- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Lehet írni az új hírt. Kevesebb mint egy órája bejelentették Black Adam-et. Gondolom ezt már senki sem fogja olvasni. Akik még hátra vannak: Killerfrost, és talán Ares.
-
gegory
tag
Nekem a Raven mozdulatai Shang Tsungra emlékeztettet erőteljesen.
Gegory
-
nuke7
veterán
hát ennek csak szerintem sz*rabb a grafikája mint a mortal-nak xbox360-on..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
Föcsök
aktív tag
Itt megtalálsz az eddig bejelentett 21-ből (plusz Black Adam) 18-at. Akiket itt még nem találsz meg az Deathstroke, Raven, Doomsday, és Black Adam.
-
Föcsök
aktív tag
Ha megnézitek az előző hozzászólásban a videót akkor látszik egy kép, amin ugyanúgy ott van a 24 hely, és szinte már mind fel is van töltve, és az egyik slot az Black Adam-é, szóval ő már 100%, hogy benne lesz. A videóban mondja is a srác hogy a bal oldalon a hősök, a jobb oldalon a gonosztevők vannak, így Robin nem hiszem hogy benne lesz, max dlc. A srác Ares-t említette, ami nem hülyeség, mert ha olvassátok azt az Injustice képregényt, ami a játék előzményét mutatja be, akkor tudjátok, hogy az eheti fejezetben, ő is főbb szerepet kapott (konkrétan róla, Wonder Woman-ról, meg Superman-ről szólt ez a fejezet).
-
Föcsök
aktív tag
Felpörögnek így 28 nappal megjelenés előtt az események, hiszen 24 karakterből még 3-at nem mutattak be. Nagyon elhittem valakiknek hogy 16 karakter lesz, kb még egy másféle hónapja én marha. Nem hiába bizakodtam már akkor is, és ők sem hiába csináltak már tavaly JÚLIUSban egy bemutatót ahol a karakter kiválasztás résznél 24 hely volt. Ezt már linkeltem, de megmutatom, csak hogy megnyugodjon a lelkem, meg hogy tudjátok: 1:09-nál látszik a lényeg (24 hely)
Ezt a videót meg most találtam: Megbízható a srác forrása
Ezek szerint a maradék 3 karakterből 1 Black Adam. Nagyon helyes! Meg több videóban is láttam, hogy Robin-t is nagy valószínűséggel belepakolják.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Hosszú ideje az egyetlen verekedős játék ami tetszik és nem lesz PC port belőle.
-
Ateszzero
őstag
Ilyenkor sajnálom hogy eladtam a boxot viszont mostmár megvárom a következő generációt. Addig már nem veszek.
Ez nagyon jó játéknak igérkezik. Mortal hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kriptovaluták és az adózás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Ps3 Játékok