Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Most töltöm a PS5-re de csak a PS4-es verzió tudtam letölteni ami 62.646GB.
letöltésnél csak ezt lehet leszedni: Call of Duty Black Ops Cold War - Free Access Week - PS4
[ Szerkesztve ]
-
pauliboy23
senior tag
válasz Nuada herceg #19 üzenetére
Az mw tényleg jobb volt. Tavaly a sledgehammer games fejlesztése jelent volna meg, és csak idén a treyarch-os, ez az 1 év meg is látszik rajta. Elvileg idén jön a sledgehammer játéka.
-
Nuada herceg
őstag
Előzőleg kipróbáltam, nekem nagyon nem jött be. A töltéseket , meg a menüt,beállításokat , illetve az ezekkel eltöltött időt nem számolva kb. 5 percet sem játszottam vele. Az MW után nekem annyira "gagyinak" tűnt. Nyilván ez egy szubjektív dolog/vélemény és nem is hagytam neki elég időt. De az MW már ennyi idő után is rabul ejtett. Szerintem a grafika visszalépés... Az egész menü,annak kinézete. Valahogy itt az jön le, hogy gyors mégegy rész meglegyen és a kötelező le van tudva. Inkább fejlesztették volna még az MW-t, vagy oda tolták volna a plusz tartalmakat. Na de ez van. Lehet hogy másnak meg tetszik.
Itt öregszem meg...
-
KaitouP
nagyúr
Tudom Bröther, és én is mondtam talán anno hogy nagyon osztom a véleményed. 🙏
Egyelőre csak pletykák vannak, de pár hét múlva úgyis kiderül.
Hacsak nem húzzák addig ameddig a BOCW-t húzták.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rohadjak meg én adnám. Ismersz én anno mondtam is, hogy semmi bajom nem volt az ugrabugrás COD-okkal. (Infinite Warfare meg számomra egyik legkirályabb sztorit adta)
k-adi:
Egyelőre csak pletykák vannak, de pár hét múlva úgyis kiderült. Tavasszal jönnek mindig első COD leakek. (chipses zacsiból, üditős üvegről, poszterről. stb. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Nem nem, azt mondta világháborús, de azt nem hogy hanyadik! Márpedig kérem III. világháborús lesz, exoskeletonokkal, jetpackekkel, és falon futásal, AZ ŰRBEN!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Micsurin
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Mekkora a letölthető pakk?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Találtgyerek
veterán
Sajnos nekem pont nem lesz jó ez az egy hét. Az előző ingyenes héten nagyon élveztem a játékot.
06-3o/9759I39
-
Micsurin
nagyúr
Hmm ilyen nagyot ment az MW után?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
HELLAFLUSH
őstag
minden platformon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- Androidos tablet topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest