Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Hát na a két univerzumot értelmetlen volt összehozni, nem passzolnak. (ahogy szerintem az összes ilyen: pl. Marvel vs Capcom? WTF?!, Max még a SF vs Tekken talán ok, de az sem az én világom, nem csípem az ilyen vegyes dolgokat. Bár egy Marvel vs DC-t azért megnéznék
, de olyan meg nem lesz, vagy ha igen nem most.)
Amúgy most néztem a Injustice facebook oldalát. 11 órája bejelentették Raven-t. 21 fő.
Eddig nem nagyon hallottam még róla, de most utánaolvasok ki is ő.
[ Szerkesztve ]
-
Föcsök
aktív tag
Ez jó kérdés, de szerintem nem lesz sajnos, pedig nem értem miért nem. A tag team akkorát tud sokszor dobni az élményen és pont egy ilyen játéknál kihagyni.
Valami kis miniküldetések lesznek azonban, gondolom ilyen MK-hoz hasonló Challange Tower.
A korábbi hozzászólóknak is igazuk van az MK-ban azért tisztességesen látszódott a ütések után megviseltség, itt annyira nem. Nem tudom mibe került volna ezt is tag team-mel együtt megcsinálni. Kb semmibe, ha mindent úgy hagytak volna mint az MK-ban baj nem lett volna belőle, de hátha jó lesz enélkül is. Rá lehet fogni hogy a Mortal Kombat-ban ugye a mortálokharcolnak, itt meg a többség kitartása, ereje természet/emberfeletti, szóval rajtuk nem látszódik meg olyan hamar, de azért na ez elég gyenge indok lenne.
@orichalcos: Az MK vs DC-ből nem tanultak? Mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
MaYDaN
tag
Újra feltenném a kérdést. Arról tudunk valamilyen információt, hogy TAG team mód például lesz-e benne? Vagy milyen egyéb jóságokat, fícsöröket raknak bele a készítők a bunyózáson kívül?
-
Gomez86
őstag
Akciódús az biztos. De szerintem lassan eljuthatnánk oda ezekkel a játékokkal is hogy élethűbb legyen egy ütés (tényleg hozzáérjen az emberhez a másik). Vagy hogy legyen 1-2 maradandó sérülés. talán kicsit feldobná a játékot....
-
Föcsök
aktív tag
Na én mentem gatyát cserélni.
ÚRISTEN MEKKORA VIDEÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Folyamatos harc, ezek aztán nem szaroztak, kibaszott profi videó lett. Most már megvan a 20. karakter is, és már csak egy hónap van hátra, és jön a Collector's Edition-önöm.
Reméljük addig még legalább egy karaktert bejelentenek. Mondjuk egy Robin-t, Black Adam-et vagy esetleg egy Darkseid-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Videón Superman egyik legnagyobb ellensége.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest