Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hugo85

aktív tag

válasz BloodRay #50 üzenetére

18 év alatt egyáltalán nem kellene engedni ilyen mély játékmenetű kooperatív és erősen addiktív játékok játszását. :(

• Hugo85

aktív tag

válasz ollie #46 üzenetére

De biztos megoldás lenne, de így csak ül ott a sarokban és kussol. Ha meg felálítod a gép elől nem tud mit kezdeni magával és agresszív is lesz.
    Igazából azt se tudom, hogy vannak e barátai vagy mi a franc. Nemtom úgy érzem nem az én feladatom nevelni hanem a szülőké, de azért szar nézni öcsit, ahogy elbassza minden napját.
    Bár én mostanában meg fórumfüggök meg rákaptam az UT2004re, meg e-mail függő lettem :DDD szal lehet inkább a saját házam táján kéne szétnéznem előbb. :U

• Hugo85

aktív tag

Öcsém 14 és WoW illetve általában gépfüggő. Az élete: ált. suli, hazajön kaja, lefekvésig gépezés (ha apám ráüvölt elballag ''tanulni'' max 30 percet), alvás.
    Nem hülye a gyerek, de masszívan beleszarik az életbe és így nem fogja sokra vinni. Most lejárt a Gamecardja, de mindegy neki így CS-zik, ráadásul tök ostoba modokkal is képes játszani, aminek semmi értelme.
    A gerincferdülésének se tesz jót, hogy egész nap kifacsart pózban ül a gép előtt, illetve a sport fogalma is ismeretlen számára, pedig most nő. Kezd kockafeje lenni, az még rosszabb, mint az én lúzer fejem :DDD.
    Szal szopás van, 2 gép van így engem nem kerget a halálba, de nem igazán tudom, hogyan lehetne elmagyarázni neki, hogy a gép nem az élet.
    Én ilyen koromban jártam biciklizni, haverokkal lógtam és igen ilyenkor kezdtem gépet építgetni is. (sőt korábban csak 12 éves voltam, amikor összeraktam a 386sx-et). Sokat jártunk supernintendózni haverral, de mivel pénzért volt így nem tudtunk függővé válni. (höhö Canon Fodder, Rock and Roll Racing, a régi szép idők) Örülök neki, hogy akkoriban nem voltak ilyen fullos, adiktív játékok, mert most nagy valószínűséggel (azért gépeztem még ígyis eleget, csak elég okos voltam, hogy ígyis megoldjam a sulit) most nem csinálnék egy egyetemet sem, nem, hogy kettőt.

Szal a WoW nagyon nem rulzik, mert bár kézgégfejlesztő, meg közösségi meg blablabla, az összes ilyen előnyét beárnyékolja, hogy masszívan addiktív.
    Szerintem kéne rá minimum egy 18-as karika, meg limit, hogy max 4 órát játszhatsz egy nap és max 2-t egyhuzamban (már az is sok). Illetve ráírni, hogy ha akaratgyenge vagy, unatkozol és nincs értelme az életednek meg ne vedd, mert rögtön ad új ''értelmet''. :(

Új hozzászólás Aktív témák