- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
"Honnan tudjam, hogy meddig kell még várnunk, B-Meg?"
Nyeee-nyenyeeenyeeenyeenyeeee.
siriq: "Ellenzest sracok. Remelem nem gaz." Was makogsz?
Angel1981: Tökéletesen igazad van. Bale pl. eléggé ki volt gyúrva, de ő inkább arányos és hiteles Batman. A Batman Begins játékban nézett ki a legjobban Mr. Fledermausmann.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
siriq
őstag
Ha mar ingyen oda adnam valakinek, akkor az a minimum, hogy az ismeroseim kozul kerul ki. Ellenzest sracok. Remelem nem gaz.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Remington
őstag
tegnap kezdtem el az asylummal játszani (eddig elkerülte a figyelmem), iszonyatosan bejön, mire az arkham city megjelenik végig is játszom
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Źşë'
addikt
ez a rész is frankó lesz, jól eltalálták az Asylumot is, igencsak élvezetes, 3x játszottam ki!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
keIdor
titán
válasz Sirandrish #33 üzenetére
Dehogynem. Annyira jó volt a Batman, hogy 24 óra alatt kivittem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
pr1mzejEE
addikt
Én is nagyon várom már, de ha már így elhúzzák a megjelenést legyen legalább olyan, hogy összefosom a bokám..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Sirandrish
legenda
Aki már végigtolta az le is szarhatja iga?
Vagy még nem dikháztad szét konzolon?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
olbaidhun
őstag
válasz Black Dragon #3 üzenetére
+1 remélem, hogy az már fix.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
infectedmann
őstag
Mennyibe fogadunk, hogy ebből még december is lesz? Én már lemondtam az előrendelést. A kis fütykösükkel játszadozzanak ne az ember türelmével.
-
wikings2
őstag
Engem ez szerencsére nem érint. Amúgy ellopni-t olvastam ,de az furán jött volna ki.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Angel1981
veterán
A képet elnézvén ismételten elfogott a nevetés....
Szeretem Batmant, mint hőst, és az Arkham Asylum is bejött, de szerintetek Bruce Wayne nem mutat furcsán egy úri partin ezekkel a kb. 55-ös karokkal, és 150-es mellkassal?
Schwarzegger nézett ki hasonlóan 1973-75 között, amikor csúcsformában volt! -
veterán
-
havasa
aktív tag
+1 Az előző részét kipróbáltam, mert csak jókat halottam róla, de nekem valahogy a "mindegymilyen.gombokat.nyomsz.deazt.kurv@gyorsan.ésjólesz" stílus nekem nem jött be, lehet kiöregedtem belőle kb. 10-15 éve.
Ettől függetlenül technikai megvalósítás szempontjából nagyon jó játék lesz, csak nekem nem jön be a stílus.Commodore 16 Hyper-V cluster
-
siriq
őstag
Van hozza ingyen kodom(vga-val kaptam). Valahogy megsem hoz lazba ez a jatek.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
KisTopi95
aktív tag
Az a lényeg hogy jó legyen, akkor nem baj a késés.
Mit is kéne ide írni?
-
WayneGace
őstag
Még jó, hogy nem reagáljátok túl ezt a csúszást.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
nagyúr
??? Valakinek ez jön be, valakinek az. És ha csúszik, ne azzal akarjanak már "kárpótolni" (steam elörendelés) hogy egy másik játékot vegyek addig, míg nem jön ki a az arkham city mert ők csúsznak. Fenéket. Főleg úgy hogy nem tetszik a másik játék, stílus. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Gude
senior tag
CSak ne addig tolják mint a gyúúkot és ne legyen olyan szar
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
feka007
veterán
Hát engem ez hidegen hagy.
-
GeneraL_XTX
veterán
Akkor megveszem boxra használtan, dugják fel a PC verziójukat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #7 üzenetére
+1
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nanorambo
őstag
Ok, legalább nem egy bughalmazt hánynak elénk.
-
addikt
Folyamatosan figyelem hogy mikor jön ki, erre meg most jön ez a hír...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Sirandrish
legenda
Hááát..ez nagyon váratlanul ért
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
Sz@rok a skyrimre, nem érdekel az a játék, batmant akarom 18.-án. (bocs, kikívánkozott)
-
Black Dragon
addikt
Húzzák, mint a rétes tésztát, jó lenne, ha már fix lenne ez a 25-e.
-
LÁZ
addikt
hát, erre tudnék pár szitokszót, még a végén visszadobom a preordert, igy el tudják venni az ember kedvét
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Tibor92
tag
Miért nem lep meg ??
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest