Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz NeoExDeath #49 üzenetére
én egy 4 napja majdnem megvettem, de a l4d2 pont akciós volt úgyhogy halasztottam ennek a vételét, ha ezt vettem volna akkor lehet hogy én is idegeskednék most
*Sn0w
-
NeoExDeath
aktív tag
Imádom a játékot, rengeteget toltam régebben, de már nem játszottam vele egy ideje.
A Valve egy hibás döntést hozott szerintem, amikor kitalálták hogy az extra fegyvereket elkezdik random osztani mindenkinek. Előtte kasztonként egy rakás achievement-et kellett megcsinálni a 3 extra fegyverért, meg is csináltam kb 2-3 kasztnál őket. De aztán miután ajándékba adták őket mindenkinek már nincs motiváció ach.-eket csinálni. A sapkás buli kicsivel ez után kezdődött, abból már kimaradtam nagyrészt.
Amúgy 2007-es a játék, szóval 4 éves. Nem hiszem hogy aki anno megvette és sokat játszott vele, most különösebben problémáznia kellene ezen a döntésen.
Ha végiggondoljátok ennek sok pozitív hatása is lehet. 4 éves játék, nem játsszák már annyian, akik igen azok meg rutinos rókák Most millió noob szabadul a szerverekre akiket lehet alázni
-
Kassadin
addikt
válasz czundermák #47 üzenetére
Ha okosan kereskedsz a sapikkal, dolgoznod se kell?
-
czundermák
aktív tag
Egyébként igen, ovi a javából.
Szimplán hagyni kell, hogy elkerülje az ember figyelmét. Voltak ilyen igazi sapkahuszárok anno, gyűjtötték a sapit, igen durva árakon adták vették őket, tiszta kereskedelmi hálózatok voltak. Ha érzékeim nem csalnak ez divatban maradt még mindig.#48:
Jaja vannak ilyen Don-ok akik ülnek a bőrfotelbe és irányítják a FraggerZolikákat, hogy te most add el 8-ért, LámázóKarcsika te meg vedd meg 11-ért. Szívják a szivart dolguk nincs ülnek a fotelba... kitudja[ Szerkesztve ]
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Kassadin
addikt
válasz czundermák #45 üzenetére
Én játszottam már régebben a játékkal, szóval ismerem, csak akkor még ez a sapka nem volt divatban. Na mindegy ez a sapka mizéria tiszta óvoda szint.
-
czundermák
aktív tag
Semmit nem tud csak van... azaz, voltak olyan sapik amik különböző játékokért jártak ha elővételbe megvetted pl. Left 4 Dead 2 meg hasonlók.
Plusz elöször csak makkból estek ha játszottál minden kasztnak különböző fajták. Voltak is komoly galibák belőle, hogy mindenki idle szerveren ácsorgott és várta a sült galambot a szájába. Ennek annyi értelme volt, hogy 20 órát otthagytad a géped, és ette a wattot a villanyszámládhoz a játék miközben volt rá esély, hogy az eltöltött idő miatt droppol neked a játék ilyen fejrevaló baromságot.Utána valve kitalálta, aki nem "játszott" idle szerveren, kap egy glóriát... na bumm akinek nem volt lámázta azt akinek volt, és ugyanúgy ment fordítva is, Ez meg az mekkora vérláma, hogy nem bírta ki de a másik meg kibírta hogy ne idlézzen, szokásos fps játék egymásnak esések.
Időnként jöttek frissítések, amik hoztak újabb sapikákat, és a Vérpistik, meg a TunkerGyurkák örültek meg lámázták egymást hogy neki van neki meg nincsen.Majd legvégső stádiumban bevetésre került az emlegetett TF2 store amitől a játék meg kapta a gyönyörű "Trade Fortress 2" becenevet, na akkor aztán elszabadult a pokol, mindenki cseten árulta a sapkákat, horribilis összegekért akár. A vicc az, hogy van aki PÉNZÉRT képes volt és megvette!
Na ezek azok a bizonyos sapkák, jó rég játszottam akkor még nem adtak statot, szóval gyakorlati hasznuk egyenlő volt a nullával. Azóta ez változott vagy sem, azt nem tudom már.Viszont maga a játék kiváló időtöltés tud lenni. 6v6 warok tényleg a taktikán múlnak, szóval a csapat szó a nevében igenis reális, érdemes kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Kassadin
addikt
Nem vagyok képben, mit tud ez a sapka hogy mindenki erről beszél?
-
czundermák
aktív tag
Vagy 1 éve letettem a játékot, de mégis örülök ennek a hírnek valamilyen szinten.
Tegyük fel (lehet nagy számokban beszélek nem tudom) volt a tegnapi napig 50000 aktív TF2 játékos. A mai naptól számítva 1 hétig (persze utána is) ez a szám legalább 200ezerre nőhet, hacsak ebből a 200k játékosból 10000 ember vesz 3 eurós sapikát, már jobban megérte nekik, mintha ez a hét úgy telne, hogy 7 euroért 1000 ember veszi meg a játékot.
Azért titkon remélem a befolyt összeget nem Gabe hamburgereire költik, hanem sarkallja a fiait az EP3 fejlesztésében.CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Wolverine
félisten
válasz CounterBoci #13 üzenetére
Manapság ez az új trend, hogy amikor nem működik igazán egy játék fizetős változatban, akkor ingyenessé teszik és mellé csapnak egy itemshopot. Csak eddig ugye ez az MMO-knál volt egyre gyakoribb megoldás (Age of Conan, Lord of the Rings Online, Champions Online stb.). Ha lesz folytatás másik multi fps-nél, akkor ez elmozdul arra a műfajra is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Lewzke
őstag
Hát igen, jól rámásztak a Steam nyakára. Várni kell amíg elcsitul a letöltési hullám...
-
KisTopi95
aktív tag
válasz WonderCSabo #37 üzenetére
Azt vettem észre, 20 percig izélt h error error, és befagyott Oo. De igen örülünk neki . Várjuk várjuk, csak hát... a várakozásnál nincs rosszabb dolog.
Mit is kéne ide írni?
-
KisTopi95
aktív tag
Kegyetlen gyorsan jön le... 4 órája jön és eddig a felénél tartok...
Mit is kéne ide írni?
-
atidzsiforc
őstag
válasz Necroman_Mk2 #30 üzenetére
nfs world ben mindig utolso voltam versenyeken, ezert meg a 10es szintig sem jutottam el, mikor abbahagytam
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
rt06
veterán
válasz WonderCSabo #32 üzenetére
valve time
(hsonlokepp, blizzard time)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Dr. Romano
veterán
válasz WonderCSabo #32 üzenetére
Hát jah... lassan már tényleg ez lesz az új DNF.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
WonderCSabo
félisten
válasz Necroman_Mk2 #30 üzenetére
Akkor a következő Half-Life...
rt06: when it's done?
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz WonderCSabo #29 üzenetére
soon
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Necroman_Mk2
őstag
A játék eddig radar alatt maradt, de sok jót hallottam felőle, s most, hogy F2P lett, már bele is vágok valamikor a hétvégén-jövő héten.
Oké, ez elsőre kicseszésnek tűnhet azok felé, akik anno megvették, viszont azt se feledjétek el, hogy ők eleve Premium tagságba kerülnek, azaz a cikkben látható táblázat előnyei élvezni is tudják, pl. a nyert cuccokat ők el tudják adni, míg az "ingyenélők" nem.(#12) atidzsiforc Erre a legdurvább példa talán a NFS World volt, amit a megjelenést követő másfél hónap után tettek ingyenessé. A korábbi Starter Packe-sek szemét meg kiszúrták három bérelt kocsival Mondjuk még ez se lett volna akkora baj, mert megértettem az okát - kevés volt a verseny 10-es szint felett -, de kárpótolhattak volna bőkezűbben is...
(#29) WonderCSabo lehet soha
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
WonderCSabo
félisten
Ez szép gesztus. De mikor jön az EP3?
-
opr
nagyúr
Hmmmm, ez a game mindig érdekelt, szerintem majd pár nap múlva (amikor nem lesz túlterhelve a server) leszedem, és kipróbálom
A meet the engineer trailer mai napig megvan[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Lewzke
őstag
Szép volt tőlük!
-
fatal`
titán
Na, ki is próbálom majd.
-
Espla
aktív tag
bárcsak a COD 1 : UO lenne ingyenes
talán nem lenne annyi szellem szerver -
Jajj már, mit kell itt sírni. 4 év után ingyenes lett, na bumm ez nem COD, hogy még dráguljon is az idő elteltével . Anno megjelenéskor vettem meg én is Steam-en csak a TF2-t és nem fájt 5.000 forintomba.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz atidzsiforc #17 üzenetére
Ez egy sima marketing húzás a Valvetől, levitték az árát 7 eurora, gondolom akkor se fogyott mint a cukor és most 2 dolog miatt tették ingyenessé:
1. Mindenki feltelepíti a steamet a gépére
2. Ugye most van ez a belső áruház, sapkák meg mindent lehet venni (szerintem pofátlan árakon). Szóval ha ennyien letöltik akkor ebből az áruházból simán visszahozzák azt a pénzt, amit normál eladással termeltek volna.
Nekem is már megvan 2 éve, kicsit azért szar érzés, de örülök hogy haverokkal majd tudjuk játszani mert most már mindenkinek megvan[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
az élet már csak ilyen.
de egyesek úgy viselkednek, mintha még soha nem lettek volna leértékelések, meg ehhez hasonló akciók...én is ideges voltam, amikor évekkel ezelőtt 16 rugót adtam ki 512MB DDR2-ért, holott 1 hónappal korábban fele ennyi volt, egy hónappal később meg szintén. de ez van.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kiki22
senior tag
mar ha jo volt igen.kozeb meg elcsesztek a css-t... komoly
-
atidzsiforc
őstag
válasz The Bachelor #16 üzenetére
most van a "csucsido" . nekem 20perce jott le
-
The Bachelor
tag
Túlterheltek a serverek, próbáld újra később üzenetet kapok
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
-
Lenry
félisten
jajj ugyanmár ne kezdjetek itt sírni, mint a fürdőskurvák. vagy gondolom te a használt hardvert és szoftvert is eredeti, kezdőáron veszed mindig, kocsiért is a nullkilométeres árat fizeted és ha valamit ingyen vagy akciósan adnak, akkor is inkább odaadod a teljes árat.
azért vetted meg anno 10k-ért, mert érdekelt és annyiba került. ma már valószínűleg nem veszik annyian, ezért ingyenes.
én egy fillért nem adtam érte, futni se láttam még, most lehet, hogy kipróbálom, és nem fizetek érte. nabumm.Jézusom...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
bAtt001
addikt
igen ez az adunk egy sapkát azért hogy ne az legyen hogy semmivel se kapnak többet hozzáállás még csak rápakol egy lapáttal szerintem. de nem tudom mi lenne az arany középút
-
CounterBoci
senior tag
Ezért vettem meg 10k-ért anno? Sok potyázót szereznek ugyan, akiknek nyomhatják a reklámot, én személy szerint nem fogok többet pénzt adni egy valve játékért sem.
Vigyék le az árát ha kedveskedni akarnak. Így a potenciális vevőket köpik szemen. -
kexksz
addikt
Oké, én a pénzemet kérném vissza, köszönöm....
-
Scholes9
nagyúr
válasz LackoMester #8 üzenetére
Egyszerű a képlet: így sokkal több ingame itemet fognak eladni, hatalmasat kaszálva vele, én viszont most törlöm, ez már nem az a TF 2, amit megvettem 2009 októberében...mindettől függetlenül még számomra a Valve maradt a legjobb FPS-eket fejlesztő cég
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
bAtt001
addikt
válasz LackoMester #8 üzenetére
szerintem inkább az ingame bolt forgalmára számítanak nagyon nem az új steam userekre.
-
LackoMester
addikt
Tiszta marketing az egész, szóval persze, h. nemes gesztus meg minden, h. a Valve ad egy A kategóriás ingyenjátékot, de szerintem a lényeg az új Steam accountos emberkékben van, mégtöbb új felhasználó szerzés, ez a lényeg. Akiknek aztán nyomatják a reklámot a Steamen. Nemrossz.
Nekem is megvan a gém még az Orange Box-ba vettem, nekem nem jött be.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
atidzsiforc
őstag
nem kevesen tolthetik, elegge lassan jon
-
NeoExDeath
aktív tag
Ez a hír kb. besz*rás. Ez egyik legjobb, legstílusosabb online játékról van szó. Nem hiszem hogy volt példa ilyesmire korábban Nekem megvan a game régen, de azért nem semmi mégis.
Valve
-
KisTopi95
aktív tag
Már szedjük is!
Mit is kéne ide írni?
-
olbaidhun
őstag
Egy kis Multi mókára tökéletes!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Angel1981
veterán
Jó kis lépés, de inkább hoznák már a Black Mesa-t!
-
CocooN-z
őstag
Ez sztem, egy nemes gesztus!
Mi is az a sapi, én kérem, mert megvettem már régen az első rész tiszteletére!
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung SM-S908B/DS Galaxy S22 Ultra 5G Dual Sim 256GB 12GB RAM Burgundy
- Fujitsu Esprimo P557, i5 6400, 8gb RAM, W10, kompakt házikó
- 24Gb (6x4) DDR3 1600Mhz memória eladó.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,február végéig garanciás,hibátlan!
- Xbox 360 + kinect + wire speed wheel FULL BOX!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest