindig semmi. Szerintem amint látod, rögtön tudod, hogy azt kell keresni. Szóval eddig még nem futottál bele.
-
Sirandrish
legenda
Annyit mindenképp jó lenne tudni hogy mégis mit kell keresni
-
Gerisz
addikt
csak Gamepod vagy bárhol?
-
nrgia
őstag
9-et találtam
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
cizoe
őstag
4megvan
-
Sirandrish
legenda
Jó csak vicceltem..biztos van..én egyet se találtam annyit tudok biztosan
-
Zsoccc
senior tag
Harmadikat esetleg talált már valaki?
-
Zsoccc
senior tag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Dehogy nincs, picit tüzetesebben kell átnézni az írásokat, azt a kettőt könnyen meglehet találni. Van még egy könnyebb, a másik kettő tényleg lehet, hogy nehéz de majd könnyítek rajtuk ha sokáig nem találja senki.
-
Sirandrish
legenda
válasz PowerBuldog #9 üzenetére
több nincs is..nem lesz itt egérpad osztás
-
Sirandrish
legenda
-
zsiga667
addikt
Minden hírt, cikket, írást, képet végignéztem múlt hét hétfőig visszamenőleg (szerencse hogy jog meg marketing vizsgára tanulok így épp ráértem... ), és kettő darabot találtam. Egy kicsit tényleg nehézre sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
én nem mondom hogy nehéz lett csak hogy én nem találom
Azis lehet hogy egy olyan hírbe se néztem be amelyikbe van...szóval nemtudomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PowerBuldog
veterán
Nekem 2 már megvan.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Zsoccc
senior tag
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Hmm, ennyire nehézre sikerült volna? Még nem segítek majd egy picit később.
-
Sirandrish
legenda
énis belenéztem vagy 15hirbe de semmi..lehet ott voltak csak nemtudom mit kell keresni de mindegy
-
Zsoccc
senior tag
Hupsz elkövettem egy apró hibát, remélem nem sokan tudtátok még kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Path of Exile 2
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest